Τε. Οκτ 20th, 2021

ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Σπυρος Σπυριδων : Για εμένα ιδιαίτερη τιμή και χρέος ..

E-mail: info@argolidatv.gr & maxtelev@gmail.com

Η σημερινή επανεκλογή μου στην θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης κ´ Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ Α.Ε.), αποτελεί για εμένα ιδιαίτερη τιμή και χρέος για ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια.
Θέλω να συγχαρώ τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο Δημήτρη Μαραβέλια, την Αντιπρόεδρο Ευαγγελία Γκόγκου, τον Γενικό Γραμματέα Χρήστο Μιχαλάκη καθώς και τα Μέλη του ΔΣ, Χαράλαμπο Καούκη, Σταματίνα Καφατσάκη, Σωκράτη Κεφαλογιάννη, Εμμανουήλ Κοκοσάλη, Γεώργιο Ξυλούρη, Αθανάσιο Παπαγεωργίου και Εμμανουήλ Χαιρέτη.

Επίσης να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, την πολιτική ηγεσία των υπουργείων Εσωτερικών κ´ Ανάπτυξης, τους προεδρους κ τα Διοικητικά Συμβούλια της ΚΕΔΕ κ ΕΝΠΕ καθώς και όλους τους μετόχους της ΕΕΤΑΑ Α.Ε.

Με σεβασμό στους θεσμικούς εταίρους και στην ιστορία της ΕΕΤΑΑ, η προσπάθεια που οφείλουμε να κάνουμε όλοι μας και που τελικά έχει ως αποδέκτες τους πολίτες των τοπικών μας κοινωνιών, θα χαρακτηρίζεται από σύμπνοια και εργατικότητα με κύριο στόχο την αποτελεσματικότητα στη λυση των προβλημάτων των τοπικών κοινωνιών και την υποβοήθηση της Αναπτυξιακής τους πορείας.

Ακολουθήστε μας
#ARGOLIDA TV GOOGLE NEWS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | ΡΟΗ