Τρ. Σεπ 21st, 2021

Συντετριμμένος ο σύζυγος της 44χρονης που πέθανε μετά τον εμβολιασμό με AstraZeneca ΒΙΝΤΕΟ

E-mail: info@argolidatv.gr & maxtelev@gmail.com

 «Δεν είχε τίποτα, ήταν υγιέστατη» (βίντεο)

«Ξεκινήσαμε να πάμε να κάνουμε ένα εμβόλιο την Δευτέρα το μεσημέρι και την επόμενη μέρα το πρωί ξυπνήσαμε με τα κηδειόχαρτα στις κολώνες του χωριού» ανέφερε ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας μιλώντας στο Mega.

Όπως υποστηρίζει ο σύζυγός της, η 44χρονη γυναίκα δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας και πέθανε λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό της με το AstraZeneca.

«Δεν είχε τίποτα, ήταν υγιέστατη, αλλά ήθελε να κάνει το εμβόλιο για να γλιτώσει μια ώρα πιο μπροστά, να αποφύγει τον κίνδυνο με τον κορωνοϊό γιατί είχε τρομοκρατηθεί» σημείωσε ο σύζυγος της 44χρονης, προσθέτοντας ότι ήταν κανονικά να κάνει το εμβόλιο της Pfizer, αλλά επέλεξε αυτό την AstraZeneca γιατί ήταν πιο άμεσο το ραντεβού που μπορούσε να κλείσει.

Σε κάθε περίπτωση, ο  θάνατος της 44χρονης που πέθανε μετά από τον εμβολιασμό της με AstraZeneca δεν σχετίζεται με το εμβόλιο σύμφωνα με όσα απάντησε η Μαρία Θεοδωρίδου, Πρόεδρος της Επιτροπής Εμβολιασμών ερωτηθείσα για το περιαστατικό στο τέλος της επίσημης ενημέρωσης από το Υπουργείο Υγείας. 

«Ο θάνατος δεν συνδέεται με θρομβώσεις μεγάλων αγγείων ή φλεβωδών κόλπων». Στην συνέχεια, τόνισε ότι «φαίνεται ότι υπήρξε και ένα έμφραγμα επί εδάφους παλαιοτέρου», ενώ διαβεβαίωσε ότι η μελέτη του περιστατικού θα είναι σχολαστική όπως όλα τα περιστατικά που έστω και χρονικά έχουν κάποια σύνδεση με το εμβόλιο.

Ακολουθήστε μας
#ARGOLIDA TV GOOGLE NEWS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | ΡΟΗ