Connect with us

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες για την ανάπλαση.

Η χρηματοδότηση του έργου προέρχεται από το πρόγραμμα της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης στο οποίο έχει ενταχθεί ο Δήμος Ναυπλιέων για την προγραμματική περίοδο 2014-2020.

Published

on

Ανάπλαση-Αιγίου-Ναύπλιο-εργασίες-2-780x470

Η οδός Αιγίου, μία από τις πιο σημαντικές αρτηρίες της νέας πόλης στο Ναύπλιο, ταλαιπωρεί και ταλαιπωρείται χρόνια με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της διότι η μισή ανήκει στον Ο.Σ.Ε. Αυτό και μία σειρά από άλλα γραφειοκρατικά θέματα καθυστέρησε την ανάπλαση της οδού η οποία τελικά ξεκίνησε και βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Η χρηματοδότηση του έργου προέρχεται από το πρόγραμμα της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης στο οποίο έχει ενταχθεί ο Δήμος Ναυπλιέων για την προγραμματική περίοδο 2014-2020.

Google News
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 4]

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ: Υπάρχει «Ελπίδα» γι’ αυτό να προσέχουμε πάρα πολύ τις μετακινήσεις!

Published

on

By

ScreenHunter 2817

Υπάρχει «Ελπίδα» γι’ αυτό να προσέχουμε πάρα πολύ τις μετακινήσεις!

272372160_1585962011763956_7848806932491260295_n
272311444_1585946588432165_248334754951984152_n

Μείνετε ασφαλείς!

Google News
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Continue Reading

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Ζευγάρι αλλοδαπών “έβαζε χέρι” σε τρόφιμα και ρούχα στο Συσσίτιο Ευαγγελίστριας

Published

on

By

IMGP4335EUAGGELISTRIAS2007

Ένα ζευγάρι αλλοδαπών αφαιρούσαν το τελευταίο διάστημα κατ’ επανάληψη τρόφιμα και ρούχα από το Συσσίτιο Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, αλλά σήμερα ήταν άτυχοι καθώς εντοπίσθηκαν από την Ασφάλεια Ναυπλίου. 
Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε το Δ.Σ.  του Συσσιτίου του Ιερού Ναού της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου όπου αναφέρει:
“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συσσιτίου του Ιερού Ναού της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, ευχαριστεί την Ασφάλεια Ναυπλίου για τον άμεσο εντοπισμό ενός ζευγαριού αλλοδαπών, όπου αφαιρούσαν τρόφιμα και ρούχα από το κτίριο του Συσσιτίου κατ’ επανάληψη. 
Εννοείται φυσικά ότι δεν ζητούμε την ποινική τους δίωξη.”

Google News
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Continue Reading

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

15χρονα παιδιά εντοπίστηκαν θετικά στον κορωνοϊό στο Ναύπλιο

Published

on

By

krousmata

Την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022, πραγματοποιήθηκαν 44 δράσεις δωρεάν δειγματοληπτικού ελέγχου σε κεντρικά σημεία 37 Περιφερειακών Ενοτήτων της χώρας, στις οποίες διενεργήθηκαν 15.168 rapid test και ανευρέθηκαν 1605 θετικά (10.58%). 
Από τις 1605 περιπτώσεις, οι 798 αφορούν άνδρες και οι 807 γυναίκες με μέσο όρο ηλικίας τα 27.49 έτη.
Στην Αργολίδα πραγματοποιήθηκε μια δράση στο Ναύπλιο όπου διενεργήθηκαν 387 rapid test και προέκυψαν 75 θετικά αποτελέσματα.
ΠΕ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ: ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ-ΝΑΥΠΛΙΟ
387 rapid test με 75 θετικά (19.38%) αφορούν σε 42 αγόρια και 33 κορίτσια με διάμεση ηλικία τα 15 έτη

Google News
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 4]
Continue Reading

LIFESTYLE

ΝΑΥΠΛΙΟ: Το μεγάλο άγχος, της Μαρία Ράλλη-Πιτσάκη

Published

on

By

Untitled-1 copy

Στην αναμονή της “Ελπίς ” , με απόλυτη κατανόηση των δυσκολιών όσον αφορά την λειτουργία των σχολικών μονάδων με δεδομένα τα μέτρα για την προφύλαξη από την covid 19 και με την απάφαση του Δημάρχου μας , τα παιδιά μας , οι εκπαιδευτικοί μας , οι καθαρίστριες και όλο το προσωπικό των σχολείων θα μείνουν ασφαλείς στη ζεστασιά του σπιτιού , μέχρι και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου και με επανεξέταση τότε των καιρικών συνθηκών .Όμως , η σκέψη μας είναι έντονη και κοντά σε όλους τους αγρότες της Μιδέας , της Ασίνης , της Τίρυνθας , των Ιρίων , οι οποίοι αγωνιούν για τα προιόντα τους και τις καλλιέργειες τους , μη μπορώντας να κάνουν κάτι που θα σταθεί εμπόδιο στον καιρό.

Είναι πολύ στενάχωρο και όχι μόνο όλοι αυτοί οι άνθρωποι να βιώνουν ώρες αγωνίας και ανασφάλειας τέτοιες μέρες και ώρες…Είμαι βέβαιη ότι ο Δήμαρχος μας και όλοι οι συνάδελφοι Δημοτικοί Σύμβουλοι , θα στηρίξουμε και θα βγούμε μπροστά με κάθε μέσο και μέσα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας για να διεκδικήσουμε και να απαιτησουμε αν και ο,τιδήποτε χρειαστεί..

.Ας ελπίσουμε ότι θα περάσει ήπια το κύμα κακοκαιρίας από τον τόπο μας , αλλά εμείς παραμένουμε εδώ ετοιμοπόλεμοι μαζί με όλους τους ανθρώπους της αγροτικής κοινωνίας….

Google News
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Continue Reading

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Αναφορά Γκιόλα: Nα απαλλοτριωθεί και να αποδοθεί η οικία Νίκου Καρούζου

στο Δήμο Ναυπλιέων ώστε να να γίνει μουσείο

Published

on

By

ScreenHunter-2758

Αναφορά κατέθεσε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας στην Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Μενδώνη, με την οποία ζητά να απαλλοτριωθεί και να παραδοθεί στο Δήμο Ναυπλιέων η οικία Νίκου Καρούζου στο Ναύπλιο, έτσι ώστε να επισκευαστεί και να αποδοθεί στους πολίτες ως Μουσείο.

Στην αναφορά τονίζεται η ανάγκη να προστατευτεί η υπό κατάρρευση οικία του γνωστού ποιητή και να μπορέσει να μετατραπεί σε Μουσείο αλλά και πολιτιστικός χώρος.

Ακολουθεί το κείμενο της αναφοράς:

Αθήνα 21-1-2022

Προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων

ΑΝΑΦΟΡΑ

Προς την Υπουργό

Πολιτισμού και Αθλητισμού

κ. Λίνα Μενδώνη

Θέμα: «Να απαλλοτριωθεί η οικία Νίκου Καρούζου στο Ναύπλιο και να αποδοθεί στο Δήμο Ναυπλιέων προκειμένου να αξιοποιηθεί για τη δημιουργία Μουσείου»

Με την παρούσα αναφορά μου σας κοινοποιώ την με αριθ. Πρ. 954 από 20-1-2022 επιστολή του Δημάρχου Ναυπλιέων κ. Δημητρίου Κωστούρου.

Με την ως άνω επιστολή επισημαίνονται οι εκτεταμένες φθορές που εγκυμονούν άμεσο κίνδυνο κατάρρευσης της εις το Ναύπλιο κατοικίας του από την πόλη μας έλκοντος την καταγωγή ποιητή Νίκου Καρούζου, η οποία μάλιστα έχει χαρακτηρισθεί ως διατηρητέα.

Στην ίδια επιστολή συμπιεριέχεται και η ολοκληρωμένη πρόταση να απαλλοτριωθεί και να αποδοθεί στο Δήμο Ναυπλιέων ώστε να μετατραπεί σε μουσείο αφιερωμένο στον ποιητή και την ποίηση.

Η πολιτιστική μας παράδοση και κληρονομιά στην πόλη του Ναυπλίου είναι μεγάλη και δημιουργεί μια τεράστια υποχρέωση να αναδεικνύεται κάθε σημείο που σηματοδοτεί την ιστορία και τον πολιτισμό της συνδέοντας τις νεότερες γενιές με αυτές.

Ο Νίκος Καρούζος αποτελεί ένα σημαντικό πρόσωπο για την πόλη μας αλλά και ολόκληρο το Δήμο, αφού γεννήθηκε και μεγάλωσε σ’αυτήν, ενώ ταυτόχρονα το έργο του μοιάζει να αποζητά έναν τόπο να «στεγαστεί», εκεί ακριβώς όπου ο ίδιος ξεκίνησε να προσλαμβάνει και να κάνει κτήμα του, τις παραστάσεις και τα βιώματα εκείνα που θα τον ωθούσαν λίγο αργότερα να κατακτήσει τον πνευματικό κόσμο και να κερδίσει επάξια μια θέση δίπλα σε άλλους σπουδαίους ποιητές.

Η «οικία» Καρούζου, δεν είναι απλά το σπίτι που γεννήθηκε και μεγάλωσε ο δικός μας ποιητής. Είναι ο συνδετικός κρίκος που μας ενώνει με τον πολιτισμό, η αφετηρία μιας πορείας που οδηγεί τον άνθρωπο σε ανώτερα πνευματικά και πολιτιστικά επίπεδα

Όλοι εκείνοι που αγαπούν τον πολιτισμό και μάχονται καθημερινά να μην χάνεται τίποτε το σημαντικό που αφορά στην πόλη του Ναυπλίου, έχουν ένα μεγάλο μερίδιο συμμετοχής στο να αναδειχτεί η κατοικία Νίκου Καρούζου σε Μουσείο που θα ανήκει πλέον σε όλους τους δημότες αλλά και σε όλους εκείνους που πιστεύουν ότι η ποίηση έχει μια μοναδική δύναμη να εξυψώνει τον άνθρωπο.

Μεταφέροντας το αίτημα ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας και πιστεύοντας ότι θα γίνει αποδεκτό από την πλευρά του Υπουργείου Πολιτισμού ευελπιστώ ότι πολύ σύντομα θα δούμε τις φθορές να αποκαθίστανται και το κτίριο να αξιοποιείται ώστε να αποτελέσει την πνευματική εστία της πόλης και ειδικότερα το χώρο της ποίησης. Το σπίτι του δικού μας ποιητή, Νίκου Καρούζου.

Παρακαλούμε για την απάντηση και ενημέρωσή μας επί του εν λόγω θέματος.

Συν:(1) Η με αριθ, πρωτ. 954/ 20-1-2022 επιστολή

Αθήνα, 21 Ιανουαρίου 2022

Ο καταθέτων βουλευτής
Γκιόλας Ιωάννης

Google News
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Continue Reading

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Ανακοίνωση Επιμορφωτικού Συλλόγου Αγίας Τριάδας

Published

on

By

Untitled-1 (1)

Ο Δήμος Ναυπλιέων μαζί με τον Επιμορφωτικό Σύλλογο Αγίας Τριάδας σας ενημερώνει ότι λόγω του ψύχους τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα 24 και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου.
Επίσης την Τρίτη 25 Ιανουαρίου δεν θα πραγματοποιηθούν ούτε τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου.

Google News
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Continue Reading

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Εθελοντική αιμοδοσία στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου

Published

on

By

Untitled-1

Στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία, την Τετάρτη 26/1/2022 και ώρα 16:00-19:00, στο χώρο εκδηλώσεων. 
Η αιμοδοσία διοργανώνεται από τους μαθητές των τμημάτων Ε1 και Ε2 του σχολείου στα πλαίσια Σχεδίου Δράσης των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων, στην ενότητα εθελοντισμός – διαμεσολάβηση υπό την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού πληροφορικής του σχολείου Κωνσταντινίδου Νίκης, η οποία υλοποιεί το πρόγραμμα. 

 Οι μαθητές πιστεύουν ότι θα καταφέρουν να ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες και να συγκεντρώσουν ικανοποιητική ποσότητα αίματος. 
Την πολύτιμη βοήθεια του, σε αυτή την πρωτοβουλία, προσφέρει το Τμήμα Αιμοδοσίας Γ.Ν. Άργους, το οποίο θα πραγματοποιήσει την αιμοληψία, με την άμεση ανταπόκριση του Διευθυντή του κ. Πανουτσόπουλου στο αίτημα των μαθητών. Τη δράση υποστηρίζει και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.

Google News
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Continue Reading

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου “Ο Παλαμήδης”

Published

on

By

IMG_20220122_131015

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου ΄΄Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ΄΄ επιμένοντας στην συνέχεια της παράδοσης έκοψε την πίτα του για το καλωσόρισμα της νέας χρονιάς το Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022 στα γραφεία του Συλλόγου.

Ίσως η ημερομηνία να έχει και συμβολικό χαρακτήρα…

Το έθιμο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας δηλώνει πολλά για τις προσδοκίες και τις ελπίδες μας…

Πάνω απ΄ όλα η χρονιά να κυλήσει γλυκά, όπως γλυκιά είναι και η πίτα μας … μέσα σε ευτυχία και ειρήνη, μέσα σε δημιουργία, υγεία και αγάπη, μέσα σε σεβασμό και εκτίμηση.

Η πίτα χωρίζεται σε κομμάτια – σε μοίρες. Για να δηλώσει την βούλησή μας να μοιραστούμε με τους φίλους μας και τους συμπολίτες μας τις χαρές και τις πίκρες… Τις ευτυχείς αλλά και τις δύσκολες ημέρες. Και ας σημειωθεί ότι πάντοτε θα υπάρχει ένα κομμάτι για όποιον καθυστερήσει να έλθει στη γιορτή μας.

Ας δώσουμε λίγο χώρο στα όνειρά μας και ας χαρούμε την συντροφικότητα και την ζεστασιά που μας προσφέρει η μέρα και ο νέος χρόνος που ήδη μας έχει κλείσει στην αγκαλιά του.

Καλή χρονιά …

Από το Διοικητικό Συμβούλιο

Google News
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Continue Reading

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Αντιπρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΑΝ αναλαμβάνει ο Νίκος Γεωργαντάς

Published

on

By

kaph_nafpliou2 copy

Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου ο δήμαρχος μας Δημήτριος Κωστούρος,που με την δική του πρόταση αναλαμβάνω την ευθύνη του αντιπροέδρου του ΔΟΚΟΙΠΑΝ, καθώς και το Δημοτικό Συμβούλιο που με στήριξε με την ψήφο του,με δυνάμωσε με την συμπαράστασή του για έναν ευρύ και τίμιο αγώνα με στόχο την ποιοτική προσφορά μου! 
Η φιλοδοξία μου είναι μία και μοναδική, να καταθέσω την ψυχή μου για ότι καλύτερο στο αύριο του τόπου μας δίπλα στο δήμαρχό μας.
Νικόλαος Γεωργαντάς

Google News
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 4]
Continue Reading

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Επιστολή στήριξης του Α. Πουλά στους Εργαζόμενους του Νοσοκομείου Ναυπλίου

Published

on

By

poulas

Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων μου στην βουλή αδυνατώ να βρίσκομαι κοντά σας στην σημερινή παράσταση διαμαρτυρίας που πραγματοποιείται. 
Γνωρίζω από πρώτο χέρι τα προβλήματα λειτουργίας της νοσηλευτικής μονάδας του Ναυπλίου και το οξύ πρόβλημα με τους συμβασιούχους και την λήξη των συμβάσεων τους που ταλανίζει αυτή την στιγμή όλα τα νοσοκομεία της χώρας.

Δηλώνω απερίφραστα ότι συμπαραστέκομαι στον αγώνα σας για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων σας.

Τα νοσοκομεία πρέπει να μείνουν όρθια, να ενισχυθούν και να στελεχωθούν με μόνιμο προσωπικό, ιατρικό και νοσηλευτικό αλλά και των υπόλοιπων ειδικοτήτων που απαιτούνται για την εύρυθμη λειτουργία τους.

Στηρίζουμε το δημόσιο και δωρεάν χαρακτήρα του Ε.Σ.Υ. και προς αυτήν την κατεύθυνση έχουμε εργαστεί όλο αυτό το διάστημα που διαρκεί η πανδημία τόσο εγώ όσο και η παράταξη μου.

Παραμένω στην διάθεση σας για την παροχή κάθε δυνατής βοήθειας.

Ο Βουλευτής
Ανδρέας Πουλάς

Google News
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Continue Reading
ScreenHunter-1276
300x300vac
ΑΚΡΟΜΟΛΙΟ-2017-12-22-ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ-ΔΕΥΑΑΡΜ-μικρή
272714726_10227024238062215_4787945652352528574_n
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ58 λεπτά ago

Δήμος Επιδαύρου: Άνοιξαν οι δρόμοι από και προς Αθήνα, Ναύπλιο και Κρανίδι
0 (0)

272404882_106154385310027_8453069921874571569_n
ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ2 ώρες ago

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΔΕYAΑΡ-Μ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΕΤΟ
0 (0)

Χιόνια-μυκήνες-780x470
ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ2 ώρες ago

Ποιοι αρχαιολογικοί χώροι έκλεισαν στην Αργολίδα λόγω παγετού
0 (0)

272379388_2321947321278511_548562092729310888_n
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ2 ώρες ago

Πρωτοφανής χιονόπτωση τη νύχτα στο Κρανίδι Αργολίδας
0 (0)

272614272_5343082362387064_7304211996693238570_n
ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ17 ώρες ago

Δ. Καμπόσος: “Σας παρακαλώ πολύ μην κυκλοφορείτε άσκοπα, το πάμε να δούμε αφήστε το!!!”
0 (0)

Corona Virus covid-19 illustration
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ18 ώρες ago

Ο ΕΟΔΥ 192 τα κρούσματα κορωνοϊού που κατάγραψε σήμερα 24/1 στην Αργολίδα
0 (0)

1100_84698d6d-185b-4499-ba04-11fc1ec5b7f2
ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ18 ώρες ago

Με τηλεργασία θα λειτουργήσει την Τρίτη 25/1 ο Δήμος Άργους Μυκηνών
0 (0)

xionikor-16012020-11
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ18 ώρες ago

Σε επιφυλακή οι υπηρεσίες στην Αργολίδα για την σφοδρή ένταση των φαινομένων τις επόμενες ώρες
0 (0)

ScreenHunter 2817
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ18 ώρες ago

ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ: Υπάρχει «Ελπίδα» γι’ αυτό να προσέχουμε πάρα πολύ τις μετακινήσεις!
0 (0)

IMGP4335EUAGGELISTRIAS2007
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ1 ημέρα ago

Ζευγάρι αλλοδαπών “έβαζε χέρι” σε τρόφιμα και ρούχα στο Συσσίτιο Ευαγγελίστριας
0 (0)

55555555555 copy
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ1 μήνα ago

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ :ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Η ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

777 2264
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ1 μήνα ago

Μαλλιά Φθινόπωρο / Χειμώνας 2021 -2022: Οι νέες τάσεις στα κουρέματα – Τα νέα χτενίσματα

eortologio-poioi-giortazoyn-simera-paraskeyi-17-dekemvrioy-960x504
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ1 μήνα ago

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Σάββατο 18 Δεκεμβρίου

Ανάπλαση-Αιγίου-Ναύπλιο-εργασίες-2-780x470
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ1 μήνα ago

Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες για την ανάπλαση.

iStock-1131738236-1024x683
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ1 μήνα ago

Παράταση για τέλη κυκλοφορίας & επιστρεπτέες προκαταβολές

arvanitia-1
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ1 μήνα ago

Επιδοτούμενη μετεκπαίδευση σε Ναύπλιο, Ερμιόνη, Λουτράκι, Καλαμάτα – Ποιους αφορά

444 2316
LIFESTYLE1 μήνα ago

«Πολλές φορές θα πω “το σύντροφό μου” και μου απαντάνε “τι σύντροφο;”»

ScreenHunter 2324
LIFESTYLE1 μήνα ago

The Voice – Τελικός: Νικήτρια η 16χρονη Άννα που τραγουδάει σαν άγγελος – “Σε θαυμάζω, είμαι τόσο τυχερός”

5652323
LIFESTYLE1 μήνα ago

Πέθανε ο Ορφέας Ζάχος, ο κινηματογραφικός «Κίμωνας»

6567 2350
ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα ago

Λυκουρέντζος: ΕΛ.Γ.Α.: 71 Εκατ. ευρώ ΣΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ.ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ.

xionikor-16012020-11
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ18 ώρες ago

Σε επιφυλακή οι υπηρεσίες στην Αργολίδα για την σφοδρή ένταση των φαινομένων τις επόμενες ώρες
0 (0)

Χιόνια στην Συρία και την Σαουδική Αραβία _ Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 22_01_2022 _ OPEN TV 0-7 screenshot
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ2 ημέρες ago

Πρωτοφανής χιονόπτωση σε Συρία και Σαουδική Αραβία (βίντεο)
0 (0)

EuUsf4NWQAEAsrt
ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ2 ημέρες ago

Οριστικό: Κλειστά τα σχολεία και στο Δήμο Άργους Μυκηνών 24 και 25/1 λόγω κακοκαιρίας
0 (0)

xionia-ethniki-odos-
ΚΑΙΡΟΣ3 ημέρες ago

Οδηγίες προς τους οδηγούς από την ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε. για την επερχόμενη κακοκαιρία
0 (0)

ScreenHunter 2758
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ6 ημέρες ago

Οικία Νίκου Καρούζου. Αγώνας για την διάσωσή της. Ανάπλι εμπρός!
0 (0)

ScreenHunter 2754
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ6 ημέρες ago

ΝΑΥΠΛΙΟ: ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΕΥΑΝ 2022
4 (1)

ScreenHunter 2751
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ7 ημέρες ago

1η Ψηφιακή Παρακολούθηση και Τεκμηρίωση της Εξέλιξης του Έργου ΒΙΝΤΕΟ
5 (1)

tromaras (1)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ1 εβδομάδα ago

ΣΟΚ: Στο νοσοκομείο ο Γιώργος Τρομάρας – Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία του
5 (1)

271833806_5293856227309678_2057979047996740191_n
ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ2 εβδομάδες ago

ΚΑΜΠΟΣΟΣ : Συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη
0 (0)

Screenshot_5-3-696x346
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ2 εβδομάδες ago

Καιρός: Ο Διομήδης φεύγει, το ψύχος μένει – Οι περιοχές με παγετό την Παρασκευή
0 (0)

Trending

Copyright © 2021-22 Digital Cities IKE , powered by Dritsas.gr