19.4 C
argolida
07/06/2023
ΑΡΓΟΛΙΔΑTV.GR
2434
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Σημαντική ημερίδα στο Ναύπλιο για την καθυστέρηση λόγου και ομιλίας και τις ειδικές μαθησιακές δυσκολίες

Κοινοποίηση

Το κέντρο ειδικής αγωγής «ΛΟΓΟΣ & ΕΡΓΟ» σε συνεργασία με τον ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου, συνδιοργάνωσαν μια πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα το απόγευμα του Σαββάτου 8 Οκτωβρίου 2022 στην αίθουσα «Βουλευτικού» με τίτλο: «Καθυστέρηση λόγου και ομιλίας-ειδικές μαθησιακές δυσκολίες»,  επί της οδού Σταϊκοπούλου στο Ναύπλιο.

Στόχος της ημερίδας ήταν η ενημέρωση των γονέων, των δασκάλων, των καθηγητών αλλά και κάθε ενδιαφερόμενου, σχετικά με τους τρόπους αναγνώρισης, πρόληψης και αντιμετώπισης της καθυστέρησης λόγου και ομιλίας καθώς και των ειδικών μαθησιακών δυσκολιών όπως η δυσορθογραφία, η δυσγραφία και η δυσαριθμησία.

Το θέμα ανέπτυξε η γνωστή αναπτυξιολόγος και παιδίατρος κυρία Ελένη Καραντανά, πλαισιωμένη από την λογοθεραπεύτρια κυρία Ιωάννα Καρδαμπίκη και το ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό του κέντρου ειδικής αγωγής « Λόγος & Έργο».

ΠΗΓΗ: argolikeseidhseis.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΩΔΕΚΑΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΡΕΠΑΝΟ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΖΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝ/ΝΟ ΜΑΚΑΡΗ

Η “Δυνατή Ερμιονίδα” υποδέχεται την Κωνσταντίνα Μέμου – Ζαραφωνίτη και τον Πέτρο Γιακουμή

Έρχεται τσουχτερό κρύο με χιονοπτώσεις από τη Δευτέρα – Μαλακώνει ο καιρός προς τα Χριστούγεννα

Spiros Souliotis
Skip to toolbar