ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Παράταση της διορίας για τη διασύνδεση των POS με ταμειακές και διαχείρισης πόρων (ERP) αναμένεται από το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, είτε επισήμως είτε ανεπισήμως.

Η μέχρι στιγμής ισχύουσα διορία για την ολοκλήρωση της διασύνδεσης POS – ERP έχει οριστεί για τις 30 Ιουνίου, όμως η διαδικασία δεν έχει προχωρήσει με τους επιθυμητούς ρυθμούς και για αυτό το υπουργείο θα δώσει παράταση ενός μήνα, μέχρι το τέλος του Ιουλίου.

Η απόφαση για την παράταση ήρθε ύστερα από δύο συναντήσεις που είχε τις προηγούμενες ημέρες ο Κωστής Χατζηδάκης με εκπροσώπους των Network Service Providers (NSPs), δηλαδή των εταιρειών τεχνολογίας που ασχολούνται με τα λογισμικά των POS.

Οι NSPs επισήμαναν στον υπουργό τα προβλήματα που έχουν προκύψει σχετικά με τις διασυνδέσεις των POS-ταμειακών, καθώς ο αριθμός των κλήσεων που λαμβάνουν ημερησίως έχει πολλαπλασιαστεί από 3.000 σε 20.000 τους τελευταίους μήνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Σπιτική Λαγάνα: Απλή και πανεύκολη συνταγή

AGGELOS DRITSAS

Έκδοση βεβαίωσης οφειλών στο gov.gr με λίγα κλικ

AGGELOS DRITSAS

Παράταση έως 20 Σεπτεμβρίου για τον Μεγάλο Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό Ανακύκλωσης Σχολείων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ: Τα εγκαίνια του 11ου Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων «Γεύσεις και Όψεις»

AGGELOS DRITSAS

Ημέρα Καριέρας από το Amanzoe στο Άργος

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ : Καταπληκτικές στιγμές ζήσαμε σήμερα με όλους εσάς, γιορτάζοντας την τελευταία Κυριακήτης Αποκριάς

AGGELOS DRITSAS

Τιμή μεγάλη και χαρά για μένα η τιμητική διάκριση μου «ως προέδρου γυναίκας φαρμακοποιου

AGGELOS DRITSAS

ΣΚΡΕΚΑΣ: Αν υπάρξουν παραβάσεις στο βρεφικό γάλα, θα επιβληθούν πρόστιμα

AGGELOS DRITSAS

Εκφράζουμε τον σεβασμό μας προς τον Σεβασμιότατο

AGGELOS DRITSAS

Το σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κρανιδίου στις σπηλιές των Διδύμων

AGGELOS DRITSAS

Επιστημονική ημερίδα στη Σελλασία | Δημήτρης Πτωχός: «Ελαιόλαδο, παράδοση και βιώσιμη ανάπτυξη στην Πελοπόννησο»

AGGELOS DRITSAS

Επίδομα γέννησης: Κατατέθηκε στη Βουλή η αναδρομική αύξησή του

AGGELOS DRITSAS