Τρ. Οκτ 19th, 2021

ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Σχολεία: Δεν δικαιούνται self test οι μαθητές των εσπερινών Λυκείων

E-mail: info@argolidatv.gr & maxtelev@gmail.com

Κραυγή αγωνίας των μαθητών των ΕΠΑΛ – Η ηλικία τους κυμαίνεται από τα 18 έως τα 65 έτη, πολλοί εκ των οποίων εργάζονται και ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, ενώ στην ηλικιακή ομάδα που βρίσκονται δεν δικαιούνται self test ως μαθητές

Σε μεγάλη αναστάτωση και ανησυχία βρίσκονται οι μαθητές των εσπερινών ΕΠΑΛ με τις ανακοινώσεις για το άνοιγμα των σχολείων τη Δευτέρα, 12 Απριλίου.

Οι μαθητές με επιστολές τόσο προς την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας όσο και προς στο alfavita ζητούν να μην ανοίξουν τα εσπερινά ΕΠΑΛ λίγο πριν τις διακοπές του Πάσχα και με τα κρούσματα του κορονοϊού να εκτινάσσονται καθημερινά.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ηλικία των μαθητών που φοιτούν σε αυτά τα σχολεία κυμαίνεται από τα 18 και φτάνει έως τα 65 έτη. Πολλοί από τους μαθητές εκτός από εργαζόμενοι είναι και ευπαθείς ομάδες.

Δικαίως δε αναρωτιούνται πως ενώ στα καταστήματα λιανικής επιτρέπεται με αυστηρά μέτρα ένα άτομα ανά 25 τετραγωνικά μέτρα θα ανοίξουν και πάλι τα σχολεία στα οποία συνωστίζονται έως και 25 άτομα σε μόλις 15 τετραγωνικά μέτρα για ώρες.

Ακολουθήστε μας
#ARGOLIDA TV GOOGLE NEWS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | ΡΟΗ