ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ο αγώνας για τη ζωή, τόσο του ιδίου όσο και της οικογένειάς του, ήταν συνεχής και επίμονος, ωστόσο ο 34χρονος Κωνσταντίνος Πατσουράκος δεν τα κατάφερε, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια αλλά και την τοπική κοινωνία

ΛΑΚΩΝΙΑ. Ο αιφνίδιος θάνατός του έχει συγκλονίσει τους ανθρώπους στον δήμο Ευρώτα Λακωνίας. Σε ηλικία μόλις 34 ετών «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπητός σε πολλούς Κωνσταντίνος Πατσουράκος του Αντωνίου. Η κηδεία του θα γίνει την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μυρτιάς Δήμου Ευρώτα στις 4 το απόγευμα. Η οΗικογένειά του καλεί συγγενείς και φίλους για συμπροσευχή.

Ο Κωνσταντίνος δραστηριοποιούνταν στην οικογενειακή επιχείρηση Ελαστικών και είχε δημιουργήσει νέα οικογένεια με ένα κοριτσάκι. Ο αγώνας για τη ζωή, τόσο του ιδίου όσο και της οικογένειάς του, ήταν συνεχής και επίμονος, ωστόσο ο 34χρονος δεν τα κατάφερε, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια αλλά και την τοπική κοινωνία. Οι συγγενείς και φίλοι θα τον θυμούνται με αγάπη.

Τα μηνύματά τους στα social media συγκλονίζουν:

Ε.Π.:
«20/1 ημέρα Σάββατο πρωί και η γιαγιά λέω δεν με έχει πάρει ακόμα για τα Χρόνια Πολλά,την παίρνω και της λέω γιαγιά Καλημέρα Χρόνια μας Πολλά και γυρίζει και μου λέει ποια Χρόνια Πολλά ο Κινέζος (όπως σε φωνάζαμε από μικρό παιδί) πάει έφυγε έλα γρήγορα σπίτι.Μεγαλώσαμε από μωρά μαζί με διαφορά 20 ημερών,μας βάφτισαν μαζί την ίδια μέρα και εχθές την ημέρα της γιορτής μου, μου έκανες το μεγαλύτερο δώρο για να σε θυμάμαι για πάντα αυτή την ημέρα!Θα σε θυμάμαι πάντα για την καλή σου την καρδιά που δεν είχε κανείς άλλος όπως εσύ!Καλό παράδεισο να έχεις και να μας προσέχεις από εκεί ψηλά!!»

292324885_100285036090564_8798798014278932973_n.jpg
Ο Κωνσταντίνος Πατσουράκος

Α.Κ.:
«Σήμερα το χωριό μου πενθεί για το χαμό ενός νέου παιδιού. Εύχομαι κουράγιο στην οικογένεια του και δύναμη!Καλό παράδεισο φίλε Κώστα!!»

Κ.Κ.:
«Εγώ έτσι θα σε θυμάμαι χαμογελαστό…… Καλή αντάμωση»

K.K.:
«Καλό παράδεισο φίλε μου θα κρατήσω όλες τις ωραίες μας στιγμες!!!! πολύ κρίμα…»

ΤΖ.ΤΖ.:
«Καλό παράδεισο τυρανε της καρδιάς μας!!! Δεν τα κατάφερες αυτή την φορα….Θα σαγαπαμε για πάντα!!!!»

 notospress.gr 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Δείξαμε την κατεύθυνση, Ενωμένοι.

AGGELOS DRITSAS

Εβδομάδα με βροχές και καταιγίδες – Ποιες περιοχές θα πλήξουν

AGGELOS DRITSAS

ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας την Πέμπτη – Καλεί στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο

AGGELOS DRITSAS

Ημερίδα στο 2ο Γυμνάσιο Ναυπλίου: “Η Ψυχική Υγεία των Εφήβων – Πρόληψη και αντιμετώπιση διαταραχών”

AGGELOS DRITSAS

Επισκέφτηκε τη Λακωνία ο υπ.Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης

AGGELOS DRITSAS

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών – Ήταν ραδιοφωνικός παραγωγός και πρώην μέλος των «Ενδελέχεια»

AGGELOS DRITSAS

Έρχεται μίνι καύσωνας με αφρικανική σκόνη: Οι περιοχές που «φλερτάρουν» την Τρίτη με 40αρια

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο – Ο ιδανικός προορισμός για κάθε αθλητική εμπειρία .«Nafplio Challenge 2025»

AGGELOS DRITSAS

Μαζικό συλλαλητήριο για την Παλαιστίνη στο Ναύπλιο ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ :Πολιτιστική Ναυπλιάδα 2025: Αστροπαρατήρηση από το “Σύλλογο Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας”

AGGELOS DRITSAS

Χρυσό στο μήκος ο Μίλτος Τεντόγλου με άλμα στα 8.48μ. – Έγραψε ιστορία με δεύτερη συνεχόμενη πρωτιά

AGGELOS DRITSAS

Στη μάχη του πρωταθλήματος η ομάδα Προ Μίνι Παίδων του Ν.Ο. Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS