ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ο ΑΟ Ερμιονίδας κατέκτησε το ροζ φύλλο αγώνα και στο κλειστό γυμναστήριο του Λυγουριού, σ’ ένα πραγματικό ντέρμπι απέναντι στον ΑΟ Κορωνίς, φτάνοντας σε μια σπουδαία νίκη στην παράταση με 71-77 (67-67 στην κανονική διάρκεια), για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΚ, το βράδυ του Σαββάτου (16/12). 

Ο σύλλογος μας ανέβασε στο 9-0 το αήττητο σερί του από την αρχή της διοργάνωσης, όντας μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ήταν μια επιτυχία προσωπικότητας για την ομάδα μας, απέναντι σ’ ένα ανταγωνιστικό αντίπαλο, μετά από παιχνίδι που αποτέλεσε διαφήμιση για το μπάσκετ και την ΕΣΚΑΚ. Σ’ ένα γήπεδο γεμάτο, με παλμό, με την παρουσία φίλων και των δυο ομάδων, οι παίκτες μας έδειξαν και την απαιτούμενη πνευματική ισορροπία, ώστε να γυρίσουν το εις βάρος τους σκορ, σε ματς που είχε ένταση και δυνατά μαρκαρίσματα και έτσι έφτασαν στην επιτυχία στο έξτρα πεντάλεπτο.

 Από τους παίκτες που αγωνίστηκαν (απουσίασε ο Λούζης, λόγω τραυματισμού) για τον σύλλογό μας δεν υστέρησε κάποιος, βάσει των όσων ζήτησε και το προπονητικό τιμ. Ήταν κομβικοί στην εξέλιξη του αγώνα οι Κατσάβελας και Αγρίμης, ενώ οι Μπινιάρης και Σέλλα έδωσαν πολλές μάχες στο παρκέ. Συγκινητική ήταν η παρουσία του Κοντογιάννη, ο οποίος έπαιξε 37’, λύσεις έδωσε ο Βράχνος.

 Ο ΑΟ Ερμιονίδας πραγματοποίησε «μουδιασμένο» ξεκίνημα στο παιχνίδι και βρέθηκε πίσω στο σκορ, με τη διαφορά να φτάνει έως και το -20. Το 1ο δεκάλεπτο έληξε 31-19 υπέρ της γηπεδούχου. Στη συνέχεια, η ομάδα μας βελτιώθηκε αμυντικά, βρήκε καλύτερο ρυθμό και επιθετικά και με επιμέρους σκορ 13-20 στο 2ο δεκάλεπτο, έκλεισε το ημίχρονο στο -5 (44-39). Ο σύλλογός συνέχισε με την ίδια εικόνα, επικράτησε και στην 3η περίοδο (10-19) και έτσι στο 30’ βρέθηκε μπροστά στο σκορ με +4 (54-58). Το 4ο δεκάλεπτο ήταν ακόμα πιο κλειστό και με επιμέρους σκορ 13-9, οι δυο ομάδες ήταν ισόπαλες (67-67) στην κανονική διάρκεια. Ο ΑΟ Ερμιονίδας στο έξτρα πεντάλεπτο βρήκε την ενέργεια και το σθένος για να φτάσει στη νίκη με +6 (71-77), σε διάστημα που δέχθηκε τέσσερις πόντους.

 Ο σύλλογός  ευχαριστεί θερμά τους φίλους μας για τη δυναμική παρουσία τους στις κερκίδες του γηπέδου. Συγχαίρουμε, επίσης, την ομάδα του ΑΟ Κορωνίς Λυγουριού για την απόδοσή της, αλλά και το διαιτητικό δίδυμο (Μπαβέλας, Μησιούλης), καθώς ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα, παρά την ένταση του ματς.

 Όλοι στον ΑΟ Ερμιονίδας αφιέρωσαν τη νίκη στον Νίκο Βλαχόπουλο, ο οποίος είχε τα γενέθλιά του την Κυριακή (16/12), με τις πιο θερμές ευχές για «Χρόνια Πολλά και Δημιουργικά»…

Το προπονητικό τιμ και οι παίκτες του συλλόγου μας συνεχίζουν τη σκληρή δουλειά. Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών ΕΣΚΑΚ, η ομάδα μας θα φιλοξενήσει το Σάββατο (23/12, 17:00) την ομάδα Λέοντας 2014, στο κλειστό γυμναστήριο Ερμιόνης «Γεώργιος & Ευαγγελία Μπουρνάκη».

Τα δεκάλεπτα: 31-19, 44-39, 54-58, 67-67 (παράταση 71-77).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΤΩΡΑ: Φωτιά σε μηχανή στην είσοδο του Ναυπλίου. ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Παρακαλούμε τους Δημότες μας να τοποθετούν εντός των κάδων τα ογκώδη αντικείμενα

AGGELOS DRITSAS

Πάμε άλλη μια προσπάθεια.

AGGELOS DRITSAS

Πρωτομηνιά με ανοιχτά καταστήματα: Οι ώρες λειτουργίας – Τι ισχύει για τα σούπερ μάρκετ

AGGELOS DRITSAS

Αυτός είναι ο 32χρονος που βίαζε τη 18χρονη ανιψιά του και τον σκότωσε ο πατέρας της

AGGELOS DRITSAS

Πανηγυρίζει το εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στην Καραθώνα Ναυπλίου. ΒΙΝΤΕΟ DRONE

AGGELOS DRITSAS

Ο Ιωάννης Γκιουμές ανανεώνει την υποψηφιότητά του για 3η φορά με την παράταξη “Αλλαγή Πορείας”

AGGELOS DRITSAS

Σύσκεψη αρμοδίων φορέων,με θέμα τις αδειοδοτήσεις λειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμων,διοικητικών ορίων Περιφέρειας Πελοποννήσου.

AGGELOS DRITSAS

Ξεκινά σήμερα το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων

AGGELOS DRITSAS

Παρασκευή 06 Οκτωβρίου 2023 – Πρόγραμμα επισκέψεων και ομιλιών -Ενότητα Δημιουργίας

AGGELOS DRITSAS

«Τουρισμός για όλους 2024»: Κλείνει σήμερα η πλατφόρμα

AGGELOS DRITSAS

Η συνέντευξη του Πέτρου Τατούλη στην εφημερίδα ”Θάρρος News”

AGGELOS DRITSAS