ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στο Νοσοκομείο Ναυπλίου και στο ΚΔΑΠ ΑμεΑ Αργολίδας ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας

Το Νοσοκομείο Ναυπλίου επισκέφθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας Άγγελος Χρονάς, την Τετάρτη 6 Απριλίου, στο πλαίσιο των συναντήσεων που πραγματοποιεί με τις διοικήσεις των δημόσιων υγειονομικών μονάδων σε όλη την Περιφέρεια, αλλά και τους εργαζόμενους σε αυτές γιατρούς, νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό, καθώς και με εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ.

Κατά την συνάντησή του με τον διοικητή του Νοσοκομείου Θεόδωρο Βασιλόπουλο και τους προϊσταμένους των Τεχνικών Υπηρεσιών -παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Τάσου Γκιολή και του εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου Γιάννη Μαντζούνη- ο Αγγ. Χρονάς ενημερώθηκε σχετικά με ζητήματα που αφορούν στην καθημερινή λειτουργία της μονάδας,

Συζητήθηκαν επίσης θέματα ενεργειακά, καθώς και η αναβάθμιση της παλιάς πτέρυγας του Νοσοκομείου, όπως επίσης και η εξέλιξη του Κέντρου Ψυχικής Υγείας με κινητή μονάδα μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ, ενώ έγινε αναφορά και στις άμεσες ανάγκες του Νοσοκομείου, όπως είναι ο εξοπλισμός των ιατρείων. Ακολούθησε διεξοδική συζήτηση για το πώς μπορούν να αναζητηθούν πόροι μέσω προγραμμάτων του ΕΣΠΑ.

Ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας ανέφερε πως υπάρχει αγαστή συνεργασία με τη διοίκηση του Νοσοκομείου Ναυπλίου και μετέφερε την βούληση της Περιφέρειας Πελοποννήσου και προσωπικά του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα για παροχή κάθε δυνατής βοήθειας, παρ’ όλο που ο ρόλος της Περιφέρειας, είναι επικουρικός σε θέματα του τομέα Υγείας.

ΣΤΟ ΚΔΑΠ ΑμεΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας Αγγ. Χρονάς επισκέφθηκε και το ΚΔΑΠ του συλλόγου ατόμων με αναπηρία Αργολίδας, που εξυπηρετεί 50 παιδιά.

Κατά την επίσκεψη, συνοδευόταν από τους αντιπεριφερειάρχες Αργολίδας Δημήτρη Σχοινοχωρίτη και Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Τάσο Γκιολή, καθώς και από τον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο Γιάννη Μαντζούνη.

What's your reaction?

Related Posts

1 of 727

Leave A Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *