Πε. Ιούλ 16th, 2020

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ

Γενικές Πληροφορίες

  • Είναι ένα πρόγραμμα επιδότησης δικαιούχων της παροχής για τη διαμονή των παιδιών τους ηλικίας 6 έως 16 ετών σε παιδικές κατασκηνώσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και έχουν περιληφθεί στο «Μητρώο Παρόχων» του ΟΑΕΔ. Τα παιδιά είναι απαραίτητο να έχουν Επιταγή Διαμονής σε Παιδικές Κατασκηνώσεις .
  • Το πρόγραμμα καταρτίζεται από σχετική ΚΥΑ που εκδίδεται κάθε χρόνο, βάσει της οποίας, στη συνέχεια, δημοσιεύεται Δημόσια Πρόσκληση του Οργανισμού με τους λεπτομερείς όρους και τις προϋποθέσεις αυτού. Η Δημόσια Πρόσκληση αναρτάται στον Διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ.
  • Το πρόγραμμα υλοποιείται κατά την περίοδο του καλοκαιριού, από τα μέσα Ιουνίου έως τις αρχές Σεπτεμβρίου κάθε έτους.
  • Τα παιδιά μπορούν να διαμείνουν μέχρι δεκαπέντε (15) συνεχόμενες ημέρες κατ’ ανώτατο όριο, συμπεριλαμβανομένων και των ημερών προσέλευσης και αναχώρησης, σε παιδική κατασκήνωση που επιλέγουν ελεύθερα από το «Μητρώο Παρόχων» του ΟΑΕΔ, κατόπιν συνεννόησής τους με τον πάροχο της κατασκήνωσης.

Οι δικαιούχοι γονείς και οι πάροχοι παιδικών κατασκηνώσεων υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής σε συγκεκριμένες ημερομηνίες που ορίζονται στη Δημόσια Πρόσκληση.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου καλεί δικαιούχους υπαλλήλους που υπηρετούν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα Διαμονής παιδιών υπαλλήλων Περιφέρειας Πελοποννήσου σε παιδικές κατασκηνώσεις τη θερινή περίοδο έτους 2020 να υποβάλουν αιτήσεις συμμετοχής.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου/ Δ/νση Κοινωνικής Μέριμνας έδρας /Τμήμα Κοινωνικής Αρωγής / Μαινάλου και Σέκερη, ΤΚ 22131 ΤΡΙΠΟΛΗ στις ημερομηνίες: από 25-05-2020 μέχρι 29-05-2020 και ώρα 14:30 μ.μ.

Ως ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ νοούνται οι υπάλληλοι που υπηρετούν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου (μόνιμοι και αορίστου χρόνου) των οποίων τα τέκνα είναι 6-16 ετών.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε στην δημόσια πρόσκληση ΕΔΩ!

>ΡΟΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

x Close

Like Us On Facebook