ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV
ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Προσωρινός ανάδοχος για το έργο μεταφοράς νερού από τη διώρυγα Ανάβαλου σε Ασίνη και Άρια

Κοινοποίηση

Αποφάσεις για σειρά σημαντικών θεμάτων έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η οποία συνεδρίασε την Τρίτη 14 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η Επιτροπή προέβη στην κατακύρωση προσωρινού αναδόχου για την κατασκευή του με προϋπολογισμό 2.195.419,81 ευρώ έργου μεταφοράς νερού από τη διώρυγα Ανάβαλου (Y14) στην περιοχή Ασίνης -τμήμα Αρια έως δεξαμενή Ταλιώτη 1.

Ακόμα, ενέκρινε τους όρους προκήρυξης της Π.Ε. Μεσσηνίας η οποία αφορά στην χορήγηση 168 θέσεων δραστηριοποίησης σε λαϊκές αγορές των Δήμων Καλαμάτας, Μεσσήνης, Τριφυλίας και Δυτικής Μάνης σε υφιστάμενους αδειούχους επαγγελματίες πωλητές που δραστηριοποιούνται σε λαϊκές αγορές της Περιφέρειας Πελοποννήσου για λιγότερες από 6 ημέρες κάθε εβδομάδα,

Εξ άλλου, η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε, α) το 1ο πρακτικό αποσφράγισης της ανοικτής διαδικασίας μέσω του ΕΣΗΔΗΣ για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου κατασκευής του με προϋπολογισμό 903.225,81 ευρώ έργου αντικατάστασης των δικτύων ύδρευσης στην 7η επαρχιακή οδό Μεσσήνη – Εύα – Λάμπαινα και β) το 2ο πρακτικό έλεγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης της ανοικτής διαδικασίας μέσω του ΕΣΗΔΗΣ για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου στο προϋπολογισμού 300.000 ευρώ έργο βελτίωσης και συντήρησης του τμήματος Ασπρόχωμα – Θουρία στην 7η εθνική οδό, στη Μεσσηνία.

Στη σημερινή της συνεδρίαση επίσης, η Επιτροπή ενέκρινε την υποβολή αιτήματος χρηματοδότησης, από το ΠΠΑ – Πελοποννήσου, για το έργο αποκατάστασης της Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Δήμιοβα -στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Καλαμάτας.

Τέλος, μεταξύ άλλων, ενέκρινε την 1η τροποποίηση κατανομής και εξειδίκευσης των πιστώσεων που αφορούν στο έργο κατασκευής γηπέδου ποδοσφαίρου με βοηθητικούς – υποστηρικτικούς χώρους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ψήφισμα του Δ.Σ του Δήμου Ερμιονίδας για την αναστολή λειτουργίας των ΕΛΤΑ Ερμιόνης

diktio

Εκπαιδευτική εκδήλωση του ΕΚΑΒ στο Λυγουριό Αργολίδας για την «Παγκόσμια Ημέρα Επανεκκίνησης Καρδιάς»

diktio

Ναύπλιο: 8o Οpen Ξυλορακέτας στην παραλία Καραθώνας

diktio

Οι 20 υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Αργολίδας με την παράταξη του Μανώλη Μάκαρη

admin

Διαβούλευση στους Δήμους της Αργολίδας για το Πρόγραμμα Αλιείας, Θάλασσας και Υδατοκαλλιέργειας

diktio

21 Νοεμβρίου γιορτάζουν στο Ναύπλιο την “Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων”

diktio

Αποκαταστάσεις ζημιών από τη ΔΕΥΑ Επιδαύρου

diktio

Ξεκινούν τα τμήματα Μετεκπαίδευσης στον Τουρισμό σε Ναύπλιο, Λουτράκι και Καλαμάτα

diktio

Στη Νεμέα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Μεγάλες Μέρες Νεμέας» παρευρέθηκε ο πρ.Περιφερειάρχης και επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» Πέτρος Τατούλης

diktio

Πέτρος Κωτσοβός: Ένας νέος άνθρωπος και επιστήμονας υποψήφιος στο Άργος με την “Αλλαγή Πορείας”

diktio

ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ ΖΕΡΒΑΣ: ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

diktio

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Σε 1.770 εκλογικά τμήματα η μάχη της 2ης Κυριακής

diktio