ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

Ο Δήμος Επιδαύρου, η Δημοτική Κοινότητα Ασκληπιείου, η Κ.Ε.Δ.ΕΠ., ο Προοδευτικός Σύλλογος Λυγουριού «Ο Καββαδίας», ο Χορευτικός Σύλλογος Αργολίδας, ο Χορευτικός και Λαογραφικός Σύλλογος «Οι φίλοι της παράδοσης», ο Σύλλογος «Μάνα» – Δράσεις αλληλεγγύης, το κατηχητικό Ενορίας Αγίας Τριάδος, ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Λυγουριού, η Δημοτική Παιδική-Νεανική Χορωδία Επιδαύρου, η Δημοτική Χορωδία Επιδαύρου και η μεγάλη εθελοντική κατασκευαστική ομάδα, διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία εορταστικό παζάρι, στην πλατεία του Ι.Ν.Αγίου Ιωάννη του Ελεήμονα.

Συγκεκριμένα, από την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου έως το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε Χριστουγεννιάτικη αγορά, όπου το κοινό είχε την ευκαιρία να επιλέξει δώρα για τα αγαπημένα του πρόσωπα, ενώ τα έσοδα διατέθηκαν στο ταμείο αλληλεγγύης της «Ενορίας Αγίας Τριάδος» για φιλανθρωπικό σκοπό. Πρωτότυπες γιορτινές ιδέες από ποικιλία αντικειμένων που κατασκεύασαν οι εθελοντές, ήταν στη διάθεση των επισκεπτών. Παράλληλα, κατά τη διάρκειά της ταξιδέψαμε μουσικά με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και χορούς, ενώ πραγματοποιήθηκαν και καλλιτεχνικά εργαστήρια. Φυσικά, ο Άγιος Βασίλης περίμενε καθημερινά μικρούς και μεγάλους στο χώρο για φωτογραφίες και Χριστουγεννιάτικες δράσεις.

Ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη τον Γιώργο Οψιμούλη – «All Day Bar-Bistrot Amadeus», το ανθοπωλείο «Χριστίνα», το ζαχαροπλαστείο «Ο Νίκος», το αρτοποιείο – είδη ζαχαροπλαστικής «Οψιμούλης», το βιβλιοπωλείο «Το Μολύβι», το γεωπονικό κατάστημα Καμπίτης Σταύρος, τον «Καββαδία» για την προσφορά της βραδιάς με τον μάγο, την εταιρία «Ήχος και Φως Καλαματιανός» για την δωρεάν κάλυψη καθώς και τον ηλεκτρολόγο του Δήμου Επιδαύρου Γιάννη Μάρα. Τέλος, ευχαριστούμε όσους βοήθησαν στην όλη προσπάθεια!

Η ανταπόκριση του κοινού σε όλες τις δράσεις ήταν πολύ μεγάλη και μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Η κατασκευαστική ομάδα της Δημοτικής Κοινότητας Ασκληπιείου έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, αποδεικνύοντας πως ο εθελοντισμός είναι πάντα κινητήρια δύναμη. Ευελπιστούμε αυτή η διοργάνωση να αποτελέσει στο εξής θεσμό για το Λυγουριό και την ευρύτερη περιοχή.

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Κάλεσμα στην προοδευτική κοινωνία απευθύνει ο Πέτρος Τατούλης

diktio

Μπαίνουν και οι Γάλλοι αγρότες στον “χορό” των κινητοποιήσεων

admin

Φυλλάδια για την ακρίβεια και το θέμα του Αναβάλου μοίρασε ο Βουλευτής Αργολίδας Α. Πουλάς

admin

Αθήνα – Ναύπλιο – Άργος: Εξετάσεις από τον Ερυθρό Σταυρό για την πρόληψη του καρκίνου

admin

Τάσος Χρόνης: Στην κάλπη με τον 99χρονο παππού του

diktio

Κωνσταντίνος Χρονόπουλος : Θέλω να σας ευχαριστήσω εκ βάθους καρδίας ,

admin

Άργος: Η Εταιρία Γεώργιος Σταυρόπουλος ELEGO ζητάει Εξωτερικό Πωλητή και Υπάλληλο Γραφείου – Βοηθό Λογιστή

diktio

Δεκάδες φλαμίνγκο επισκέφθηκαν το Ναύπλιο

diktio

1ο Λύκειο Ναυπλίου: “Όταν η Βία και ο εκφοβισμός χτυπούν την πόρτα του σχολείου”

admin

Ποια έργα θα γίνουν στο Ασκληπιείο Επιδαύρου για την ανάδειξή του σε αρχαιολογικό και περιβαλλοντικό πάρκο

diktio

Τι είναι το κάστρο της Πιάδας στην Νέα Επίδαυρο που αναστηλώθηκε

diktio

Εκλογή νέων οργάνων στο Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ του δήμου Άργους Μυκηνών

diktio