ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Αποφάσεις για σειρά σημαντικών θεμάτων έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η οποία συνεδρίασε την Τρίτη 14 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η Επιτροπή προέβη στην κατακύρωση προσωρινού αναδόχου για την κατασκευή του με προϋπολογισμό 2.195.419,81 ευρώ έργου μεταφοράς νερού από τη διώρυγα Ανάβαλου (Y14) στην περιοχή Ασίνης -τμήμα Αρια έως δεξαμενή Ταλιώτη 1.

Ακόμα, ενέκρινε τους όρους προκήρυξης της Π.Ε. Μεσσηνίας η οποία αφορά στην χορήγηση 168 θέσεων δραστηριοποίησης σε λαϊκές αγορές των Δήμων Καλαμάτας, Μεσσήνης, Τριφυλίας και Δυτικής Μάνης σε υφιστάμενους αδειούχους επαγγελματίες πωλητές που δραστηριοποιούνται σε λαϊκές αγορές της Περιφέρειας Πελοποννήσου για λιγότερες από 6 ημέρες κάθε εβδομάδα,

Εξ άλλου, η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε, α) το 1ο πρακτικό αποσφράγισης της ανοικτής διαδικασίας μέσω του ΕΣΗΔΗΣ για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου κατασκευής του με προϋπολογισμό 903.225,81 ευρώ έργου αντικατάστασης των δικτύων ύδρευσης στην 7η επαρχιακή οδό Μεσσήνη – Εύα – Λάμπαινα και β) το 2ο πρακτικό έλεγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης της ανοικτής διαδικασίας μέσω του ΕΣΗΔΗΣ για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου στο προϋπολογισμού 300.000 ευρώ έργο βελτίωσης και συντήρησης του τμήματος Ασπρόχωμα – Θουρία στην 7η εθνική οδό, στη Μεσσηνία.

Στη σημερινή της συνεδρίαση επίσης, η Επιτροπή ενέκρινε την υποβολή αιτήματος χρηματοδότησης, από το ΠΠΑ – Πελοποννήσου, για το έργο αποκατάστασης της Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Δήμιοβα -στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Καλαμάτας.

Τέλος, μεταξύ άλλων, ενέκρινε την 1η τροποποίηση κατανομής και εξειδίκευσης των πιστώσεων που αφορούν στο έργο κατασκευής γηπέδου ποδοσφαίρου με βοηθητικούς – υποστηρικτικούς χώρους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Η Γέφυρα του Αρκαδικού στην Αργολίδα εμπνέει το 1ο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Ταινιών

AGGELOS DRITSAS

Δυνατά φιλικά για τα κορίτσια του Φείδωνα Άργους με Μοσχάτο και Παναθηναϊκό

diktio

6η διεθνής έκθεση VERDE.TEC: 29 – 31 Μαρτίου 2024

AGGELOS DRITSAS

«Λουκέτο» και δημοσιοποίηση στοιχείων για ποτά «μπόμπες»

admin

Ανδρέας Πουλάς: Εμπαιγμός χωρίς τέλος στους αγρότες της Αργολίδας από κυβέρνηση και ΕΛΓΑ

diktio

Αύγουστος Κορτώ: Παντρεύτηκε τον σύντροφό του

AGGELOS DRITSAS

Η στιγμή της έκρηξης της φωτοβολίδας που σκότωσε τον 33χρονο Μανώλη

AGGELOS DRITSAS

Ποδόσφαιρο Αργολίδας: Τα αποτελέσματα της Α1 και της Α2 κατηγορίας

diktio

Συνάντηση με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιατρικών Επισκεπτών

AGGELOS DRITSAS

Διάρρηξη σε διαμέρισμα – Πήραν 200.000 ευρώ από χρηματοκιβώτιο και τρία Rolex

admin

Ο βουλευτής Αργολίδας Γ. Ανδριανός στην 11η Γιορτή Ελιάς και Ελαιολάδου στο Κρανίδι

diktio

Οικογενειακή τραγωδία : Πατέρας βρήκε νεκρό το γιο του!

AGGELOS DRITSAS