ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΚΛΟΓΕΣ 2023ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε γιορτινό κλίμα πραγματοποιηθήκαν τα εγκαίνια της παράταξης ”Νέα Πελοπόννησος” στη Κόρινθο

Κοινοποίηση

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης παρέστη την Παρασκευή, 29.9.20203, στην εκδήλωση εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος» στην Κόρινθο.

Κατά την ομιλία, η οποία διενεργήθηκε εν μέσω πανηγυρικού κλίματος, ο Πέτρος Τατούλης απαρίθμησε τα έργα υποδομής που έγιναν κατά τις δύο συναπτές θητείες που ήταν Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και τόνισε τη σπουδαιότητα της επόμενης πενταετίας για την Πελοπόννησο. Επισήμανε ότι το καθαρό διακύβευμα που πρέπει να απαντηθεί με τρόπο καθαρό και ξάστερο είναι «Ποιος μπορεί;». Ποιος μπορεί να δημιουργήσει ξανά εμπιστοσύνη στην εποχή που οι θεσμοί βάλλονται ως αναξιόπιστοι; Ποιος μπορεί να φέρει ενότητα την ώρα του κομματικού διχασμού και της πόλωσης; Ποιος μπορεί να αρθρώσει έναν λόγο συγκλίσεων και πολιτικού πολιτισμού που να κάνει τους πολίτες να αγαπήσουν την πολιτική μετά το κομματικό της τέλος; Ποιος μπορεί να εκφράσει το σύνολο των πολιτών και να συνθέσει τις εικόνες σε ένα πολύχρωμο και συμπεριληπτικό για όλες και όλους μέλλον; Ποιος μπορεί να εκφράσει τον καθένα και καθεμία, να νοιώσει τα προβλήματα, να δώσει μπροστά και μαζί τον αγώνα για να καλυτερεύσει η ζωή μας; Ποιος μπορεί να συνεργάζεται με θάρρος, αλλά και ταυτόχρονα να διεκδικεί με τόλμη;

Η απάντηση σε αυτό το διακύβευμα είναι μία και είναι ξεκάθαρη: Η «Νέα Πελοπόννησος» με Περιφερειάρχη τον Πέτρο Τατούλη. Γιατί; Γιατί γνωριζόμαστε χρόνια με τα μικρά μας ονόματα. Γιατί έχουν σφιχτεί οι καρδιές μας με τα ίδια βιώματα και έχουμε μοιραστεί και χαμόγελα και χαρές. Γιατί οι σχέσεις μας ήταν πάντοτε ειλικρινείς και δεν κρύβουν δυσάρεστες εκπλήξεις. Γιατί μιλάμε μεταξύ μας, χωρίς να χρειαζόμαστε μεσολαβητές. Γιατί έχουμε ένα αναπτυξιακό σχέδιο με καθαρά προοδευτικό και κοινωνικό πρόσημο. Γιατί έχουμε την εμπειρία και την βαθιά γνώση. Γιατί μπορούμε να εγγυηθούμε ότι όσα διατυπώνουμε θα υλοποιηθούν, όπως έγινε και στο παρελθόν. Γιατί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρή περιφερειακή διακυβέρνηση και μαζί να κάνουμε την Πελοπόννησο έναν τόπο που θα μπορούμε να ζούμε εμείς και που θα δίνει στα παιδιά αυτού του τόπου ευκαιρίες, προοπτική και την εξέλιξη που αξίζει σε αυτά /και στις θυσίες των γονιών τους. Για να μείνει κανείς και καμία πια πίσω.

Ο Πέτρος Τατούλης κάλεσε τους Κορίνθιους να κλείσουν τα αυτιά τους σε ιστορίες διχασμού, τοξικότητας και πολιτικού οπαδισμού και να μην φοβηθούν τις απόπειρες κομματικού εκφοβισμού που επιχειρούνται προκλητικά και απροκάλυπτα και θα επιχειρηθούν με ακόμη μεγαλύτερη ένταση έως τις εκλογές, από αυτούς που βλέπουν ότι «τα κουκιά δεν βγαίνουν» και οι «αλεξιπτωτιστές» τους θα έχουν ανώμαλη προσγείωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Εκδήλωση του 1ου Λυκείου Ναυπλίου για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

diktio

Έργα Δημήτρη Καμπόσου 2022-2023 – βίντεο

diktio

Καθιερωμένη συνάντηση του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Ν Αργολίδας “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”

21 Νοεμβρίου γιορτάζουν στο Ναύπλιο την “Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων”

diktio

Συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Αργολίδας

diktio

Τάσος Χρόνης Δήμαρχος Επιδαύρου: Yπάρχουν άνθρωποι που πονάνε περισσότερο – Είναι αυτοί που έπαθαν ζημιές

diktio

Ερμιονίδα: Με επιτυχία στέφθηκε για ακόμη μια χρονιά η Γιορτή Ελιάς & Ελαιολάδου

diktio

Παναργειακός – Πανελευσινιακός: Στο Άργος τη Τετάρτη ο εξ΄ αναβολής αγώνας της 1ης αγωνιστικής

diktio

  LaZAK Malte : Να ακροβολιστείτε…  να φαινόμαστε πολλοί.’.

admin

“Δεσμοί Αίματος”: 175η τακτική εθελοντική αιμοδοσία στο Ναύπλιο

diktio

Η συνέντευξη του Αντιδήμαρχου Άργους-Μυκηνών Δημήτρη Κρίγγου στον σταθμό TV SUPER

diktio

Δημήτρης Καμπόσος: Από αύριο όλοι μαζί για τον τόπο που αγαπάμε…

diktio