ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ο αγώνας για τη ζωή, τόσο του ιδίου όσο και της οικογένειάς του, ήταν συνεχής και επίμονος, ωστόσο ο 34χρονος Κωνσταντίνος Πατσουράκος δεν τα κατάφερε, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια αλλά και την τοπική κοινωνία

ΛΑΚΩΝΙΑ. Ο αιφνίδιος θάνατός του έχει συγκλονίσει τους ανθρώπους στον δήμο Ευρώτα Λακωνίας. Σε ηλικία μόλις 34 ετών «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπητός σε πολλούς Κωνσταντίνος Πατσουράκος του Αντωνίου. Η κηδεία του θα γίνει την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μυρτιάς Δήμου Ευρώτα στις 4 το απόγευμα. Η οΗικογένειά του καλεί συγγενείς και φίλους για συμπροσευχή.

Ο Κωνσταντίνος δραστηριοποιούνταν στην οικογενειακή επιχείρηση Ελαστικών και είχε δημιουργήσει νέα οικογένεια με ένα κοριτσάκι. Ο αγώνας για τη ζωή, τόσο του ιδίου όσο και της οικογένειάς του, ήταν συνεχής και επίμονος, ωστόσο ο 34χρονος δεν τα κατάφερε, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια αλλά και την τοπική κοινωνία. Οι συγγενείς και φίλοι θα τον θυμούνται με αγάπη.

Τα μηνύματά τους στα social media συγκλονίζουν:

Ε.Π.:
«20/1 ημέρα Σάββατο πρωί και η γιαγιά λέω δεν με έχει πάρει ακόμα για τα Χρόνια Πολλά,την παίρνω και της λέω γιαγιά Καλημέρα Χρόνια μας Πολλά και γυρίζει και μου λέει ποια Χρόνια Πολλά ο Κινέζος (όπως σε φωνάζαμε από μικρό παιδί) πάει έφυγε έλα γρήγορα σπίτι.Μεγαλώσαμε από μωρά μαζί με διαφορά 20 ημερών,μας βάφτισαν μαζί την ίδια μέρα και εχθές την ημέρα της γιορτής μου, μου έκανες το μεγαλύτερο δώρο για να σε θυμάμαι για πάντα αυτή την ημέρα!Θα σε θυμάμαι πάντα για την καλή σου την καρδιά που δεν είχε κανείς άλλος όπως εσύ!Καλό παράδεισο να έχεις και να μας προσέχεις από εκεί ψηλά!!»

292324885_100285036090564_8798798014278932973_n.jpg
Ο Κωνσταντίνος Πατσουράκος

Α.Κ.:
«Σήμερα το χωριό μου πενθεί για το χαμό ενός νέου παιδιού. Εύχομαι κουράγιο στην οικογένεια του και δύναμη!Καλό παράδεισο φίλε Κώστα!!»

Κ.Κ.:
«Εγώ έτσι θα σε θυμάμαι χαμογελαστό…… Καλή αντάμωση»

K.K.:
«Καλό παράδεισο φίλε μου θα κρατήσω όλες τις ωραίες μας στιγμες!!!! πολύ κρίμα…»

ΤΖ.ΤΖ.:
«Καλό παράδεισο τυρανε της καρδιάς μας!!! Δεν τα κατάφερες αυτή την φορα….Θα σαγαπαμε για πάντα!!!!»

 notospress.gr 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Σαν σήμερα το 1982: Ψηφίζεται στη Βουλή ο πολιτικός γάμος

AGGELOS DRITSAS

Με αφορμή την συζήτηση που έγινε σε επίπεδο Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

 Γιάννης Γεωργόπουλος  : Η παρέλαση των Σχολείων, Συλλόγων και Φορέων του Δήμου μας ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Εθιμοτυπική επίσκεψη με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κύριο Ορφανό Δημήτρη

AGGELOS DRITSAS

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Χάκερ ζητούν χρήματα μέσω Facebook 

AGGELOS DRITSAS

Επιστημονική ημερίδα στη Σελλασία | Δημήτρης Πτωχός: «Ελαιόλαδο, παράδοση και βιώσιμη ανάπτυξη στην Πελοπόννησο»

AGGELOS DRITSAS

Η εικαστικός Ειρήνη Γκόγκουα Irini Gogua φιλοτέχνησε το μετάλλιο του 9ου Μαραθωνίου Ναυπλίου BINTEO

AGGELOS DRITSAS

Άλλαξαν από σήμερα οι ώρες κοινής ησυχίας – Αναλυτικά οι αλλαγές και οι απαγορεύσεις

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Ο Μάνος Περράκης προσλήφθηκε ως ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου

AGGELOS DRITSAS

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

AGGELOS DRITSAS

Βασιλόπιτα έκοψε ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Κάντιας

AGGELOS DRITSAS

Τάσος Χρόνης – Δήμος Επιδαύρου: Στη θητεία μας περίπου 600.000€ δόθηκαν στις σχολικές μας μονάδες για να καλύψουν λειτουργικά ή τεχνικά ζητήματα!

AGGELOS DRITSAS