Πε. Οκτ 1st, 2020

ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV

DRITSAS MEDIA

Συλλήψεις 6, ανδρών και ανήλικων, σε Μεσσηνία, Αργολίδα και Κορινθία

ΝΑΥΠΛΙΟ. Συνελήφθη στις 6.3.2020 το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 48χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε τσιγαριλίκι κάνναβης και -5- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ. Συνελήφθη στις 6.3.2020 το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 32χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Ναυπλίου, για ναρκωτικά.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Συνελήφθη στις 6.3.2020 το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, ανήλικος ημεδαπός, γιατί μαζί με έναν (1) ακόμη ανήλικο ημεδαπό, την 5.3.2020 το μεσημέρι σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας αφαίρεσαν από όχημα ημεδαπής μία τσάντα, η οποία περιείχε, χρήματα, ιατρικά είδη και προσωπικά έγραφα, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια τους. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη 40χρονη ημεδαπή, μητέρα του ανήλικου για παραμέληση της εποπτείας του.

ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ. Συνελήφθη στις 6.3.2020 το μεσημέρι, στο Μελιγαλά Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας και του Αστυνομικού Τμήματος Οιχαλίας, 38χρονος ημεδαπός, γιατί μαζί με άγνωστους συνεργούς του την 5.3.2020 το απόγευμα, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας διέρρηξαν δύο (2) οικίες ημεδαπών και αφαίρεσαν χρήματα και κινητό τηλέφωνο.  Επιπλέον, κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και ένα (1) όχημα ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Οιχαλίας.

ΦΙΛΙΑΤΡΑ. Συνελήφθη στις 6.3.2020 το μεσημέρι, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τριφυλίας, 47χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας, για ναρκωτικά.

>ΡΟΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

x Close

Like Us On Facebook