16.4 C
argolida
07/06/2023
ΑΡΓΟΛΙΔΑTV.GR
Digital marketing. Interactive screen with business processes over businessman typing on laptop
ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Πώς να ενισχύσω το ιντερνετικό προφίλ τηςεπιχείρησής μου;

Κοινοποίηση

Αν υπάρχει μόνο ένα πράγμα που η περίοδος των εγκλεισμών της πανδημίας μας κατέστησε απόλυτα σαφές σε ζητήματα της καθημερινότητας, είναι αυτό των καταναλωτικών συνηθειών, που ήρθαν για να μείνουν.

Έτσι, το ποσοστό των αγορών που γίνονται μέσω διαδικτύου αλλά και η αναζήτηση για την εύρεση συγκεκριμένων υπηρεσιών, αυξήθηκε κατακόρυφα και παραμένει σε υψηλά επίπεδα, αφού αποτελεί μια πρακτική εξοικονόμησης πολύτιμου χρόνου, και μεγάλης ευκολίας.

Η διαφήμιση και η στρατηγική μάρκετινγκ για την ανάπτυξη σχέσεων με το κοινό, μιας επιχείρησης πάντοτε ήταν κομμάτι μείζονος σημασίας για την επιτυχία της, όσο όμως εντείνεται η ψηφιοποίηση, τόσο μεγαλώνει η ανάγκη για την εύρεση νέων εργαλείων ψηφιακού μάρκετινγκ, και η κατανόηση και ενσωμάτωσή τους από την επιχείρηση.

Ποιο είναι το σημείο 0; 

Αν και κάθε εργαλείο είναι μοναδικό, και η απουσία του φέρει τα αντίστοιχα αρνητικά αποτελέσματα, υπάρχει μια άτυπη ιεραρχία προτεραιοποίησης, που σχετίζεται άμεσα φυσικά με τις τρέχουσες ανάγκες και στόχους. Η παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για παράδειγμα, παρότι σημαντική, απαιτεί συνεχή προσπάθεια και παρακολούθηση, συντονισμό με τις τρέχουσες τάσεις, χρόνο για αλληλεπίδραση με το κοινό κλπ.

Το πρώτο βήμα για να συστήσουμε την επιχείρησή μας στην αγορά, είναι η απλή διαδικτυακή του παρουσία, δηλαδή η δική του ιστοσελίδα. Με το design να κλέβει την παράσταση, συνίσταται να αναζητήσετε ολοκληρωμένα πακέτα κατασκευής ιστοσελίδας στο kataskeuiistoselidwn.gr από καταρτισμένους επαγγελματίες. Η άρτια αισθητική και πάνω από όλα η εύκολη πλοήγηση, είναι τα κλειδιά που θα κάνουν το χρήστη να χάνει την αίσθηση του χρόνου στην ιστοσελίδα σας.

Ναι αλλά, πώς θα με βρίσκουν οι πελάτες;

Η συλλογιστική πορεία, λέει πως αφού πλέον έχω στη διάθεσή μου έναν διαδικτυακό ιστότοπο, θα αναζητήσω τρόπους να τον κοινοποιήσω, για παράδειγμα γράφοντας απευθείας τη διεύθυνση σε άλλες πλατφόρμες, όπως η σελίδα μου στο Facebook, το προφίλ μου στο Instagram κλπ. Παρότι η αναφορά του είναι απαραίτητη, δεν είναι αυτός ο μόνος τρόπος για να μας μάθει κάποιος.

Η βασικότερη και διαχρονικότερη μορφή αναζήτησης, είναι μέσω των σχετικών μηχανών, πχ. Google. Αυτός είναι ο τρόπος να μας μάθει το κοινό, αφού αναζητώντας πάροχο για συγκεκριμένο προφίλ ή υπηρεσία, το brand μας θα προταθεί.
Στην πραγματικότητα, η διαδικασία να “πείσουμε” τον αλγόριθμο να μας φερθεί φιλικά, είναι δυσκολότερη από όσο ακούγεται και η πρόσληψη ειδικού seo για την ιστοσελίδας σας από την LithosDigital, είναι απαραίτητη.

Πρόκειται για εφ’όρου ζωής συνεργασίες ;

Λοιπόν, εξαρτάται. Εξαρτάται από το ποιοι είναι οι στόχοι σας, πώς θα αξιολογήσετε τις υπηρεσίες κάθε επαγγελματία και αν θα μείνετε ικανοποιημένος με τα τελικά αποτελέσματα, κλπ. Κάποιες από αυτές, όπως η κατασκευή της ιστοσελίδας, μοιάζει να είναι a-one-timething, χρειάζεται όμως να αποφασίσετε αν θέλετε να εκπαιδευτείτε για την πραγματοποίηση μικρο-αλλαγών.
Η κατανόηση της επιδιωκόμενης στρατηγικής μέσω μετρήσεων και αποτελεσμάτων, μπορεί επίσης να κάνει εφικτές προσαρμογές. Η διαχείριση των socialmedia όμως και το SEO, έχουν αποτελέσματα που διαρκούν πεπερασμένο χρόνο. Έτσι, πόσο θέλετε να επενδύσετε σε αυτές, προκύπτει από τη δημοτικότητα και τις ανάγκες σας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανδριανός: Δόθηκε λύση για την λειτουργία των Περιφερειακών Ιατρείων Αρκαδικού

ο Δήμας Ευθύμιος στο πλευρό του Κων/νου Μάκαρη

ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Αργολίδα-Κορινθία: Καμπανάκι κινδύνου για πυρκαγιές την Παρασκευή

ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ
Skip to toolbar