Δε. Μαΐ 10th, 2021

Στο νοσοκομείο κατέληξε ένας οδηγός ταξί μετά από επεισόδιο με ρομά

mmm TAXI439
Κοινοποίηση ειδήσεων
9 / 100

Στο νοσοκομείο κατέληξε ένας οδηγός ταξί μετά από επεισόδιο με ρομά στον Ριγανόκαμπο. Ο οδηγός ταξί είχε παραλάβει δύο άνδρες και τους μετέφερε μέχρι την είσοδο του καταυλισμού. Στο σημείο εκείνο ο ένας εξ’ αυτών του είπε ότι δεν έχει χρήματα να τον πληρώσει και ότι θα έφερνε από τον καταυλισμό. Του ζήτησε δε να περιμένει στο σημείο.

Εκείνη την στιγμή εμφανίστηκαν δύο – τρεις άλλοι ρομά που άνοιξαν  το πορτ μπαγκάζ του ταξί, βρήκαν ένα τσαντάκι με χρήματα, το άρπαξαν και πήγαν να φύγουν. Ο ταξιτζής βγήκε πανικόβλητος από το αυτοκίνητό του, προσπάθησε να πιάσει τους ρομά, όμως δεν είχε βάλει χειρόφρενο με αποτέλεσμα το ταξί να αρχίσει να κυλά! Αντιλαμβανόμενος πως θα μπορούσε να πάθει ζημιά, έτρεξε στο πίσω μέρος και προσπάθησε να το συγκρατήσει. Όμως δεν τα κατάφερε και μάλιστα το όχημα τον “στρίμωξε” σε έναν μαντρότοιχο.

720 776268 7c81f852fe a106f40967bddbf5

Ο οδηγός τραυματίστηκε από την πίεση που δέχτηκε από το ταξί και στριμώχθηκε ανάμεσα στο όχημα και τη μάντρα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Η αστυνομία διενεργεί έρευνες στο σημείο για το περιστατικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | ΡΟΗ