ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ο ΑΟ Ερμιονίδας κατέκτησε το ροζ φύλλο αγώνα και στο κλειστό γυμναστήριο του Λυγουριού, σ’ ένα πραγματικό ντέρμπι απέναντι στον ΑΟ Κορωνίς, φτάνοντας σε μια σπουδαία νίκη στην παράταση με 71-77 (67-67 στην κανονική διάρκεια), για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΚ, το βράδυ του Σαββάτου (16/12). 

Ο σύλλογος μας ανέβασε στο 9-0 το αήττητο σερί του από την αρχή της διοργάνωσης, όντας μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ήταν μια επιτυχία προσωπικότητας για την ομάδα μας, απέναντι σ’ ένα ανταγωνιστικό αντίπαλο, μετά από παιχνίδι που αποτέλεσε διαφήμιση για το μπάσκετ και την ΕΣΚΑΚ. Σ’ ένα γήπεδο γεμάτο, με παλμό, με την παρουσία φίλων και των δυο ομάδων, οι παίκτες μας έδειξαν και την απαιτούμενη πνευματική ισορροπία, ώστε να γυρίσουν το εις βάρος τους σκορ, σε ματς που είχε ένταση και δυνατά μαρκαρίσματα και έτσι έφτασαν στην επιτυχία στο έξτρα πεντάλεπτο.

 Από τους παίκτες που αγωνίστηκαν (απουσίασε ο Λούζης, λόγω τραυματισμού) για τον σύλλογό μας δεν υστέρησε κάποιος, βάσει των όσων ζήτησε και το προπονητικό τιμ. Ήταν κομβικοί στην εξέλιξη του αγώνα οι Κατσάβελας και Αγρίμης, ενώ οι Μπινιάρης και Σέλλα έδωσαν πολλές μάχες στο παρκέ. Συγκινητική ήταν η παρουσία του Κοντογιάννη, ο οποίος έπαιξε 37’, λύσεις έδωσε ο Βράχνος.

 Ο ΑΟ Ερμιονίδας πραγματοποίησε «μουδιασμένο» ξεκίνημα στο παιχνίδι και βρέθηκε πίσω στο σκορ, με τη διαφορά να φτάνει έως και το -20. Το 1ο δεκάλεπτο έληξε 31-19 υπέρ της γηπεδούχου. Στη συνέχεια, η ομάδα μας βελτιώθηκε αμυντικά, βρήκε καλύτερο ρυθμό και επιθετικά και με επιμέρους σκορ 13-20 στο 2ο δεκάλεπτο, έκλεισε το ημίχρονο στο -5 (44-39). Ο σύλλογός συνέχισε με την ίδια εικόνα, επικράτησε και στην 3η περίοδο (10-19) και έτσι στο 30’ βρέθηκε μπροστά στο σκορ με +4 (54-58). Το 4ο δεκάλεπτο ήταν ακόμα πιο κλειστό και με επιμέρους σκορ 13-9, οι δυο ομάδες ήταν ισόπαλες (67-67) στην κανονική διάρκεια. Ο ΑΟ Ερμιονίδας στο έξτρα πεντάλεπτο βρήκε την ενέργεια και το σθένος για να φτάσει στη νίκη με +6 (71-77), σε διάστημα που δέχθηκε τέσσερις πόντους.

 Ο σύλλογός  ευχαριστεί θερμά τους φίλους μας για τη δυναμική παρουσία τους στις κερκίδες του γηπέδου. Συγχαίρουμε, επίσης, την ομάδα του ΑΟ Κορωνίς Λυγουριού για την απόδοσή της, αλλά και το διαιτητικό δίδυμο (Μπαβέλας, Μησιούλης), καθώς ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα, παρά την ένταση του ματς.

 Όλοι στον ΑΟ Ερμιονίδας αφιέρωσαν τη νίκη στον Νίκο Βλαχόπουλο, ο οποίος είχε τα γενέθλιά του την Κυριακή (16/12), με τις πιο θερμές ευχές για «Χρόνια Πολλά και Δημιουργικά»…

Το προπονητικό τιμ και οι παίκτες του συλλόγου μας συνεχίζουν τη σκληρή δουλειά. Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών ΕΣΚΑΚ, η ομάδα μας θα φιλοξενήσει το Σάββατο (23/12, 17:00) την ομάδα Λέοντας 2014, στο κλειστό γυμναστήριο Ερμιόνης «Γεώργιος & Ευαγγελία Μπουρνάκη».

Τα δεκάλεπτα: 31-19, 44-39, 54-58, 67-67 (παράταση 71-77).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

“Ο έρως και το έθνος”: Παρουσίαση του βιβλίου του Παντελή Μπουκάλα στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Στο Άργος η θεατρική παράσταση «Αυτός, ο Άλλος και το Παντελόνι του»

AGGELOS DRITSAS

Πρόεδρος της ΚΕΔΕ ο Λάζαρος Κυριζόγλου – Όλα τα αποτελέσματα και η σταυροδοσία

AGGELOS DRITSAS

Συνεχίζονται τα προβλήματα στο Messenger – Τι μπορείτε να κάνετε

AGGELOS DRITSAS

Το 1ο Γυμνάσιο Ναυπλίου στη μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων στην Παλαιόχουνη

AGGELOS DRITSAS

ΓΚΛΟΡΙΝ ΤΣΙΟΥΡΕΑ: Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

AGGELOS DRITSAS

ΚΤΕΛ Αργολίδας: Αλλαγή διέλευσης δρομολογίου από Αθήνα προς Άργος, Ναύπλιο και Κρανίδι

AGGELOS DRITSAS

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ-ΑΡΤΑΚΗ 0-2

AGGELOS DRITSAS

Του Αγίου Νεκταρίου, Πολιούχου και Προστάτη της Αίγινας, Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2024.

AGGELOS DRITSAS

Παναργειακός ΑΠΟ 1926: Ο Παναργειακός ανακοινώνει..

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ : Θέλουν να μετατρέψουν το νεκροταφείο του Ναυπλίου σε Airbnb ? ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Βελτίωση οδικής ασφάλειας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης BINTEO

AGGELOS DRITSAS