22.6 C
argolida
29/05/2023
ΑΡΓΟΛΙΔΑTV.GR
3eb3e9e98b4d620e72e3f9e50aa64bc4_XL
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προδειδοποίηση από το Λιμεναρχείο Ναυπλίου: Θυελλώδεις βοριάδες στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο

Κοινοποίηση

Ανακοινώνεται από το Λιμεναρχείο Ναυπλίου ότι σύμφωνα με την αναγγελία θυελλωδών ανέμων της ΕΜΥ θα πνέουν στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι 7 ή και 8 Μποφόρ.
– Παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες των σκαφών που ευρίσκονται σε λιμένες, αλιευτικά καταφύγια ή όρμους της περιοχής μας:

(α) Να προβούν ΑΜΕΣΑ στην ασφαλή πρόσδεση και τακτικό έλεγχο των σκαφών τους.

(β) Να ευρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα για παροχή συνδρομής εφόσον απαιτηθεί.

(γ) Να μην αποπλεύσουν έως τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών ή εφόσον ήδη έχουν αποπλεύσει να επιστρέψουν εγκαίρως σε ασφαλή λιμένα ή όρμο.

– Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση ανάγκης η επικοινωνία με την Υπηρεσίας μας πραγματοποιείται στο κανάλι VHF 12 και τηλεφωνικά στο 2752022974, 2752027022 και στο τηλέφωνο ανάγκης του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής 108.

Η ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ενημερωτική εκδηλωση στο Επιμελητήριο Αργολιδας: «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» & «Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ»

Ισχυρή καταιγίδα πλήττει την Αργολίδα από τα ξημερώματα – Νέο κύμα κακοκαιρίας από το μεσημέρι μέχρι το απόγευμα

Spiros Souliotis

Νεκρός άνδρας στην Ασίνη Αργολίδας

ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ