ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο ιδρυτής του Facebook Μαρκ Ζάκερμπεργκ και η σύζυγός του, με τον «πατέρα» του κοινωνικού δικτύου να αποκαλύπτει ότι βρίσκεται στη χώρα μας μέσα από μια ανάρτηση.
Μάλιστα, ο Μαρκ Ζάκερμπερκ έκανε και τσεκ ιν στον Παρθενώνα, ώστε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους για την επίσκεψή του στο αρχαιολογικό χώρο.
Όπως γράφει ο ίδιος, βρίσκεται στην Ελλάδα για να γιορτάσει την επέτειο των επτά ετών με τη σύζυγό του, Πρισίλα Τσαν.
«Γιορτάζουμε επτά χρόνια χαρούμενου συζυγικού βίουστον ναό που είναι αφιερωμένος στη θεά της Σοφίας» έγραψε χαρακτηριστικά ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ.

Στελέχη Facebook, μπύρες από περίπτερο και βόλτες στην Αθήνα

Την Τρίτη το απόγευμα, τέντερ από τη Launchpad μετέφερε στο λιμανάκι του χωριού καλεσμένους, εκ των οποίων ένας άντρας –με καπέλο και σωματότυπο παρόμοιο με του Ζούκερμπεργκ– δεν αποβιβάστηκε, γεγονός που φούντωσε τη σεναριολογία. Οι υπόλοιποι φιλοξενούμενοι, αδυνατώντας να βρουν ανοιχτό καφέ, αγόρασαν μπύρες από περίπτερο και κάθισαν σε καρέκλες κλειστού μαγαζιού, λέγοντας σε ντόπιους ότι είναι στελέχη του Facebook σε κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά.

Επιπλέον, την Τετάρτη δύο μαύρα βαν παρέλαβαν ομάδα καλεσμένων για εκδρομή στην Ακρόπολη, ενώ μέσα στην ημέρα υπήρχε έντονη κινητικότητα με ταξί και μεταφορές, δείχνοντας ότι το πλήρωμα και οι φιλοξενούμενοι του σκάφους απολάμβαναν σύντομες εξορμήσεις στην Αττική και τη γύρω περιοχή.

Επόμενος σταθμός: Ισθμός και Κυκλάδες

Η Launchpad αναχώρησε χθες Πέμπτη από το Αλεποχώρι, για να περάσει τον Ισθμό της Κορίνθου και να κατευθυνθεί προς τις Κυκλάδες, συνεχίζοντας την VIP κρουαζιέρα του τεχνολογικού κολοσσού.

Τα στελέχη που επιβαίνουν στη θαλαμηγό είναι νεαρά άτομα από διάφορες χώρες, όπως η Σκωτία και η Ρουμανία, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες κατέχουν επιτελικές θέσεις στον όμιλο Meta. Η συγκεκριμένη κρουαζιέρα φέρεται να είναι μια μορφή επιβράβευσης από τον ίδιο τον Ζούκερμπεργκ για τη σκληρή δουλειά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ

AGGELOS DRITSAS

«Από τον Ασκάνιο στον Ερασίνο»: 9ος Αγώνας Δρόμου Μνήμης Μικρασιατικής Καταστροφής

AGGELOS DRITSAS

Παρουσίαση του παιδικού βιβλίου “Zωή και Μάρκος εναντίον Χάκερς” στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Πρωτοβουλία αλληλεγγύης προς τους πλημμυροπαθείς στην Άρια Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – 1 ΜΑΪΟΥ ΟΙΑΚΑΣ BASKETBALL ACADEMY ΝΑΥΠΛΙΟ

AGGELOS DRITSAS

Ορκίστηκαν πέντε ακόμα δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι

AGGELOS DRITSAS

Ο Ερμής νικητής στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής!

AGGELOS DRITSAS

“Καμπάνα” 10,5 εκ. ευρώ στο ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου για τα “σπιτάκια ανακύκλωσης”

AGGELOS DRITSAS

Από τα εγκαίνια της ατομικής έκθεσης φωτογραφίας, κεραμικής, κοσμήματος και χειροποίητων

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Με τον Αστυνομικό Διευθυντή Αργολίδας συναντήθηκε το Δ.Σ. του Συλλόγου Κατοίκων Παλιάς Πόλης

AGGELOS DRITSAS

Βαλτιμόρη: Έξι τουλάχιστον νεκροί μετά την κατάρρευση της γέφυρας

AGGELOS DRITSAS

ΦΩΤΙΑ ΠΛΗΣΙΟΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓ.ΕΛΕΟΥΣΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS