Σα. Σεπ 19th, 2020

ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV

DIGITALCITIES I.K.E

Προσοχή: Νέα απάτη με δήθεν ενημέρωση για τον κορονοϊό ..Παρακαλούνται οι δημότες

πόπειρα εξαπάτησης πολιτών από μία γυναίκα με πρόσχημα την ενημέρωση για το θέμα του κορονοϊού, σημειώθηκε σε περιοχή του Γαζίου, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή του ο Δήμος Μαλεβιζίου.

Συγκεκριμένα, γυναίκα, προφασιζόμενη ιδιότητά της ως “Υπαλλήλου Κέντρου Υγείας” επιχείρησε να εισέλθει σε οικία στην περιοχή του Γαζίου (οδός Παγωμένου), προκειμένου να “ενημερώσει για θέματα υγείας που σχετίζονται με την εμφάνιση του κορωνοϊού”.

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μαλεβιζίου έχει ήδη επικοινωνήσει με την ΤΟΜΥ Μαλεβιζίου και γνωστοποιεί στους δημότες ότι καμία τέτοια διαδικασία δε βρίσκεται σε εξέλιξη.

Παρακαλούνται οι δημότες μας και ιδιαίτερα οι ηλικιωμένοι να είναι πολύ προσεκτικοί και να επικοινωνήσουν με το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου σε περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να εισέλθει στην οικία τους, προφασιζόμενος ενημερώσεις για θέματα υγείας.

Απόπειρα εξαπάτησης πολιτών από μία γυναίκα με πρόσχημα την ενημέρωση για το θέμα του κορονοϊού, σημειώθηκε σε περιοχή του Γαζίου, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή του ο Δήμος Μαλεβιζίου.

Ο Δήμος Μαλεβιζίου ενημερώνει τους δημότες ότι περιήλθε σε γνώση της Κοινωνικής του Υπηρεσίας περιστατικό που σημειώθηκε μεσημεριανή ώρα σε περιοχή του Γαζίου, για το οποίο ενημερώθηκε αρμοδίως το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου.

>ΡΟΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

x Close

Like Us On Facebook