www.AggelosDritsas.gr
ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Περίπατος ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού από το Λαογραφικό Εργαστήρι του Δήμου Ερμιονίδας

Ο μήνας Οκτώβριος είναι αφιερωμένος στην πρόληψη, στην ευαισθητοποίηση και τη σωστή ενημέρωση ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Μια ασθένεια που είναι πλήρως ιάσιμη, ωστόσο η αντιμετώπισή της είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον προληπτικό έλεγχο και την έγκαιρη διάγνωση.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Λαογραφικό Εργαστήρι του Νομικού Προσώπου Κ.Π.Α.Π.Π του Δήμου Ερμιονίδας πραγματοποιεί τον συμβολικό περίπατο για να στείλει σε όλους μας το μήνυμα της ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού.

Η σημερινή δράση είναι ιδιαίτερα σημαντική γιατί γίνεται με βασικό σκοπό να αφυπνίσει τις γυναίκες για τη σωστή πρόληψη.

Γνωρίζουμε ότι ο καρκίνος του μαστού, στις περισσότερες περιπτώσεις, εφόσον διαγνωστεί νωρίς είναι πλήρως ιάσιμος.

Άρα οφείλουμε όλοι μας να είμαστε ενεργοί πολίτες, συνοδοιπόροι και υποστηρικτές κάθε προσπάθειας ευαισθητοποίησης της κοινωνίας για να συμβάλουμε ώστε να σωθούν ζωές.

Στηρίζουμε τη γυναίκα, η οποία αποτελεί τον πυρήνα της οικογένειας, αφού ως μητέρα, ως σύζυγο, ως φίλη, ως εργαζόμενη αποτελεί πηγή έμπνευσης για την κοινωνία και τον πολιτισμό μας!

Θερμά Συγχαρητήρια στις γυναίκες του Λαογραφικού Εργαστηρίου, στον Πανελλήνιο Σύλλογο γυναικών με καρκίνο μαστού “Άλμα Ζωής” , στην φυσιοθεραπεύτρια, Δώρα Γαλανοπούλου για την σημερινή δράση.

Σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε σε όλες σας υγεία και δύναμη!

Να θυμάστε ότι μπορείτε να νικήσετε τα πάντα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Τα δεδομένα τοποθεσίας του Google Maps θα αποθηκεύονται στη συσκευή σας, όχι στο cloud

AGGELOS DRITSAS

Γ. Μαλτέζος: Ο μεγαλύτερος σε έκταση και πληθυσμιακά Δήμος της Αργολίδας δεν μπορεί να μείνει χωρίς Τμήμα Ασφαλείας

AGGELOS DRITSAS

Ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός στην Έκθεση Τεγέας | Έργα, Καινοτομίες και Αναπτυξιακές Πρωτοβουλίες για την Πελοπόννησο

AGGELOS DRITSAS

Σύλλογος Γεωπόνων Αργολίδας: Το έργο του Αναβάλου έχει ανάγκη συστηματικής υποστήριξης, τεχνικής και οικονομικής

AGGELOS DRITSAS

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

AGGELOS DRITSAS

Πρόγραμμα «Άθληση για Όλους 2025–2026»

AGGELOS DRITSAS

Απεργία δημοσιογράφων αύριο 16/4: Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Πλησιάζουν τα πρώτα Επιχειρηματικά Βραβεία

AGGELOS DRITSAS

Η σημερινή Γενική Συνέλευση της ΕΝΠΕ, συνιστά κομβικό σταθμό για τις ελληνικές Περιφέρειες

AGGELOS DRITSAS

Το Λύκειο Κρανιδίου συμμετείχε σε Μαθητικό Διαγωνισμό για τη Βιοηθική & την Τεχνοηθική

AGGELOS DRITSAS

Εκδηλώσεις μνήμης από την Π.Ε Αργολίδας για την Γενοκτονία των Ποντίων στο Ναύπλιο.

AGGELOS DRITSAS

Πονοκέφαλος στους Δήμους της Αργολίδας: Σε επιπλέον 600χλμ οδικού δικτύου η αποκομιδή απορριμμάτων

AGGELOS DRITSAS