ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο ιδρυτής του Facebook Μαρκ Ζάκερμπεργκ και η σύζυγός του, με τον «πατέρα» του κοινωνικού δικτύου να αποκαλύπτει ότι βρίσκεται στη χώρα μας μέσα από μια ανάρτηση.
Μάλιστα, ο Μαρκ Ζάκερμπερκ έκανε και τσεκ ιν στον Παρθενώνα, ώστε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους για την επίσκεψή του στο αρχαιολογικό χώρο.
Όπως γράφει ο ίδιος, βρίσκεται στην Ελλάδα για να γιορτάσει την επέτειο των επτά ετών με τη σύζυγό του, Πρισίλα Τσαν.
«Γιορτάζουμε επτά χρόνια χαρούμενου συζυγικού βίουστον ναό που είναι αφιερωμένος στη θεά της Σοφίας» έγραψε χαρακτηριστικά ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ.

Στελέχη Facebook, μπύρες από περίπτερο και βόλτες στην Αθήνα

Την Τρίτη το απόγευμα, τέντερ από τη Launchpad μετέφερε στο λιμανάκι του χωριού καλεσμένους, εκ των οποίων ένας άντρας –με καπέλο και σωματότυπο παρόμοιο με του Ζούκερμπεργκ– δεν αποβιβάστηκε, γεγονός που φούντωσε τη σεναριολογία. Οι υπόλοιποι φιλοξενούμενοι, αδυνατώντας να βρουν ανοιχτό καφέ, αγόρασαν μπύρες από περίπτερο και κάθισαν σε καρέκλες κλειστού μαγαζιού, λέγοντας σε ντόπιους ότι είναι στελέχη του Facebook σε κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά.

Επιπλέον, την Τετάρτη δύο μαύρα βαν παρέλαβαν ομάδα καλεσμένων για εκδρομή στην Ακρόπολη, ενώ μέσα στην ημέρα υπήρχε έντονη κινητικότητα με ταξί και μεταφορές, δείχνοντας ότι το πλήρωμα και οι φιλοξενούμενοι του σκάφους απολάμβαναν σύντομες εξορμήσεις στην Αττική και τη γύρω περιοχή.

Επόμενος σταθμός: Ισθμός και Κυκλάδες

Η Launchpad αναχώρησε χθες Πέμπτη από το Αλεποχώρι, για να περάσει τον Ισθμό της Κορίνθου και να κατευθυνθεί προς τις Κυκλάδες, συνεχίζοντας την VIP κρουαζιέρα του τεχνολογικού κολοσσού.

Τα στελέχη που επιβαίνουν στη θαλαμηγό είναι νεαρά άτομα από διάφορες χώρες, όπως η Σκωτία και η Ρουμανία, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες κατέχουν επιτελικές θέσεις στον όμιλο Meta. Η συγκεκριμένη κρουαζιέρα φέρεται να είναι μια μορφή επιβράβευσης από τον ίδιο τον Ζούκερμπεργκ για τη σκληρή δουλειά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Χριστουγεννιάτικο Bazaar σήμερα Κυριακή στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Α Β &ΣΤ τάξεις δημ.σχ. Ανυφίου φόρεσαν τα μπλε τους για την ημέρα αυτισμού

AGGELOS DRITSAS

Η αρχή της νέας χρονιάς, περιέχει την υπόσχεση για ελπίδα και την αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο.

AGGELOS DRITSAS

Υψηλός κίνδυνος δασικής πυρκαγιάς σε όλους τους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου την Κυριακή 18 Αυγούστου

AGGELOS DRITSAS

Δωρεά απινιδωτή από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στο Δήμο Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

“Επιδαύριος Δρόμος 2024” την Κυριακή 12 Μαΐου στην Επίδαυρο

AGGELOS DRITSAS

Ιωάννης Μαλτέζος Η κατάσβεση της φωτιάς κοντά στο χωριό Δούκα Βρύση Κεφαλόβρυσο είναι σε εξέλιξη

AGGELOS DRITSAS

Α. Πουλάς: Χρειάζεται ολοκληρωμένο σχέδιο για την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών

AGGELOS DRITSAS

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

AGGELOS DRITSAS

Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες λόγω παγετού στο οδικό δίκτυο της Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Μια καταπληκτική παράσταση από τον Θεατρικό όμιλο Ερμιονίδας .

AGGELOS DRITSAS

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της Αναπτυξιακής «Πάρνωνας α.ε.» ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS