ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Συνδικάτο Τροφίμων Αργολίδας – Κορινθίας: Οι ζωές μας δεν είναι κόστος – Οι ζωές μας έχουν αξία!

Παρεμβάσεις στη βιομηχανία «Χριστοδούλου ΑΕ» και στο ΣΕΠΕ Αργολίδας πραγματοποιήθηκαν από μέλη του Συνδικάτου Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Αργολίδας – Κορινθίας με αφορμή το τραγικό δυστύχημα κατά τη διάρκεια εργασιών συνεργείου εγκατάστασης φωτοβολταικών, με ακόμα ένα νεκρό εργαζόμενο να προστίθεται στο μακρύ κατάλογο νεκρών εργατών«για να βγει η δουλειά»

Το γεγονός ότι στην Ελλάδα από τις αρχές του 2000 μέχρι σήμερα ο αριθμός των νεκρών εργαζομένων ξεπερνά τους 2.200, ενώ πολλαπλάσιος είναι ο αριθμός των σακατεμένων, αποδεικνύει ότι επιχειρηματικοί όμιλοιμπροστά στα κέρδη δεν λογαριάζουνούτε την ανθρώπινη ζωή!

Στο κριτήριο του κέρδους υπακούει και η πολιτική όλων των κυβερνήσεων που φροντίζουν συστηματικά για την υποστελέχωση των Επιθεωρήσεων Εργασίας και τις επίσης μεγάλες ελλείψεις τους σε υλικοτεχνική υποδομή. Με άλλα λόγια, φροντίζουν για την αποδυνάμωση μιας υπηρεσίας που είναι επιφορτισμένη με τον έλεγχο της τήρησης των μέτρων για την Υγεία και Ασφάλεια και των συνθηκών εργασίας, δίνοντας «αέρα» στην εργοδοσία για να μην τηρεί ούτε τα υποτυπώδη μέτρα ασφαλείας.

Ως εδώ! Αποφασιστικά και οργανωμένα να βάλουμε τέλος στους χώρους δουλειάς – αρένες θανάτου!

Οι ζωές μας δεν είναι κόστος! Οι ζωές μας έχουν αξία

Απαιτούμε:

· Να γίνει έρευνα για τις αιτίες του δυστυχήματος και να στηριχθεί με κάθε τρόπο η οικογένεια του νεκρού εργαζομένου.

· Την τήρηση των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς

· Τη στελέχωση και όχι τη συνεχή υποβάθμιση των κρατικών ελεγκτικών μηχανισμών με τις αναγκαίες προλήψεις μονίμου προσωπικού. Την εντατικοποίηση των ελέγχων στους χώρους εργασίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Απιστευτο!Σοβαρά προβλήματα στα ελληνικά αεροδρόμια

AGGELOS DRITSAS

Δεκτός από τον δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Ορφανό έγινε λίγο νωρίτερα ένας Ναυπλιώτης που διαπρέπει στο εξωτερικό.

AGGELOS DRITSAS

Χτύπησαν με μπουκάλι στο κεφάλι ιδιοκτήτη ψιλικατζίδικου για να τον ληστέψουν

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ : ΤΟ ΑΡΑΧΝΑΙΟ ΑΣΠΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΑΖΙ

AGGELOS DRITSAS

Νέα μόνιμη παθολόγος στο Νοσοκομείο Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Κυπελούχες Πελοποννήσου οι Κορασίδες της Γ.Ε.Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Η ανακοίνωση της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων για το δυστύχημα στη Στέρνα

AGGELOS DRITSAS

Στις 4 Φεβρουαρίου του 1843 πεθαίνει σε ηλικία 73 ετών ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

AGGELOS DRITSAS

80 χρόνια από τη ρίψη ατομικών βομβών στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι.

AGGELOS DRITSAS

Η αγάπη εκφράζεται με πράξεις.

AGGELOS DRITSAS

ΔΕΔΔΗΕ Αργολίδας: Διακοπή ηλεκτροδότησης το Σάββατο σε χωριά του Άργους

AGGELOS DRITSAS

Μαμά έρχομαι: Το ανατριχιαστικό τρέιλερ του ντοκυμαντέρ για τα Τέμπη

AGGELOS DRITSAS