ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Πολιτιστικος Συλλογος πυργιωτικων Άγιος Γεώργιος

Ο Πολιτιστικος Συλλογος πυργιωτικων Άγιος Γεώργιος διοργάνωσε ένα ταξίδι αναμνήσεων εχτες το βράδυ 31-7-2022 150χρονων από την Αρκαδία έως εδώ. Μέσα από φωτογραφικό υλικό που έδωσαν οι συγχωριανοι μας και παλια αντικείμενα που έχουν διασωθεί. Μια βραδιά γεμάτη αναμνήσεις από τους μεγαλύτερους σε ηλικία. Σαν παλιες φωτογραφίες. Αναμνήσεις που ξεθωριάζουν με το χρόνο λίγο κιτρινιζουν στις ακρες τσαλακώνονται σαν ρυτίδες προσωπου μυρίζουν πολυκαιρια αλλά αν δεν θες να χαθουν δεν χάνονται. Μια εκδήλωση που στηρίχτηκε από το Δήμο Ναυπλιέων και τον Δήμαρχο μας τον κυριο Δημήτρη Κωστουρο,

Το Δ. Ο. Π. Π. Α. Τ και την προεδρο την κυρία Μαρία Ράλλη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για ότι είχαμε ζητήσει μας το δωσανε. Ένα ευχαριστώ στους αδερφους αυγουστοπουλου για την προσφορα τους σε τυρί. Ένα ευχαριστώ στον παπανδριανο Βαγγέλη για την προσφορα του σε ντομάτες, την Ασπασία σοφου σακελλαρακη για το ζυμωμα χωριατικου ψωμιού. Τον φουρνο του παπακωνσταντινου Μανώλη για την προσφορα σε ψωμί. Τον τράκα Γεώργιο τον ηλεκτρολόγο για το φωτισμό της πλατειας. Το Ανθωπολειο του σταυρου Διονυσοπουλου για τον στολισμό της εκθέσεις.

Την κυρία ποπη καλκουνου για την βοήθεια της στην έκθεση, την Ελένη την πικη και την Σουλα καλυβα για την βοήθεια τους και πανω απο ολα τα παιδια του Συμβουλίου μου.

Τον Γιώργο βλαχοπουλο,τον Βασίλη Μπρεγιαννο, την Μακρή Δήμητρα, την βασιλική Κορδαλη, την Ελένη μαλλιου, και τη βασιλική Φλεσσουρα, και σε δυο αφανείς γυναίκες που είναι πισω και ετοιμάζουν την Ελένη Μακρή και Σρατηγουλα ροζανη.. Χωρίς όλους αυτους δεν θα είχε επιτυχία η εκδήλωση. Ευχαριστώ. Να είμαστε όλοι καλά και να θυμόμαστε τις ρίζες μας τον τόπο μας.

What's your reaction?

Related Posts

1 of 500