ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Σπανάκης: «Το Υπουργείο Εσωτερικών θα βρίσκεται δίπλα σε κάθε Δήμο για την προώθηση της τοπικής επιχειρηματικότητας»

Στα εγκαίνια της Έκθεσης Αγροτουρισμού «Επίδαυρος Βίωμα 2024» στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου παρέστη ο Υφυπουργός Εσωτερικών, Βασίλης Σπανάκης όπου είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τα περίπτερα της Έκθεσης με προϊόντα της Επιδαύρειας Γης. Νωρίτερα στην ομιλία του επεσήμανε ότι «η Έκθεση αυτή, θα μπορούσε να καταστεί το κεντρικό σημείο προβολής της Αργολίδας, λόγω του πολυπρόσωπου χαρακτήρα της και να επεκτείνει την παρουσία της μέσω θεματικών εξειδικεύσεων σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς» και «να αναδειχθεί σε θεσμό πανελλαδικής διάστασης».

Ο Υφυπουργός τόνισε «ότι το Υπουργείο Εσωτερικών, στηρίζει ουσιαστικά και συνδράμει όλες τις εκδηλώσεις εξωστρέφειας και προβολής προϊόντων που διοργανώνονται από Δήμους και Περιφέρειες της Χώρας» και υπογράμμισε: «Στην Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, θέλουμε να ενισχύσουμε ακόμη περαιτέρω την διασύνδεση των τοπικών προϊόντων με τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με στόχο κάθε τοπικό προϊόν να ταυτίζεται με το χώρο και τους κατοίκους, με τις Περιφέρειες, τους Δήμους, τις Κοινότητες και εν κατακλείδι με τους ίδιους τους πολίτες, τους δημότες κάθε περιοχής».

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών παραβρέθηκε στα εγκαίνια της Έκθεσης Αγροτουρισμού «Επίδαυρος Βίωμα 2024» μαζί με τον Δήμαρχο της Επιδαύρου, Τάσο Χρόνη, τους Βουλευτές του Νομού Αργολίδας, της Νέας Δημοκρατίας Ιωάννη Ανδριανό, του ΣΥΡΙΖΑ Γεώργιο Γαβρήλο, του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Πουλά καθώς και τους Αντιπεριφερειάρχες Πελοποννήσου, Π.Ε. Αργολίδας, Ιωάννη Μαντζούνη και Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Αθλητισμού, Βασίλειο Σιδέρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΑΧ Χανίων -Πολυνικης Ναυπλίου 19 – 28 ένας υπέροχος αγώνας ..Μπράβο σε όλα τα παιδιά

AGGELOS DRITSAS

Σε 13 άτομα πέρασε χειροπέδες η Αστυνομία στην Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Στις 8 Δεκεμβρίου η παρουσίαση της έρευνας για τον τουρισμό στην Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

ΤΑΣΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ: Στα εγκαίνια του 11ου Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων «Γεύσεις και Όψεις»

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ: Παράδοση απινιδωτών από την Περιφέρεια Πελοποννήσου. ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Άργους-Μυκηνών : Στην πόλη του Άργους βρέθηκε σήμερα η Υπουργός Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη

AGGELOS DRITSAS

Το χαλάζι της 10ης Νοεμβρίου έπληξε ελιές, μανταρίνια και πορτοκάλια στην Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

Δράση κολυμπώντας και ΕΛΠί-ΖωΝΤΑΣ

AGGELOS DRITSAS

Είμαστε όλοι υπερήφανοι για το έργο σας και θα είμαστε πάντα δίπλα σας

AGGELOS DRITSAS

Ένα τραγούδι στη μνήμη του Άλκη Καμπανού ανήμερα των γενεθλίων του

AGGELOS DRITSAS

Εθελοντική Αιμοδοσία στο Ναύπλιο!

AGGELOS DRITSAS

Πανηγυρικός εσπερινός στο Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων στα Αναστασοπουλέϊκα

AGGELOS DRITSAS