ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Νεμέα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Μεγάλες Μέρες Νεμέας» παρευρέθηκε ο πρ.Περιφερειάρχης και επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» Πέτρος Τατούλης

Στη Νεμέα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Μεγάλες Μέρες Νεμέας» παρευρέθηκε ο πρ.Περιφερειάρχης και επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» Πέτρος Τατούλης, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους Κορινθίας.
Ο κ.Τατούλης συνομίλησε με οινοποιούς και ξεναγήθηκε στους αμπελώνες, στα κελάρια και στις σύγχρονες εγκαταστάσεις των οινοποιείων της ευρύτερης περιοχής.
Οι αμπελουργοί αναφέρθηκαν στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και στις ζημιές που προκαλούν τα ακραία καιρικά φαινόμενα στην παραγωγή τους. Ο Πέτρος Τατούλης υπογράμμισε ότι πρέπει να υπάρξουν συγκεκριμένες λύσεις καταγραφής των ζημιών και πληρωμής των αποζημιώσεων και επανέλαβε το τρίπτυχο της «Νέας Πελοποννήσου για μία νέα ισχυρή και ανεξάρτητη Πελοπόννησο. Ο κ. Τατούλης συναντήθηκε στη συνέχεια και με τον Δήμαρχο Νεμέας Κωνσταντίνο Φρούσιο στο χώρο του Δημαρχείου και επισκέφτηκε με τους συνεργάτες του τον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Νεμέας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

50χρονος αλλοδαπός στο Άργος έκλεψε μηχανή αλλά δεν την χάρηκε

AGGELOS DRITSAS

Γάμος ομόφυλων μέσα στη φυλακή: Σε σωφρονιστικό ίδρυμα η πρώτη αίτηση

AGGELOS DRITSAS

Ημέρα «Θυσίας του Διασώστη»: Βραβεύθηκε ο γιατρός Κ. Κατσαρός από την Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

Δημήτριος Ορφανός Το πρώτο κουδούνι χτύπησε!

AGGELOS DRITSAS

Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Αδριανού

AGGELOS DRITSAS

Τα Γαλλικά στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Το Πορτοχέλι είναι από τους ομορφότερους προορισμούς της χώρας

AGGELOS DRITSAS

Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Ξεκίνησε στο Άργος η κολυμβητική υπερπροσπάθεια του Χρήστου και της Αγγελικής BINTEO

AGGELOS DRITSAS

Στο κοινοτικό Ιατρείο Πόρτο Χελιου

AGGELOS DRITSAS

Νοτοπούλου – Γαβρήλος: Πρωτοχρονιάτικος μποναμάς προς τους ανέργους η κατάργηση επιδομάτων

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Άργους-Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS