ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Στο Δημαρχιακό Κατάστημα στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Οδός Καποδιστρίου αριθ. 9 ισόγειο) στις 31 Μαΐου 2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:00, θα πραγματοποιηθεί τακτική (ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους Μυκηνών για τα παρακάτω θέματα:

1. Καθορισμός διαδικασίας για τις εγγραφές στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Άργους – Μυκηνών για το σχολικό έτος 2024 – 2025.Ορισμός: ορίων ηλικίας, δικαιολογητικών και περιόδου υποβολής αιτήσεων,μορίων, Μηνιαίας Οικονομικής εισφοράς (τροφείων) –εισηγητής ο κ. Α. Λιόλιος.

2. Περί έγκρισης εγγραφής νηπίων στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Νέας Κίου την περίοδο 2023 – 2024 κατόπιν αιτήσεων από ανάδοχους γονείς – εισηγητής ο κ.Α. Λιόλιος.

3. Περί εκμισθώσεως της αίθουσας τέχνης και πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος»σύμφωνα με το άρθρο 192 του Νόμου 3463/2006 παρ. 2, όπως τροποποιήθηκε με το Άρθρο 196 του Νόμου 4555/2018 και όπως ισχύει σήμερα και συγκεκριμένα την 23-6-2024 για την για την τελετή απονομής διπλωμάτων και ομιλία με θέμα ¨Κουνγκ Φου και ευεξία¨ – εισηγητής ο κ. Π. Μπουλούκος.

4. Κοπή Καρυδιάς στην Κεντρική Πλατεία της Κοινότητας Λιμνών του Δήμου Άργους – Μυκηνών – εισηγητής ο κ. Γ. Αλεξανδρόπουλος.

5. Ορισμός υπολόγου διαχειριστή και υπευθύνου εκκαθάρισης της Πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Άργους – Μυκηνών (2023Ε1Π02610013)» που
χρηματοδοτείται από τον Προϋπολογισμό Δημοσίων Επενδύσεων της ΣΑΕΠ 0267 (2023ΕΠ02670088) – εισηγητής ο κ. Γ. Κωτσονάρος.

6. Επί εγγράφου της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας με θέμα: «Συνέχιση Λειτουργίας παραρτήματος Νηπιαγωγείου Αχλαδοκάμπου για το σχολικό έτος 2024 – 2025»–εισηγητής ο κ. Α. Λιόλιος.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Κων/νος Αναγνωστόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Μπακαλιάρος: Προσέξτε τι θα σας πουλήσουν!

AGGELOS DRITSAS

Tη Δευτέρα 11 Μαρτίου ανοίγει η πλατφόρμα για το «Εξοικονομώ-Επιχειρώ»

AGGELOS DRITSAS

Πετρούλα Παπαδοπούλου : Το ταξίδι μου στον Εμπορικό Σύλλογο Ναυπλιέων τελειώνει εδώ.

AGGELOS DRITSAS

Ηλεία- Σεισμός: Η ανακοίνωση για τα σχολεία στη Ζαχάρω

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Ταβέρνα ζητά Α΄ μάγειρα με γνώσεις μεσογειακής κουζίνας

AGGELOS DRITSAS

“Κλείδωσαν” πολύ χαμηλά οι τιμές για τα πράσινα τιμολόγια

AGGELOS DRITSAS

Ο Πρέσβης του Ισραήλ επισκέφθηκε την αρχαιότερη πόλη της Ευρώπης το Άργος και τον φίλο του Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο

AGGELOS DRITSAS

Ο Υποπτέραρχος (ΕΑ) Χαράλαμπος Μαυρίδης ανανεώνει την υποψηφιότητά του με την “Αλλαγή Πορείας”

AGGELOS DRITSAS

ΣΑΜΙΝΘΟΣ – ΓΙΟΡΤΗ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ 09|06|2024

AGGELOS DRITSAS

“Έπεσε μαχόμενη” η Ερμιονίδα στη Σύρο

AGGELOS DRITSAS

Μετωπική αγροτών με την κυβέρνηση

AGGELOS DRITSAS

«Μαμά δεν θέλω να έρθει ο παππούς» – Τι λέει η μητέρα της ανήλικης

AGGELOS DRITSAS