Πε. Οκτ 28th, 2021

ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Συνέδριο για τον οινοτουρισμό διεξάγεται στη Σαντορίνη

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
E-mail: info@argolidatv.gr & maxtelev@gmail.com
8 / 100

Συνέδριο με θέμα «Ελληνικός Οινοτουρισμός- Στρατηγικές και προοπτικές για την μετά-Covid εποχή» θα πραγματοποιηθεί σήμερα και αύριο (5-6 Ιουλίου) στη Σαντορίνη.

Το συνέδριο έχουν κληθεί να παρακολουθήσουν ξένοι και Έλληνες δημοσιογράφοι ειδικοί του οίνου και του οινοτουρισμού ενώ συμμετέχουν σε αυτό θεσμικοί παράγοντες του οινοτουρισμού σε διεθνές και εθνικό επίπεδο, καθώς και πρέσβεις ξένων χωρών (Γερμανία, Κύπρος, Ηνωμένο Βασίλειο), Έλληνες παραγωγοί και ειδήμονες και άλλοι παράγοντες.

Στόχος του συνεδρίου, που ξεκινά από την Σαντορίνη και θα συνεχιστεί σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, είναι να συνδεθεί ο τουρισμός και τα ταξίδια με τις επισκέψεις σε οινοποιεία της χώρας οπότε και να στηριχθούν οι περιοχές αυτές και να εξελιχθούν σε πόλους έλξης ενός παγκόσμιου κοινού.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου θα πραγματοποιηθεί περιήγηση σε αμπελώνες του νησιού και οινογνωσία σε οινοποιητικές μονάδες οι οποίες έχουν λάβει το ειδικό Σήμα Επισκέψιμου Οινοποιείου («ΣΕΟ») του Υπουργείου Τουρισμού.

Το συνέδριο, την έναρξη του οποίου θα κάνει η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, διοργανώνεται από το Yπουργείο Τουρισμού, τον ΕΟΤ, το Δήμο Θήρας και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με τη στήριξη της Aegean Airlines.

Ακολουθήστε μας
#ARGOLIDA TV GOOGLE NEWS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | ΡΟΗ