www.AggelosDritsas.gr

Ο αγώνας για τη ζωή, τόσο του ιδίου όσο και της οικογένειάς του, ήταν συνεχής και επίμονος, ωστόσο ο 34χρονος Κωνσταντίνος Πατσουράκος δεν τα κατάφερε, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια αλλά και την τοπική κοινωνία

ΛΑΚΩΝΙΑ. Ο αιφνίδιος θάνατός του έχει συγκλονίσει τους ανθρώπους στον δήμο Ευρώτα Λακωνίας. Σε ηλικία μόλις 34 ετών «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπητός σε πολλούς Κωνσταντίνος Πατσουράκος του Αντωνίου. Η κηδεία του θα γίνει την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μυρτιάς Δήμου Ευρώτα στις 4 το απόγευμα. Η οΗικογένειά του καλεί συγγενείς και φίλους για συμπροσευχή.

Ο Κωνσταντίνος δραστηριοποιούνταν στην οικογενειακή επιχείρηση Ελαστικών και είχε δημιουργήσει νέα οικογένεια με ένα κοριτσάκι. Ο αγώνας για τη ζωή, τόσο του ιδίου όσο και της οικογένειάς του, ήταν συνεχής και επίμονος, ωστόσο ο 34χρονος δεν τα κατάφερε, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια αλλά και την τοπική κοινωνία. Οι συγγενείς και φίλοι θα τον θυμούνται με αγάπη.

Τα μηνύματά τους στα social media συγκλονίζουν:

Ε.Π.:
«20/1 ημέρα Σάββατο πρωί και η γιαγιά λέω δεν με έχει πάρει ακόμα για τα Χρόνια Πολλά,την παίρνω και της λέω γιαγιά Καλημέρα Χρόνια μας Πολλά και γυρίζει και μου λέει ποια Χρόνια Πολλά ο Κινέζος (όπως σε φωνάζαμε από μικρό παιδί) πάει έφυγε έλα γρήγορα σπίτι.Μεγαλώσαμε από μωρά μαζί με διαφορά 20 ημερών,μας βάφτισαν μαζί την ίδια μέρα και εχθές την ημέρα της γιορτής μου, μου έκανες το μεγαλύτερο δώρο για να σε θυμάμαι για πάντα αυτή την ημέρα!Θα σε θυμάμαι πάντα για την καλή σου την καρδιά που δεν είχε κανείς άλλος όπως εσύ!Καλό παράδεισο να έχεις και να μας προσέχεις από εκεί ψηλά!!»

292324885_100285036090564_8798798014278932973_n.jpg
Ο Κωνσταντίνος Πατσουράκος

Α.Κ.:
«Σήμερα το χωριό μου πενθεί για το χαμό ενός νέου παιδιού. Εύχομαι κουράγιο στην οικογένεια του και δύναμη!Καλό παράδεισο φίλε Κώστα!!»

Κ.Κ.:
«Εγώ έτσι θα σε θυμάμαι χαμογελαστό…… Καλή αντάμωση»

K.K.:
«Καλό παράδεισο φίλε μου θα κρατήσω όλες τις ωραίες μας στιγμες!!!! πολύ κρίμα…»

ΤΖ.ΤΖ.:
«Καλό παράδεισο τυρανε της καρδιάς μας!!! Δεν τα κατάφερες αυτή την φορα….Θα σαγαπαμε για πάντα!!!!»

 notospress.gr 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

38η Πανελλήνια Συνάντηση Vespa (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

AGGELOS DRITSAS

Στο «ΦΩΣ» ο τεχνικός διευθυντής εκπαίδευσης των σχολών προπονητών της ΕΠΟ Κώστας Τσάνας.

AGGELOS DRITSAS

Δημήτρης Ορφανός – Όραμα Δημιουργίας

AGGELOS DRITSAS

Το 1ο Φεστιβάλ Μουσικής στη Θερμησία

AGGELOS DRITSAS

Συνελήφθη 69χρονος στη Κορινθία για διακεκριμένες κλοπές

AGGELOS DRITSAS

Ξεκίνησε η Σχολή Προπονητών UEFA -C στην Αργολίδα.

AGGELOS DRITSAS

Ανδρέας Πουλάς: Εμπαιγμός χωρίς τέλος στους αγρότες της Αργολίδας από κυβέρνηση και ΕΛΓΑ

AGGELOS DRITSAS

Δημήτριος Ορφανός : Σήμερα γιορτάζει η Ελληνική Αστυνομία.

AGGELOS DRITSAS

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Δημοτική Χορωδίας Επιδαύρου για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Ξυπολιά

AGGELOS DRITSAS

Οι Επετειακές Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Γ’ “κατ’ επανάληψιν” Εθνοσυνέλευσης 1827 στην Ερμιόνη

AGGELOS DRITSAS

Καταγγελία για ιατρό του Νοσοκομείου Άργους!!!

AGGELOS DRITSAS

ΒΙΝΤΕΟ 7η Λευκή Νύχτα στο Ναύπλιο Με πολύ κόσμο, αγορές και διασκέδαση

AGGELOS DRITSAS