Πε. Οκτ 28th, 2021

ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ: Έφοδος της αστυνομίας στα Κανόνια – Έτρεχε η νεολαία προς κάθε κατεύθυνση

nafplio kanonia astynomia 8 1068x686 1
E-mail: info@argolidatv.gr & maxtelev@gmail.com
11 / 100

Πρωτοφανής για τα δεδομένα του Ναυπλίου επιχείρηση της αστυνομίας έγινε το απόγευμα του Σαββάτου, για να διαλύσει συγκεντρωμένους που βρίσκονταν στα Κανόνια, στο χαρακτηριστικό σημείο με την πανοραμική θέα στο λιμάνι της πόλης.

8.10 το απόγευμα και ενώ η Πλατεία στα Πέντε Αδέρφια είχε αρκετό κόσμο – κυρίως νεολαία – ξαφνικά κάνουν την εμφάνισή τους περιπολικά και μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ της αστυνομίας, με αποτέλεσμα να αρχίζουν να τρέχουν τα παιδιά προς κάθε κατεύθυνση.

Με γρήγορες κινήσεις οι αστυνομικοί άρχισαν να κάνουν ελέγχους σε όσους δεν πρόλαβαν να απομακρυνθούν, είτε προς την παραλία, είτε προς τις μπανιέρες, είτε προς τον Ψαρομαχαλά.

Οι αστυνομικοί έλεγξαν εξονυχιστικά και αυτοκίνητα με τους ιδιοκτήτες τους που περνούσαν από τα Κανόνια, ή είχαν σταθμεύσει στην περιοχή γύρω από τα Πέντε Αδέρφια.

nafplio kanonia astynomia 2 1024x769 1

Από τα απόγευμα και για ένα ακόμα Σαββατόβραδο οι πολίτες βγήκαν από τα σπίτια και πλημμύρισαν τα στέκια της καραντίνας στο Ναύπλιο, ξεσπώντας από τα συνεχή lockdown τα οποία έχουν κουράσει τον κόσμο που ψάχνει διέξοδο σε πλατείες, πάρκα, παραλίες και σοκάκια. Από την άλλη ο κίνδυνος από την πανδημία του κορωνοϊού δεν έχει περάσει, παρά την βελτιωμένη επιδημιολογική εικόνα στην Αργολίδα.

nafplio kanonia astynomia 6 1024x604 1

Φαίνεται όμως πως η μαζική έξοδος του προηγούμενου Σαββάτου θορύβησε τις αρχές που φοβήθηκαν μήπως η κατάσταση ξεφύγει από τα όρια, όπως συμβαίνει τον τελευταίο καιρό και σε άλλες πόλεις της Πελοποννήσου, ιδίως στην «κατακόκκινη» Πάτρα που κάνει θραύση στα κορωνοπάρτι

anagnostis.org

Ακολουθήστε μας
#ARGOLIDA TV GOOGLE NEWS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | ΡΟΗ