ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Σα να μην πέρασε μια μέρα – Επιστρέφει στη Νέα Δημοκρατία ο Δημήτρης Καμπόσος

«Τώρα που ο πρόεδρος του κόμματος και πρωθυπουργός έκανε άρση της διαγραφής μου, συνεχίζουμε πάλι όλοι μαζί», υπογραμμίζει ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών

Επιστρέφει στη Νέα Δημοκρατία ο Δημήτρης Καμπόσος, καθώς ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε άρση της διαγραφής του, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών μέσα από το λογαριασμό του στο facebook.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Τρίπολη τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε στο δήμαρχο, ότι αίρεται η διαγραφή του από την ΝΔ, καθώς πλέον δεν υφίσταται κανένας λόγος για να βρίσκεται μακριά από το κόμμα.

Σα να μην πέρασε μία μέρα, ο πρόεδρος των δημάρχων της Πελοποννήσου είναι και πάλι στους κόλπους της Γαλάζιας Παράταξης, με τον ίδιο να διαμηνύει πως δεν πρόκειται να αλλάξει στάση ως προς την ισότιμη αντιμετώπιση των δημοτών του.

Η στιχομυθία με Βλάση

Χαρακτηριστική είναι και η παρακάτω στιχομυθία που είχε ο πρωθυπουργός με τον βουλευτή Αρκαδίας Κώστα Βλάση και τον πρόεδρο της ΠΕΔ Πελοποννήσου και δήμαρχο Άργους – Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο.

Καμπόσος: Ποτέ δεν ξεχώρισα κανένα, συνεχίζουμε όλοι μαζί

Όπως έγραψε ο Δημήτρης Καμπόσος:

«Στις δημοτικές εκλογές ως δήμαρχος με το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας από το 2011 ποτέ δεν ξεχώρισα κανένα δημότη μας. Τώρα που ο πρόεδρος του κόμματος και πρωθυπουργός έκανε άρση της διαγραφής μου, συνεχίζουμε πάλι όλοι μαζί, χωρίς να αλλάζει τίποτα απλά και τυπικά επέστρεψα πάλι στο πολιτικό μου σπίτι απ’ όπου δεν έλειψα ποτέ.

Συνεχίζουμε με έργα, γιατί ο τόπος μας θέλει πολύ δουλειά ακόμα. Όλοι μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε την πορεία μας προς την πρόοδο και τη μεγάλη αλλαγή που ξεκινήσαμε από το 2011. Με αγάπη όλοι μαζί προχωράμε!»

What's your reaction?

Related Posts

1 of 731