Σα. Αυγ 8th, 2020

ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV

DIGITALCITIES I.K.E

Σήκωσε το πολυπόθητο τρόπαιο του Πρωταθλητή η Κορωνίδα Κοιλάδας

Η τελετή της απονομής του κυπέλλου του πρωταθλητή πραγματοποιήθηκε μπροστά από την εξέδρα του γηπέδου , με τους ανθρώπους της ομάδας και τους φιλάθλους να γίνονται «ένα» .
Το χρονικό της γιορτής

Πριν από την απονομή του κυπέλλου πραγματοποιήθηκε ένας δεκαπεντάλεπτος αγώνας των ομάδων υποδομής της Κορωνίδας .

Στην συνέχεια δόθηκαν έπαινοι σε παλαιούς πρόεδρους , παρόντες και ποδοσφαιριστές της ομάδας .Η εκδήλωση μπήκε στην τελική της ευθεία με την είσοδο των επισήμων που θα έκαναν την απονομή . Αυτοί ήταν ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης οι περιφερειακοί σύμβουλοι Γιάννης Μαλτέζος και Αναστάσιος Γανώσης , ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος , ο πρόεδρος της Κοινότητας Κοιλάδας Σταύρος Μπασακιώτης , η πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου «Φράγχθι» Δήμητρα Γκιώνη και ο πρόεδρος του Αλιευτικού Συλλόγου Κοιλάδας Βασίλης Ηλιού.
Μεγάλος απών της βραδιάς ήταν ο Παναγιώτης Ηλιού ο οποίος έχει διατελέσει πρόεδρος και γενικός αρχηγός της ομάδας . Λόγοι υγείας δεν του επέτρεψαν να βρισκόταν στην εκδήλωση. 

Η φιέστα ξεκίνησε με τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές να παίρνουν τα μετάλλιά τους και στο τέλος όταν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Βασίλης Σιδέρης έκανε την απονομή και ο Παναγιώτης Μέγας σήκωσε το τρόπαιο «βάζοντας» φωτιά στο γήπεδο της Κοιλάδας . 

Το πάρτι μόλις είχε ξεκινήσει με διάφορες μουσικές υποκρούσεις και να φωταγωγείτε από δεκάδες βεγγαλικά και η συνέχεια δόθηκε στην κεντρική πλατεία της Κοιλάδας.
Πηγή: sport-ermionida.blogspot.comΔείτε περισσότερες φωτογραφίες και αναλυτικό ρεπορτάζ στο sport-ermionida.blogspot.com

>ΡΟΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

x Close

Like Us On Facebook