Πα. Σεπ 24th, 2021

Σπουδαίο έργο: Υδροδοτήθηκε η Δημοτική Ενότητα Κουτσοποδίου από τις πηγές της Λέρνης

E-mail: info@argolidatv.gr & maxtelev@gmail.com

Ένα σπουδαίο έργο για τον Δήμο Άργους Μυκηνών και συγκεκριμένα για την κοινότητα Κουτσοποδίου ολοκληρώθηκε χθες με τις πηγές τις Λέρνης να υδροδοτούν πλέον και το βόρειο τμήμα του Δήμου .
Ένα έργο προϋπολογισμού 1.709.960,00 ευρώ που παρέδωσε στους δημότες η ΔΕΥΑΑΡΜ και περιλαμβάνει την κατασκευή νέου κεντρικού αγωγού για την υδροδότηση της Δ.Ε Κουτσοποδίου με νερό από τις πηγές της Λέρνης . 
Ο ωφελούμενος πληθυσμός που θα εξυπηρετηθεί με βελτιωμένες υπηρεσίες ύδρευσης από το συγκεκριμένο έργο, ανέρχεται σε 6.000 άτομα. Πρόκειται για την τελική πράξη του μεγάλου διαδημοτικού έργου που έχει υλοποιήσει έως σήμερα η Δ.Ε.Υ.Α. Άργους – Μυκηνών για την Υδροδότηση των τέως Δήμων Άργους- Μιδέας- Μυκηνών -Κουτσοποδίου. 
 Ο νέος τροφοδότης αγωγός μήκους περίπου 9 χλμ έχει κατασκευαστεί από την διασταύρωση της οδού Κουρτακίου, μέχρι την δεξαμενή στο γυμνάσιο Κουτσοποδιου, και με δεύτερη κίνηση στην δεξαμενή του Προφήτη Ηλία. 
Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος επισκέφθηκε χθες μαζί με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΑΡΜ κ. Πέτρο Διολίτση την δεξαμενή πλησίον του Γυμνασίου Κουτσοποδίου όπου και επέβλεψαν την ομαλή λειτουργία του έργου.

https://argolidatv.gr/

Ακολουθήστε μας
#ARGOLIDA TV GOOGLE NEWS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | ΡΟΗ