Δε. Σεπ 21st, 2020

ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV

DIGITALCITIES I.K.E

«Σε καραντίνα όλη η Ερμιονίδα … : ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ Δεν υπάρχει λόγος πανικού (βίντεο)

Μετά την σύσκεψη που πραγματοποιείται στο Δημαρχείο στο Κρανίδι με την συμμετοχή του δημάρχου Γιάννη Γεωργόπουλου,του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Ι. Μαλτέζου και των Περιφερειακών Συμβούλων Δ. Σχινοχωρίτη και Ι. Μαντζούνη, προκειμένου να γίνει η εκτίμηση της κατάστασης, θα ανακοινωθούν περαιτέρω μέτρα.

Δεν υπάρχει λόγος πανικού. Ο,τι πρέπει να γίνει θα γίνει με βάση το πρωτόκολλο, είπε ο υφ. Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς ο οποίος μετέβη εκτάκτως στο Κρανίδι Αργολίδας λόγω υψηλού επιδημιολογικού φορτίου στο ξενοδοχείο που λειτουργεί ως δομή μεταναστών, όπου έχουν εντοπιστεί κρούσματα κορωνοϊού και βρίσκεται σε καραντίνα.

Μαζί με τον κ. Χαρδαλιά έφτασαν στο Κρανίδι ο Γενικός Γραμματέας Υποδοχής Αιτούντων ‘Ασυλο, Εμμανουήλ Λογοθέτης, ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας, καθώς και κλιμάκιο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Μετά την σύσκεψη που πραγματοποιείται στο Δημαρχείο  στο Κρανίδι με την συμμετοχή του δημάρχου Γιάννη Γεωργόπουλου,του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Ι. Μαλτέζου και των Περιφερειακών Συμβούλων Δ. Σχινοχωρίτη και Ι. Μαντζούνη, προκειμένου να γίνει η εκτίμηση της κατάστασης, θα ανακοινωθούν περαιτέρω μέτρα.

>ΡΟΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

x Close

Like Us On Facebook