ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προϊόντα για υγιεινό πρωινό στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Αργολίδας από την ΑΒ Βασιλόπουλος

Για 13η συνεχόμενη χρονιά οι εθελοντές της εταιρείας ΑΒ Βασιλόπουλος φέρνουν ανακούφιση στις ζωές πολλών ανθρώπων, που βρίσκονται σε ανάγκη. 

Την Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023, σε κάθε κατάστημα, σε κάθε σημείο της αλυσίδας εφοδιασμού αλλά και στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, πραγματοποίησαν μια ειδική δράση για την «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ», με στόχο να δημιουργήσουν αξιομνημόνευτες στιγμές στις τοπικές κοινωνίες, όπου δραστηριοποιούνται.

Η συνεργασία μεταξύ σχολείου και κοινότητας αναδεικνύεται ως ένας εξαιρετικά σημαντικός παράγοντας για την πλήρη ανάπτυξη των δεξιοτήτων των μαθητών. Με αφορμή την «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ» εδραιώθηκε μια συνεργασία μεταξύ του καταστήματος του Ναυπλίου και του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ. Αργολίδας. 

Η κοινωνική λειτουργός, Κα Πιάκου, μετά από επικοινωνία με την Κα Ζαρκάδα, τη διευθύντρια του καταστήματος, δρομολόγησαν κοινή δράση στο σχολείο με στόχο την ανάπτυξη δεξιοτήτων για την αυτόνομη διαβίωση. 

Έτσι, ήρθε εις πέρας μια όμορφη συνεργασία στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης «Ξεκινάω τη μέρα μου με δύναμη, απολαμβάνοντας υγιεινό πρωινό στο σχολείο» με την προσφορά τροφίμων για τη δημιουργία πρωινού στο ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ. Αργολίδας.

Τη Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023, οι εκπρόσωποι της εταιρείας ΑΒ έφθασαν στο σχολείο και έτυχαν θερμής υποδοχής από τη διευθύντρια της σχολικής μονάδας, Κα Μπόγρη Δαμασκηνή καθώς και από το εκπαιδευτικό προσωπικό και τους μαθητές. 

Αφού προσέφεραν πλούσια καλάθια γεμάτα προϊόντα, συμμετείχαν σε δραστηριότητες, οι οποίες οργανώθηκαν από την Κα Λαφάρα Ανθία, καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας, με τη συνδρομή των μαθητών της Β΄ Γυμνασίου και της Β΄ Λυκείου.

Εθελοντισμός. Αλληλεγγύη. Ανθρωπιά… και πολλές άλλες λέξεις βρήκαν τη φωνή τους σε αυτήν την όμορφη πρωτοβουλία μετά την προβολή ενός βίντεο με θέμα τον εθελοντισμό. Στη συνέχεια, όλοι μαζί κατάφεραν να ολοκληρώσουν την ακροστιχίδα του εθελοντισμού. 

Πιάνοντας τα χέρια, οι άνθρωποι-εθελοντές της εταιρείας ΑΒ ενώθηκαν με τους μαθητές σε μια ομάδα με έναν κοινό στόχο: την εξέλιξη της κοινωνίας. Μαζί τραγούδησαν, συνομίλησαν και ανέδειξαν το νόημα της ανθρωπιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ο δάσκαλος έφτασε μια ανάσα από τις 100.000 ευρώ!

AGGELOS DRITSAS

Όλα τα αποτελέσματα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στην Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας “Δεσμοί Αίματος”

AGGELOS DRITSAS

Από 1η Μαρτίου αρχίζει το πλαφόν στο βρεφικό γάλα

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ: Τρέλα και έξαλλοι πανηγυρισμοί για τον τροπαιούχο Ολυμπιακό 3 ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Καράπαυλος : Ανοίγει θέμα για τον τουρισμό ο Δήμος Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS

Επιμελητηρίο Αργολίδας στην 88η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Tv

Μαθητές και μαθήτριες από δυο γυμνάσια της Αργολίδας θα ξεναγηθούν στην μονάδα ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων

AGGELOS DRITSAS

Τρεις Αστυνομικές Ενώσεις από την Αργολίδα διοργανώνουν κοινή δράση συγκέντρωσης βοήθειας για τους πλημμυροπαθείς

AGGELOS DRITSAS

Το 1ο Λύκειο Ναυπλίου συμμετείχε στο βιωματικό εργαστήριο «Go4Mint»

AGGELOS DRITSAS

Επιχείρηση της Αστυνομίας στην Αργολίδα με 10 συλλήψεις

AGGELOS DRITSAS

Σταύρος Γαβρήλος: Αντιδήμαρχος Δημοτικού Φωτισμού ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS