ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνεχίζονται από τον Δήμο Ερμιονίδας, οι εργασίες επισκευής και αποκατάστασης τοπικών φθορών των δημοτικών οδών

Συνεχίζονται από τον Δήμο Ερμιονίδας, οι εργασίες επισκευής και αποκατάστασης τοπικών φθορών των δημοτικών οδών με ταπίδια (επουλώσεις λάκκων) και ασφαλτοστρώσεις τμημάτων του οδικού δικτύου στις  Δημοτικές Κοινότητες Κρανιδίου και Φούρνων του Δήμου Ερμιονίδας.

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις στο  οδικό δίκτυο της οδού Διονυσίου Βούλγαρη (περιοχή «Σουρούνη») στο κέντρο της Πόλης, καθώς και στη δημοτική οδό πίσω από το παλαιό κατάστημα Ο.Τ.Ε Κρανιδίου.

Επίσης, εργασίες πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή του «Λαμπαγιαννά» της Δημοτικής Κοινότητας Φούρνων του Δήμου Ερμιονίδας με την ασφαλτόστρωση τμήματος οδικού δικτύου.

Επισημαίνεται ότι ξεκίνησαν εργασίες επισκευής του οδικού δικτύου στην περιοχή «Σαλάντι» της Δημοτικής Κοινότητας Διδύμων, που είχε υποστεί σοβαρές βλάβες από την κακοκαιρία «Daniel» τον Σεπτέμβριο του 2023.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα εντατικοποιηθούν και διευρυνθούν οι εργασίες αποκατάστασης των δημοτικών οδών και στις υπόλοιπες Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου μας.

Η Δημοτική Αρχή εργάζεται μεθοδικά και προχωρά σε πλήθος παρεμβάσεων, προκειμένου να διευκολύνει την καθημερινότητα, να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των δημοτών και να βελτιώσει τις υποδομές του Τόπου μας.

Γραφείο Δημάρχου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Το μυστήριο με τα Τέμπη: Μετά τις 500, 600, και 700…τώρα 800 χιλιάδες εγγύηση για το επόμενο στέλεχος του ΟΣΕ!

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Ναυπλιέων: Εργαζόμαστε για να δώσουμε λύσεις σε προβλήματα που μας κληροδοτήθηκαν. Και θα δώσουμε

AGGELOS DRITSAS

ΚΑΡΑΘΩΝΑ H ΧΩΜΑΤΕΡΗ 8-1- 2024 : Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ -ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ …? ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Κορωνοϊός: Απίστευτος ο αριθμός όσων έχουν εμβολιαστεί μεταξύ των διασωληνωμένων

AGGELOS DRITSAS

“ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΣ (7 χρονιές κορυφαίος προπονητής)

AGGELOS DRITSAS

Χαιρετισμός του Γιάννη Μαργέτα στην κοπή της πίτας.ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Παρευρεθήκαμε σήμερα, Τρίτη 28/01 στην πολυαρχιερατική Θ. Λειτουργία στον Ιερό Ναό των Τριών Σπετσιωτών Νεομαρτύρων στις Σπέτσες

AGGELOS DRITSAS

“Αλλαγή Πορείας”: Αέρας νίκης για Καμπόσο σε Σκαφιδάκι, Μύλους και Κιβέρι

AGGELOS DRITSAS

Γ. Γαβρήλος σε συνάντηση με εργαζομένους της ΔΕΥΑ Ναυπλίου: Σκοπός της Κυβέρνησης η ιδιωτικοποίηση του νερού

AGGELOS DRITSAS

Νέες ταυτότητες: Μέχρι πότε πρέπει να την αλλάξετε

AGGELOS DRITSAS

“Έπεσε μαχόμενη” η Ερμιονίδα στη Σύρο

AGGELOS DRITSAS

Ανείπωτη θλίψη για τον θάνατο της Ελένης Κτιστάκη

AGGELOS DRITSAS