ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

Τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο του Δήμου Άργους-Μυκηνών, κ. Γιάννη Μαλτέζο, αλλά και τη σχολική αποστολή 368 μαθητών και καθηγητών από σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του αδελφοποιημένου Δήμου, υποδέχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, 7 Φεβρουαρίου 2024, ο Δήμαρχος Βέροιας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης.

Ο κ. Βοργιαζίδης υποδέχθηκε τον ομόλογό του και τους κ.κ. Χαράλαμπο Σέλλη (Πρόεδρος ΔΕΥΑΑΡ) και Αντώνιο Καρδάκο (Πρόεδρο Β’ βάθμιας Σχολικής Επιτροπής) που ταξίδεψαν από την ιστορική πόλη της Πελοποννήσου, συνοδεύοντας τους μαθητές και καθηγητές από το 1ο, 2ο, και 3ο ΓΕΛ, το Μουσικό Σχολείο και το ΕΠΑΛ Άργους – Μυκηνών. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Βοργιαζίδης υπογράμμισε τους στενούς δεσμούς του Άργους – Μυκηνών με την Βέροια και ιδιαίτερα τους κοινούς προγονικούς δεσμούς της βασιλικής δυναστείας της Μακεδονίας, των Τημενιδών, που κατάγονταν από το Άργος.

Το εξαιρετικά καλό επίπεδο των επαφών που αναπτύσσονται εδώ και τουλάχιστον μία δεκαετία ανάμεσα στους δύο δήμους επισήμανε με τη σειρά του και ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, τονίζοντας την ανάγκη περαιτέρω σύσφιξης των σχέσεων, εξ αφορμής της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου.

Οι δύο άνδρες καλωσόρισαν από κοινού στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας τους μαθητές και τους καθηγητές στο πλαίσιο της σχολικής εκπαιδευτικής εκδρομής. Ο Δήμαρχος Βέροιας μίλησε για τον ιστορικό, πολιτιστικό και γαστρονομικό πλούτο της Βέροιας, ενώ ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση στον κ. Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη, προκειμένου να επισκεφθεί την πόλη του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

LIVE ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

admin

Ναύπλιο: Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ο Βαγγέλης Λαμπρόπουλος ΒΙΝΤΕΟ 3 LIVE

admin

Έρευνα GoodAffairs: Προβάδισμα Τατούλη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

diktio

Ένας τόνος ζωοτροφές για τα αδέσποτα Ναυπλίου

admin

5 αυτόματους μηχανισμούς είσπραξης λογαριασμών τοποθέτησε η ΔΕΥΑ Ναυπλίου

diktio

Επίσκεψη μαθητών του 3ου Γυμνασίου Άργους στις φυλακές Τίρυνθας

admin

Ανάβει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο Άργος

diktio

Η Τελετή Αποκαλυπτηρίων του Μνημείου του πεσόντος Αεροπόρου Σμηναγού Μιχαήλ Παπαμιχαήλ στην Ερμιόνη

diktio

Σάλος και οργή με τον ΕΦΚΑ: Ντροπή – Κόβει τα φάρμακα – Δείτε σε ποιους και γιατί

admin

Νέος πρόεδρος της ΔΕΥΑ Άργους Μυκηνών ο Γιώργος Σαρρής

diktio

Ξεκινούν τα έργα κατασκευής ομβρίων δικτύων σε Νέα Κίο και στο Νότιο τμήμα του Άργους!

diktio

Ημέρα «Θυσίας του Διασώστη»: Βραβεύθηκε ο γιατρός Κ. Κατσαρός από την Αργολίδα

admin