Δε. Οκτ 25th, 2021

ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Σύσκεψη στο Ναύπλιο του Συντονιστικού Οργάνου ενόψει της νέας αντιπυρικής χρονιάς ΒΙΝΤΕΟ

E-mail: info@argolidatv.gr & maxtelev@gmail.com

Σύσκεψη με τα μέλη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο.) του Δήμου Ναυπλιέων θα πραγματοποιηθεί σήμερα 23 Απριλίου 2021 στις 13:00 στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Αργολίδας (παραλιακή οδός Ναυπλίου-Νέας Κίου).

Σκοπός  η οργάνωση, ο συντονισμός και εν γένει η ετοιμότητα των αρμοδίων εμπλεκομένων Υπηρεσιών – ανθρώπινου δυναμικού, ενόψει της έναρξης της νέας αντιπυρικής χρονιάς 2021 με στόχο τη λήψη αναγκαίων προληπτικών και κατασταλτικών μέτρων για την αντιμετώπιση ενδεχόμενων κινδύνων.
Ο Δήμος Ναυπλιέων αναγνωρίζοντας την μέχρι τώρα συμβολή των εθελοντικών Ομάδων έχει είδη ξεκινήσει επαφές με όλες τις αναγνωρισμένες από την Γ.Γ.Π.Π. εθελοντικές ομάδες που δραστηριοποιούνται στο Δήμο με σκοπό την καλύτερη αλλά και στοχευμένη προσφορά τους σε θέματα Πολιτικής Προστασίας.
Η συνάντηση με τις εθελοντικές ομάδες θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Δήμου Ναυπλιέων αμέσως μετά το Πάσχα.
Λόγω έξαρσης του κορωνοϊού COVID-19 και των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί, το Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο.) θα γίνει με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις και με περιορισμένο αριθμό ατόμων (μέχρι 7 άτομα).

Ακολουθήστε μας
#ARGOLIDA TV GOOGLE NEWS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | ΡΟΗ