ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Στέλιος Κυριακού:Κάποτε προσπαθούσαμε να σώσουμε τους ανθρώπους από τα “άγρια” σκυλιά, τώρα προσπαθούμε να σώσουμε τα “άγρια” σκυλιά από τους ανθρώπους.

Η μικρή βρέθηκε πρίν από δυόμισι χρόνια σε κανάλι του αναβάλουν , να προσπαθεί να σωθεί από τα ορμητικά νερά. Μια κυρία από την γειτονιά την έβγαλε και την έσωσε αλλά δεν είχε την δυνατότητα να την υιοθετήσει. Έτσι η μικρή έμεινε ως αδέσποτη στη γειτονιά και την τάιζε η σωτήρας της. Στειρώθηκε και εμβολιάστηκε από τον δήμο και παρέμεινε στη γειτονιά. Τον τελευταίο χρόνο , οι πιο επιφανείς και μορφωμένοι γείτονες , άρχισαν να στέλνουν καταγγελίες στο δήμο ότι το σκυλί επιτέθηκε και ότι γαβγίζει και άλλα τέτοια. Προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί τους αλλά από τα πρώτα λεπτά συνομιλίας κατάλαβα γιατί το σκυλί τους έβλεπε και αγρίευε. Αν προσπαθούσα λίγο ακόμα να συνεργαστώ μαζί τους πιθανότατα να τους δάγκωνα και εγώ.

Ο Δήμος μας δεν έχει ενδιαίτημα και οι λίγοι εθελοντές που συνεργάζονται μαζί του είναι γεμάτοι από σκυλιά. Προτιμήσαμε λοιπόν να διαθέσουμε τους λιγοστούς χώρους που διαθέτουμε για τα πραγματικά επικίνδυνα σκυλιά ώστε να μην έχουμε κάποιο ατύχημα. Το συγκεκριμένο σκυλί δεν είχε δείξει κάποια σοβαρή απειλή σε ανθρώπους παρά μόνο κάποια γαβγίσματα που προστάτευε τον χώρο του. Παρότι εξήγησα το πρόβλημα στους κατά τα άλλα μορφωμένους καταγγέλοντες , αυτοί θεώρησαν σωστό να συνεχίσουν τις οχλήσεις σε σημείο εμμονικό , αδιαφορώντας φυσικά για την πορεία του ζώου φου δεν υπάρχει ενδιαίτημα αλλά αδιαφορώντας περισσότερο για τους συμπολίτες τους , που κινδυνεύουν από πραγματικά άγρια σκυλιά , ενώ εμείς θα έχουμε πιάσει μια θέση με το δήθεν άγριο σκυλί της γειτονιάς τους.

Η μικρή βρίσκεται πλέον μαζί μου ώστε να προστατευτεί από τα υπόλοιπα ζώα που έχουν δύο πόδια και που δεν έχουν καταλάβει ότι δεν είναι οι μόνοι που έχουν το δικαίωμα να ζουν πάνω σε αυτό τον πλανήτη…

Φέρει microchip του δήμου Ναυπλιέων και αν ενδιαφέρεται κάποιος να την υιοθετήσει ή να την φιλοξενήσει ας επικοινωνήσει μαζί μου στο 6944773252 Στέλιος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

4 και 5 Νοεμβρίου στο Ναύπλιο το 15ο Παλαμήδειο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών – Πρόσκληση υποστηρικτών

AGGELOS DRITSAS

Πέτρος Τατούλης: Για αυτό ζητάω σήμερα την ψήφο σου

AGGELOS DRITSAS

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΕΣΩ ΣΟΦΙΚΟΥ

AGGELOS DRITSAS

Τα τεχνικά προβλήματα στη διασύνδεση των POS και των ταμειακών μηχανών στις λαϊκές με την ΑΑΔΕ

AGGELOS DRITSAS

Καθιερωμένη συνάντηση του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Ν Αργολίδας “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”

AGGELOS DRITSAS

Επιστημονική εκδήλωση στο Ναύπλιο ΄Δίκαιο και νέες τεχνολογίες-προκλήσεις και ευκαιρίες

Tv

Επισκέφτηκε τη Λακωνία ο υπ.Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης

AGGELOS DRITSAS

Σεισμός στην Αργολίδα: Σε επιφυλακή οι σεισμολόγοι – Τι αναφέρουν οι Δήμαρχοι Ερμιονίδας και Κυνουρίας

AGGELOS DRITSAS

Εκτροπή και ανατροπή φορτηγού στην Ε.Ο Κορίνθου – Πατρών, στο ύψος του Ζευγολατιού 

AGGELOS DRITSAS

25η ΜΑΡΤΙΟΥ 2024: ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΕΦΑΝΩΝ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

AGGELOS DRITSAS

 100 χρόνια ΤΕΕ: Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η εορταστική εκδήλωση στην Τρίπολη

AGGELOS DRITSAS

«Υδατοκαλλιέργειες στις ελληνικές ακτές: Κατάληψη χωρίς όρια;»

AGGELOS DRITSAS