ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Νέες Προοπτικές για την υλοποίηση προγραμμάτων και την αξιοποίηση τουριστικών δομών και Εκτάσεων της Πελοποννήσου

Σε μια ουσιαστική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες με στελέχη του Υπερταμείου, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Χωρικού Σχεδιασμού και Διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας, Σπύρο Τζινιέρη, συζήτησε για την αξιοποίηση σημαντικών τουριστικών και πολιτιστικών πόρων της Περιφέρειας, καθώς επίσης και για την αξιοποίηση δομών και εκτάσεων. Παράλληλα, ενημερώθηκαν για την πρόοδο και τις προκλήσεις της διαδικασίας αξιοποίησης του αεροδρομίου της Καλαμάτας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο κ. Γρηγόρης Δημητριάδης, Διευθύνων Σύμβουλος του Υπερταμείου, η κα. Ηρώ Χατζηγεωργίου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΕΤΑΔ, ο κ. Στέφανος Γιουρέλης, Αναπληρωτής Διευθύνοντος Συμβούλου, ο κ. Βασίλης Αλεβιζάκος, Επικεφαλής της Ανώνυμης Εταιρείας Διώρυγας Κορίνθου (ΑΕΔΙΚ) και η κα. Μάχη Βάνη, Διευθύντρια Στρατηγικού Σχεδιασμού.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην αξιοποίηση και ανάδειξη επιλεγμένων χώρων στη Διώρυγα της Κορίνθου, ενός σημείου με σημαντική ιστορική και τουριστική αξία. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στον προγραμματισμό των απαιτούμενων έργων για τη βελτίωση των υποδομών και την ανάδειξη του Σπηλαίου του Διρού και της ευρύτερης περιοχής.

Στόχος των σχεδιασμών είναι η αναβάθμιση των τουριστικών δομών και η ανάδειξη των μοναδικών πολιτιστικών πόρων της Πελοποννήσου, προσφέροντας τόσο στους κατοίκους όσο και στους επισκέπτες μια εμπλουτισμένη εμπειρία. H Περιφέρεια Πελοποννήσου, μέσω της συνεργασίας της με το Υπερταμείο, επιδιώκει να ενισχύσει την τοπική οικονομία και να προωθήσει τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη.

Η συνάντηση αυτή αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την υλοποίηση στρατηγικών σχεδίων που θα αναδείξουν τις μοναδικές φυσικές ομορφιές και την πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής, με τελικό στόχο την ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος της Πελοποννήσου και την αξιοποίηση δομών και εκτάσεων που βρίσκονται εντός της Περιφέρειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΝΑΥΠΛΙΟ : Ανακοίνωση αναβολής συνεδρίασης Δημ.Συμβουλίου

AGGELOS DRITSAS

Με 18 θέματα συνεδριάζει στις 8 Απριλίου το Δημοτικό Συμβούλιο Άργους Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Δήλωση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για το αποτέλεσμα των ευρωπαϊκών εκλογών

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Τραγικό τέλος για τον Δημήτρη Συντρίκο μετά τον ξυλοδαρμό του το καλοκαίρι

AGGELOS DRITSAS

Τοποθετήσεις προϊσταμένων σε Διευθύνσεις και Τμήματα του Δήμου Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS

Κωνσταντίνα Νικολάκου: Καλημέρα ! Το 2024 ξεκίνησε «δυναμικά» από τις τιμές των διοδίων!!!

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ: Φωταγωγήθηκε απο την υπηρεσία ηλεκτροφωτισμού του δήμου

AGGELOS DRITSAS

Σήμερα  9 -2- 2025 ο Απολλωνειος Πολιτιστικός σύλλογος έκοψε την πρώτη πρωροχρονιάτικη βασιλόπιτα.

AGGELOS DRITSAS

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”

AGGELOS DRITSAS

Μικρής έκτασης πυρκαγιά εκδηλώθηκε νωρίτερα σήμερα στην περιοχή Λάκκες Κρανιδίου.

AGGELOS DRITSAS

Με μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη συγκίνηση παραβρέθηκα στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ιστορικού Ερμιονικού Συνδέσμου.

AGGELOS DRITSAS

Θύτης και θύμα λογομάχησαν έντονα πριν τη δολοφονία – Στον εισαγγελέα ο 35χρονος για να απολογηθεί

AGGELOS DRITSAS