ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πολιτιστικές εκδηλώσεις από την ΚΕΔΑΜ

Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Άργους-Μυκηνών, Παναγιώτης Σκούφης, υπενθυμίζει τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που είναι προγραμματισμένες για τις 24,25,26 και 27 Ιουνίου από την ΚΕΔΑΜ.

Στη Νέα Κίο

1. Το Γυμνάσιο Ν. Κίου υπό την αιγίδα της Επιτροπής Μνήμης Ν. Κίου, του Δήμου Άργους Μυκηνών & της Περιφέρειας Πελοποννήσου, και σε συνεργασία με το Νηπιαγωγείο Ν. Κίου, το ΚΕΠΕΑ Ν. Κίου & το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας συμμετέχει στις δράσεις για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, τιμώντας την πόλη στην οποία εδρεύει. Διοργανώνει εκδήλωση μνήμης με τίτλο: «Στα χνάρια …της Κίου της Βιθυνίας», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 και ώρα 20:30 στο Πνευματικό Κέντρο Ν. Κίου.

2. H Επιτροπή Μνήμης Ν. Κίου στο πλαίσιο δημιουργίας Graffiti με θέμα “Από την Παλιά στη Νέα Κίο” , διοργανώνει μια συνεργατική τοιχογραφία. Το Σάββατο 25 Ιουνίου 2022, στην πλατεία, ο Apset θα ολοκληρώσει το Graffiti. Παράλληλα στον απέναντι τοίχο, τοπικοί καλλιτέχνες, με την καθοδήγηση του ASHOS & της DIMI.

ΠΗΓΗ: maxhtika.blogspot

What's your reaction?

Related Posts

1 of 351