ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023 (08:30) θα διεξαχθεί στο Άργος ο 6ος Δρόμος Κάστρου Άργους, απόστασης 10,5 χλμ.

Τον αγώνα διοργανώνει ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων και Δρομέων Αργολίδας, μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων.

Μια αθλητική δρομική δραστηριότητα που σκοπό έχει να αναδείξει το φυσικό κάλλος της περιοχής, με την σύνδεση δύο ιστορικών αρχαιολογικών χώρων: την Αρχαία Δειράδα και τη «Λάρισα», το Κάστρο του Αργους.

Τοποθεσία-Χώρος Εκκίνησης: Προφήτης Ηλίας (Λόφος Ασπίδας), Αργος Αργολίδας.

Περιγραφή Διαδρομής: Ο αγώνας ξεκινάει από τον Προφήτη Ηλία στο Αργος, περιλαμβάνει ανάβαση στο κάστρο και επιστροφή.

Αποτελείται κυρίως από βατή ασφάλτινη διαδρομή, εκτός από ένα μικρό κομμάτι που διεξάγεται μέσα στο Κάστρο του Αργους και είναι χωμάτινο!

Ξεκινάτε με κατηφόρα περίπου ενός χιλιομέτρου, συνεχίζετε με ανηφόρα έως τη μέση της διαδρομής (Κάστρο Λάρισα), όπου κάνετε αναστροφή και επιστρέφετε στην εκκίνηση όπου και τερματίζετε.

Τροφοδοσία: Θα υπάρξουν δυο σταθμοί τροφοδοσίας με νερό, στο 3ο και στο 8ο χιλιόμετρο.

Χρονικό Οριο Αγώνα: Θα υπάρχει χρονομέτρηση και οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν τον αγώνα σε 100 λεπτά (1 ώρα και 40 λεπτά).

Παραλαβή Αριθμών: Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται, έως και μια ώρα πριν την εκκίνηση, στο χώρο της αφετηρίας για την παραλαβή των αριθμών.

Επαθλα: Σε όλους τους τερματίσαντες θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο. Οι έξι πρώτοι άνδρες αθλητές γενικής κατηγορίας και οι έξι πρώτες γυναίκες αθλήτριες γενικής κατηγορίας θα βραβευτούν με Κύπελλο.

Για εγγραφές πατήστε εδώ

Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023.

Το αντίτιμο του αγώνα είναι 5 ευρώ, το οποίο και θα καταβληθεί κατά την παραλαβή των αριθμών συμμετοχής από τη γραμματεία, την ημέρα του αγώνα.

Μικρός αριθμός νέων εγγραφών θα γίνει την ημέρα του αγώνα από τη στιγμή που δεν θα έχει συμπληρωθεί το όριο των 150 συμμετοχών.

Για την καλύτερη οργάνωση, παρακαλούμε πολύ να δηλώσετε άμεσα τη συμμετοχή σας.

Δικαίωμα Συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το 17ο έτος της ηλικίας τους. Επίσης θα πρέπει να είστε καλά στην υγεία σας, και να έχετε πρόσφατα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις. Οι αγωνιζόμενοι συναινούν στη λήψη φωτογραφιών για χρήση στον Τύπο.

Εθελοντική Προσφορά: Στον 6ο Δρόμο Κάστρου Αργους θα υπάρξει υποστήριξη από εθελοντικές ομάδες και υγειονομική κάλυψη.

Ιατρική Εξέταση: Ο λοι οι αθλητές/τριες οφείλουν να έχουν περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα αγωνιστούν με δική τους ευθύνη.

Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν τραυματισμό των συμμετεχόντων κατά την διάρκεια του αγώνα.

Χορηγοί: Οικολογικό Ελαιοτριβείο ΕΛΙΟΝ – Τσαγκαρέλης Δ. και η εταιρία σπιτικών αναψυκτικών της Real Pure.

Πληροφορίες: Για οποιεσδήποτε πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με τους κάτωθι:

Δημήτρης Βύρλας: (Πρόεδρος Μαραθωνοδρόμων Αργολίδας) 6974481474

Γιώργος Πανοβράκος: (Αντιπρόεδρος Μαραθωνοδρόμων Αργολίδας) 6972995712

Νικόλαος Σιαχάμης: (Γραμματέας Μαραθωνοδρόμων Αργολίδας) 6939672096

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Συνεχίζεται η προεκλογική δράση του Συνδυασμού ΕΝΔΗΕΡ

AGGELOS DRITSAS

Μεγάλη νίκη του Παναργειακού επί της Α.Ε. Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης #καιρός #ΕΜΥ

AGGELOS DRITSAS

Με τη θερμοκρασία να χτυπάει «κόκκινο» Τα συνεργεία της Δ.Ε.Υ.Α.Ν επιδιορθώνουν βλάβη στο θεατράκι του ΟΣΕ στο Ναύπλιο ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

 Ναύπλιο: Φορτηγό πλοίο συγκρούστηκε με αγκυροβολημένα σκάφη στο λιμάνι

AGGELOS DRITSAS

Δημοτική Κοινότητα Ασκληπιείου Επιδαύρου

AGGELOS DRITSAS

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Γιάννης Γεωργόπουλος

AGGELOS DRITSAS

Παραδώσαμε σήμερα,για πολλοστή φορά,τρόφιμα στο κοινωνικό παντοπωλειο.

AGGELOS DRITSAS

Δ. Άργους-Μυκηνών Το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024

AGGELOS DRITSAS

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 11 Μαΐου

AGGELOS DRITSAS

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ¨ Είμαστε πίσω το κεντρικό κράτος δεν δίνει τα κατάλληλα κονδύλια ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΚΑΡΗΣ: Τα παιδιά είναι η δικιά μας ευτυχία και η ελπίδα όλου του κόσμου

AGGELOS DRITSAS