ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη |

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη | «Επίκεντρο η Ασφάλεια για Ανάπτυξη και Ευημερία»

Τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη υποδέχτηκε στα γραφεία της ΠΕ Μεσσηνίας, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, την Τετάρτη 10 Ιουλίου.

Η επίσκεψη αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχούς συνεργασίας μεταξύ της Περιφερειακής Αρχής και της κεντρικής διοίκησης για την προαγωγή της ασφάλειας και της προστασίας των πολιτών.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν εκτενώς θέματα ασφάλειας που απασχολούν την Περιφέρεια Πελοποννήσου, καθώς και έργα και δράσεις που προγραμματίζονται για την ενίσχυση της αστυνόμευσης και της προστασίας των πολιτών.

«Είναι μεγάλη μας τιμή που υποδεχόμαστε τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Η ασφάλεια είναι προϋπόθεση για την ανάπτυξη της Περιφέρειας και την ευημερία των πολιτών μας.

Η συνεργασία μας με την κεντρική διοίκηση είναι απαραίτητη για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε και παραμένουμε προσηλωμένοι στην προώθηση δράσεων που εξασφαλίζουν ένα ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον για όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες.

Ευχαριστώ τον κ. Χρυσοχοΐδη για την εποικοδομητική συνάντηση και την διαρκή υποστήριξή του στα θέματα της Περιφέρειάς μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης.

Τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, καλωσόρισαν, επίσης, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Μεσσηνίας, Ευστάθιος Αναστασόπουλος, η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής, Μαρία Οικονομάκου, ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων, Ανδρέας Τσουκαλάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Κυκλικής Οικονομίας, Αναστάσιος Αδαμόπουλος και ο Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Περικλής Νικολακέας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Α.Π.Ο Ποσειδώνας Διδύμων

AGGELOS DRITSAS

ΠΑΝΟΣ ΣΧΟΙΝΩΧΟΡΗΤΗΣ : Η πρόσληψη και η ορκωμοσία μου

AGGELOS DRITSAS

Άργος: Ξεκινούν οι προπονήσεις των ακαδημιών του μπασκετικού Παναργειακού

AGGELOS DRITSAS

Η παράταξη Όραμα Δημιουργίας και εγώ προσωπικά εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη μας

AGGELOS DRITSAS

”Επιδαύριος Δρόμος 2024”

AGGELOS DRITSAS

Συγχαρητήρια στους πιτσιρικάδες του Ναυτικού Ομίλου για την πρόκριση τους στην δεύτερη φάση του ηλικιακού τους πρωταθλήματος

AGGELOS DRITSAS

Οι διαχρονικοί ήρωες και ο αξιοθαύμαστος αγώνας τους

AGGELOS DRITSAS

Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας,

AGGELOS DRITSAS

Αγροτικός Αστέρας Μπόρσα

AGGELOS DRITSAS

 Αττική: Στάχτη δεκάδες σπίτια σε Πεντέλη, Βριλήσσια – Μάχη σε Μαραθώνα και Γραμματικό

AGGELOS DRITSAS

Αθλητικός Όμιλος Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Ο Γιάννης Μαντζούνης εκλέχθηκε στη νέα Περιφερειακή Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS