www.AggelosDritsas.gr
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Περιφερειακή Επιτροπή Πελοποννήσου | Σειρά αποφάσεων για εντάξεις έργων

Συνεδρίασε, την Τρίτη 23 Ιουλίου, δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη, η Περιφερειακή Επιτροπή Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής και Αναπληρωτής Περιφερειάρχη, Χρήστος Λαμπρόπουλος, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Ένα από τα βασικά θέματα που συζητήθηκαν ήταν η κουνοποκτονία, όπου με μειωμένο κόστος, συνεχίζεται χωρίς προβλήματα. Οι ψεκασμοί μάλιστα θα γίνονται σε όλη την διάρκεια του καλοκαιριού.

Ακόμα, στην ΠΕ Αρκαδίας, έγινε η αποδοχή δωρεάς ακινήτου για το γήπεδο ποδοσφαίρου της Νεστάνης, ώστε να αποκτηθεί επιπλέον χώρος, προκειμένου να αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο και να μπορούμε να φιλοξενήσουμε σημαντικές ποδοσφαιρικές διοργανώσεις.

Στην ΠΕ Μεσσηνίας, προχωράει η ανάπλαση πλατείας Φιλιατρών, ενώ εγκρίθηκε και η πράξη «Προμήθεια και εγκατάσταση ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο Κοπανακίου». Σημαντική είναι και η εξέλιξη με τη μελέτη τροφοδοσίας του αρδευτικού δικτύου Τρικόρφου.

Τέλος, στην ΠΕ Λακωνίας θα συνεχιστεί για δύο χρόνια η διδασκαλία υφαντικής τέχνης στο Γεράκι, ενώ στην Αργολίδα, εντάξαμε ένα μεγάλο έργο που έχει να κάνει με την είσοδο του Κρανιδίου, προϋπολογισμού 500.000,00 ευρώ».

Αργολίδας:

Ένταξη νέου έργου με τίτλο «Αποκατάσταση βατότητας τμήματος οδού Γυμνό-Φαρμακάς» με προϋπολογισμό και πίστωση 29.760,00 ευρώ

Ένταξη νέου έργου με τίτλο «Καθαρισμός ερεισμάτων οδικού δικτύου ΠΕ Αργολίδας» με προϋπολογισμό και πίστωση 65.000,00 ευρώ

Ένταξη νέου έργου με τίτλο «Εργασίες συντήρησης-επισκευής κτιρίου Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών» με προϋπολογισμό και πίστωση 24.000,00

Ένταξη νέου έργου με τίτλο «Συντήρηση-αποκατάσταση εισόδου Κρανιδίου με προϋπολογισμό και πίστωση 500.000,00 ευρώ.

Αύξηση του προϋπολογισμού και της πίστωσης του έργου «Γεωργικός Εξηλεκτρισμός και» κατά 25.000,00€.

Λακωνίας:

Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης των άρθρων 100 του Ν.3852/2010, 12 του Ν.4412/2016 και 2 του Ν.4674/2020, όπως ισχύουν, μεταξύ των Ο.Τ.Α. Β΄ βαθμού «Περιφέρεια Πελοποννήσου», Ο.Τ.Α. Α΄ βαθμού «Δήμος Ευρώτα» και του Αναπτυξιακού Οργανισμού Ο.Τ.Α. «Πάρνωνας Α.Ε.» για την πράξη: «ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΥΦΑΝΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΣΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΔΥΟ (2) ΕΤΗ»

Μεσσηνίας:

Έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου, Δήμου Μεσσήνης και Αναπτυξιακής Μεσσηνίας Α.Ε. A.Ο.Τ.Α., για την υλοποίηση της πράξης: «ΜΕΛΕΤΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΜΝΟΔΕΞΑΜΕΝΗ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ ΚΑΙ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΟΥΣ.

Αρκαδίας:

Έγκριση αποδοχής δωρεάς ακινήτου, την έγκριση όρων και υπογραφή σχεδίου τροποποίησης σύμβασης χρησιδανείου μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του «Προοδευτικού Συλλόγου Νεστάνης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Συλλήψεις με μισό κιλό κάνναβης και 6- φυτά κάνναβης

AGGELOS DRITSAS

13 άτομα συνέλαβε η αστυνομία στην Αργολίδα για διάφορα αδικήματα

AGGELOS DRITSAS

 Το Πυργόσπιτο της Κάντιας ΒΙΝΤΕΟ DRONE

AGGELOS DRITSAS

Στρατηγικός Διάλογος ΕΟΤ με Βρετανούς Πράκτορες | Δημήτρης Πτωχός

AGGELOS DRITSAS

Πέθανε σε ηλικία 54 ετών ο οδοντίατρος και δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Παπαδημόπουλος

AGGELOS DRITSAS

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS

Special Olympics «Λουτράκι 2024»

AGGELOS DRITSAS

Οι 20 υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Αργολίδας με την παράταξη του Μανώλη Μάκαρη

AGGELOS DRITSAS

Καλλιεργούσε 6 δενδρύλλια κάνναβης 52χρονος σε χωριό του Άργους

AGGELOS DRITSAS

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 

AGGELOS DRITSAS

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός – Hellenic Red Cross

AGGELOS DRITSAS

FICHTIA ART 2024

AGGELOS DRITSAS