ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πατέρας κατήγγειλε τη σύζυγό του για κατοχή άσεμνων φωτογραφιών της 4χρονης κόρης τους

H 43χρονη συνελήφθη καθώς οι άσεμνες φωτογραφίες της κόρης της βρέθηκαν σε υπολογιστή και στο κινητό της.

Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας μπήκε καταγγελία 55χρονου, σύμφωνα με την οποία η σύζυγός του είχε στην κατοχή της άσεμνες φωτογραφίες της 4χρονης κόρης τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iEidiseis, η γυναίκα συνελήφθη στις 9 Ιανουαρίου 2024 σε περιοχή της Αθήνας, διότι οι αστυνομικοί εντόπισαν γυμνές φωτογραφίες του παιδιού σε άσεμνες στάσεις στο κινητό της τηλέφωνο και στο λάπτοπ της. Όλα ξεκίνησαν μία ημέρα νωρίτερα όταν ο 55χρονος πατέρας της 4χρονης μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα και έκανε την καταγγελία.

Όπως είπε, πριν από μία εβδομάδα βρήκε σε φορητό υπολογιστή που υπάρχει στο σπίτι και τον οποίο χρησιμοποιεί όλη η οικογένεια, φάκελο με αντίγραφο φωτογραφιών και βίντεο του κινητού τηλεφώνου της 43χρονης συζύγου του, στον οποίο μεταξύ άλλων υπήρχαν γυμνές φωτογραφίες της 4χρονης κόρης τους σε άσεμνες στάσεις, καθώς και φωτογραφίες στις οποίες το παιδί ήταν βαμμένο με κραγιόν και make up.

Στην 43χρονη ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος

Ο 55χρονος είναι σε διάσταση με τη σύζυγό του εδώ και περίπου δύο χρόνια, ωστόσο, ζουν στο ίδιο σπίτι μαζί με τα παιδιά τους. Όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς εάν γνωρίζει γιατί υπήρχαν αυτές οι φωτογραφίες, απάντησε ότι δεν είναι σε θέση να γνωρίζει γιατί η σύζυγός του ήταν αυτή που τις είχε στην κατοχή της.

Μετά την καταγγελία η 43χρονη προσήχθη στο Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής της, όπου και συνελήφθη κατόπιν εντολής του Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης. Και αυτό διότι εντοπίστηκε να έχει στην κατοχή της, στο κινητό τηλέφωνο και στον φορητό υπολογιστή της, γυμνές φωτογραφίες της ανήλικης κόρης της.

Το κινητό και το λάπτοπ κατασχέθηκαν και εστάλησαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εξέταση. Πρώτο μέλημα των Αρχών είναι να διαπιστωθεί εάν αυτές οι φωτογραφίες είχαν σταλεί σε οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η 43χρονη αρνήθηκε τις σε βάρος της κατηγορίες και υποστήριξε ότι είχε στείλει κάποιες από τις επίμαχες φωτογραφίες στον θείο της 4χρονης, όχι όμως για κακό σκοπό αλλά για να του δείξει πως μεγαλώνει το παιδί και να τον χαροποιήσει.

Σε βάρος της 43χρονης ασκήθηκε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα. Την περασμένη εβδομάδα απολογήθηκε στον Ανακριτή, ο οποίος την άφησε ελεύθερη με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισής της δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής της. Περισσότερο φως στην έρευνα θα ρίξουν τα αποτελέσματα από την εξέταση του υπολογιστή και του κινητού τηλεφώνου της 43χρονης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Μνημόνιο με την ΕΦΑ Κορινθίας για τον συνδετήριο δρόμο της Αργολίδας με τον Α7

AGGELOS DRITSAS

Ο Χρήστος Μπολώσης αποφάσισε να συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές με την “Αλλαγη Πορείας”

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Διάσωση ηλικιωμένου απο πνιγμό

AGGELOS DRITSAS

Αερόστατα, παραδοσιακή μουσική και εδέσματα από την κοινότητα Ινάχου του Δήμου Άργους – Μυκηνών ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

6η Πανελλήνια Επιστημονική Συνάντηση στο Ναύπλιο: “Παχυσαρκία – Περιβάλλον & Κακοήθειες”

AGGELOS DRITSAS

Το ωράριο των καταστημάτων στο Ναύπλιο για την εορταστική περίοδο Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς

AGGELOS DRITSAS

Στο νοσοκομείο η Δέσποινα Στυλιανοπούλου – Η ανακοίνωση της οικογένειάς της

AGGELOS DRITSAS

Για πρώτη φορά με πρωτοβουλία της Περιφέρειας χρήση υποβρύχιου drone στο φράγμα του Αναβάλου

AGGELOS DRITSAS

Τοποθετήσεις προϊσταμένων σε Διευθύνσεις και Τμήματα του Δήμου Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS

ΤΟ ΑΝΑΠΛΙ ΕΜΠΡΟΣ ! & ΠΙΣΩ .. Έχουμε επίσημα τα βάθη Το έργο απέτυχε Εκατομμύρια χάθηκαν Οι ευθύνες είναι τεράστιες …

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια υγείας του Κωνσταντίνου Μάκαρη

AGGELOS DRITSAS

Από καθαρές πηγές το 56,9% της ενέργειας που καταναλώθηκε τον Δεκέμβριο

AGGELOS DRITSAS