ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Την Κυριακή 7 Απριλίου η Οδύσσεια” Σύλλογος ΑμεΑ Νομού Αργολίδας γιόρτασε την παγκόσμια ημέρα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον αυτισμό οργανώνοντας δράση μπροστά από το παλιό Δημαρχείο Άργους.

Η εκδήλωση αφορούσε μικρούς και μεγάλους .

Ξεκίνησε με την αφήγηση του παραμυθιού ΜΠΛΕ από τη θεατροπαιδαγωγό Αλεξάνδρα

Στεργιάννη όπου οι μικροί μας φίλοι με την καθοδήγησή της έστησαν τη μπλέ πολιτεία .

Έπειτα θεραπευτές απασχόλησαν τα παιδιά με παιχνίδια και κατασκευές messy play.

Στη συνέχεια ο Σύλλογός μας είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει τη συγγραφέα Αικατερίνη Χριστοπούλου μητέρα αυτιστικού παιδιού που παρουσίασε το βιβλίο της “Η καθημερινότητα ενός ιδιαίτερου παιδιού”.

Αποσπάσματα από το βιβλίο της διαβάστηκαν από μέλη Συλλόγων γονέων και Κηδεμόνων Ειδικών Σχολείων και Πολιτιστικών Συλλόγων.

Την παρουσίαση συντόνισε η κοινωνική λειτουργός Βάνα Πιάκου που συζήτησε μαζί της για το βιβλίο και τους προβληματισμούς της.

Τέλος η δράση φιλοξένησε και υποστήριξε την καμπάνια ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ που αφορά την προτεραιότητα των ατόμων με αυτισμό σε δημόσιες υπηρεσίες , τράπεζες και super market.

Καθ όλη τη διάρκεια της δράσης είχαμε την υποστήριξη των εθελοντών του Ε.Ε.Σ Περιφερειακό τμήμα Άργους που μαζί με την εκπαιδεύτριά τους Μαρία Σταματοπούλου στήριξαν υγειονομικά την εκδήλωση.

Τους ευχαριστούμε θερμά γιατί είναι πάντα κοντά μας σε όλες μας τις εκδηλώσεις.

Τη δράση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος, οι αντιδήμαρχοι κ.Αντώνης Λιόλιος και κυρία Μαρία Ζουλούμη,δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων, εκπαιδευτικοί Γενικής και Ειδικής Αγωγής.

Στην παρέα μας ήταν η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τελέσιλλα κυρία Γεωργία Κατσώνα, η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Δημοτικού Ωδείου Αργους κυρία Νατάσα Μαυράκη , η εκπρόσωπος του make a wish Αργολίδας κυρία Ματίνα Αλεξάκου φίλοι και μέλη του Συλλόγου μας.

Θερμές ευχαριστίες στο Δήμαρχο Αργους- Μυκηνών κύριο Ιωάννη Μαλτέζο για τη φιλοξενία και την παραχώρηση του χώρου του παλιού Δημαρχείου , για τη μικροφωνική εγκατάσταση, τις τέντες , τις καρέκλες αλλά και την παροχή γλυκών εδεσμάτων

Ευχαριστούμε επίσης τη Σοφία Λούκου και τους θεραπευτές του Δημιουργώ Κέντρο Λογοθεραπείας και Δημιουργικής Απασχόλησης για την οργάνωση και το σχεδιασμό της εκδήλωσης, τον διευθυντή κο Πέτρο Θεοφανόπουλο και τους εκπαιδευτικούς του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΠΑΙΓΜΑ για τη συνεργασία, τον Τάκη Καραμούντζο για τις τέντες και τα τραπέζια , την ΕΑΣ Αργολίδας και τον κύριο Γιάννη Δημάκη για τους χυμούς.

Πιο πολύ όμως από όλους ευχαριστούμε όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας και γεμίσατε το χώρο με αγάπη και αποδοχή.Με τη συμμετοχή σας μας δώσατε κουράγιο να συνεχίσουμε τον αγώνα μας και δώσατε αέρα στα πανιά του καραβιού μας για να φτάσουμε γρηγορότερα στη δική μας Ιθάκη.

Το Δ.Σ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Χωρίς αγρότες δεν υπάρχει ζωή.

AGGELOS DRITSAS

Με τεράστια επιτυχία η 12η Γιορτή Ροδιού στην Ερμιόνη

AGGELOS DRITSAS

Judo, Sambo – ΕΟΣ Αχαρνών

AGGELOS DRITSAS

Έρχονται από τον Ιούνιο τα self test για τον καρκίνο του παχέος εντέρου!

AGGELOS DRITSAS

Συντήρηση του δημοτικού σχολείου Αγίου Δημητρίου του Δήμου Επιδαύρου

AGGELOS DRITSAS

Με την Διαδικασία του Αυτοφώρου Τρείς Δημοτικοί Υπάλληλοι από Άργος Οδηγήθηκαν στα Δικαστήρια Ναυπλίου!

AGGELOS DRITSAS

Δολοφονία : Πώς τα δύο αδέρφια σκότωσαν τον πατέρα τους

AGGELOS DRITSAS

Τ.ΧΡΟΝΗΣ; Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχθηκα την άκρως τιμητική πρόσκληση των διοργανωτών του Olympia Forum να συμμετέχω ως ομιλητής

AGGELOS DRITSAS

13 άτομα συνέλαβε η αστυνομία στην Αργολίδα για διάφορα αδικήματα

AGGELOS DRITSAS

Σεισμός 7,4 συγκλόνισε την Ιαπωνία

AGGELOS DRITSAS

7-11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2025 Η θρυλικήεμπειρία των 1000 Miglia έρχεται στην Ελλάδα

AGGELOS DRITSAS

Διήμερο εκδηλώσεων τιμής και μνήμης στον Ιωάννη Καποδίστρια

AGGELOS DRITSAS