ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ο αγώνας για τη ζωή, τόσο του ιδίου όσο και της οικογένειάς του, ήταν συνεχής και επίμονος, ωστόσο ο 34χρονος Κωνσταντίνος Πατσουράκος δεν τα κατάφερε, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια αλλά και την τοπική κοινωνία

ΛΑΚΩΝΙΑ. Ο αιφνίδιος θάνατός του έχει συγκλονίσει τους ανθρώπους στον δήμο Ευρώτα Λακωνίας. Σε ηλικία μόλις 34 ετών «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπητός σε πολλούς Κωνσταντίνος Πατσουράκος του Αντωνίου. Η κηδεία του θα γίνει την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μυρτιάς Δήμου Ευρώτα στις 4 το απόγευμα. Η οΗικογένειά του καλεί συγγενείς και φίλους για συμπροσευχή.

Ο Κωνσταντίνος δραστηριοποιούνταν στην οικογενειακή επιχείρηση Ελαστικών και είχε δημιουργήσει νέα οικογένεια με ένα κοριτσάκι. Ο αγώνας για τη ζωή, τόσο του ιδίου όσο και της οικογένειάς του, ήταν συνεχής και επίμονος, ωστόσο ο 34χρονος δεν τα κατάφερε, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια αλλά και την τοπική κοινωνία. Οι συγγενείς και φίλοι θα τον θυμούνται με αγάπη.

Τα μηνύματά τους στα social media συγκλονίζουν:

Ε.Π.:
«20/1 ημέρα Σάββατο πρωί και η γιαγιά λέω δεν με έχει πάρει ακόμα για τα Χρόνια Πολλά,την παίρνω και της λέω γιαγιά Καλημέρα Χρόνια μας Πολλά και γυρίζει και μου λέει ποια Χρόνια Πολλά ο Κινέζος (όπως σε φωνάζαμε από μικρό παιδί) πάει έφυγε έλα γρήγορα σπίτι.Μεγαλώσαμε από μωρά μαζί με διαφορά 20 ημερών,μας βάφτισαν μαζί την ίδια μέρα και εχθές την ημέρα της γιορτής μου, μου έκανες το μεγαλύτερο δώρο για να σε θυμάμαι για πάντα αυτή την ημέρα!Θα σε θυμάμαι πάντα για την καλή σου την καρδιά που δεν είχε κανείς άλλος όπως εσύ!Καλό παράδεισο να έχεις και να μας προσέχεις από εκεί ψηλά!!»

292324885_100285036090564_8798798014278932973_n.jpg
Ο Κωνσταντίνος Πατσουράκος

Α.Κ.:
«Σήμερα το χωριό μου πενθεί για το χαμό ενός νέου παιδιού. Εύχομαι κουράγιο στην οικογένεια του και δύναμη!Καλό παράδεισο φίλε Κώστα!!»

Κ.Κ.:
«Εγώ έτσι θα σε θυμάμαι χαμογελαστό…… Καλή αντάμωση»

K.K.:
«Καλό παράδεισο φίλε μου θα κρατήσω όλες τις ωραίες μας στιγμες!!!! πολύ κρίμα…»

ΤΖ.ΤΖ.:
«Καλό παράδεισο τυρανε της καρδιάς μας!!! Δεν τα κατάφερες αυτή την φορα….Θα σαγαπαμε για πάντα!!!!»

 notospress.gr 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Tραγωδία στην Καλαμάτα: 59χρονη απανθρακωμένη μετά από φωτιά στο σπίτι της

AGGELOS DRITSAS

Η Αγγελική Λούμη Δημοτική Σύμβουλος Ερμιονίδας και Αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου καταγγέλε

AGGELOS DRITSAS

Ενημερωτική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Δημήτρης Καμπόσος: Από αύριο όλοι μαζί για τον τόπο που αγαπάμε…

AGGELOS DRITSAS

Δρέπανο Αργολίδας 3η Γιορτή Μανταρινιού

AGGELOS DRITSAS

Ο Πασχάλης ξαναζωντανεύει τη χρυσή εποχή των Olympians στο Δρέπανο Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Πρωτοβουλία αλληλεγγύης προς τους πλημμυροπαθείς στην Άρια Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

ΝΥΧΤΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΓΕΜΑΤΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗ 

AGGELOS DRITSAS

Ένστολη διαμαρτυρία θα πραγματοποιήσουν την Δευτέρα 05-01-2026 οι Λιμενικοί του Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΩΝ ΡΑΦΑΗΛ,ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗΣ

AGGELOS DRITSAS

Επειδή ότι ωραίο θέλω να το μοιράζομαι μαζί σου, θα σου μιλήσω για την αιμοδοσία.

AGGELOS DRITSAS