ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣΕΚΛΟΓΕΣ 2023ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τάσος Χρόνης: Η Δήμαινα είναι ένα καθαρά αγροτικό χωριό με αρκετούς νέους ανθρώπους να έχουν επιλέξει να ζήσουν εδώ μαζί με τις οικογένειές τους!

Κοινοποίηση

Άνθρωποι που αγαπούν τον τόπο τους και θέλουν να τον βλέπουν να προοδεύει με ιδιαίτερη φροντίδα για τα παιδιά και το σχολείο τους!

Την 4ετια που πέρασε βάλαμε στόχο και έγινε ολοκληρωμένη αναβάθμιση των σχολείων εσωτερικά και εξωτερικά, βελτιώθηκε η αγροτική οδοποιία, δημοπρατηθηκαν μεγάλα κομμάτια δρόμων όπως του σκοπευτηριου και βελτιώνονται κομμάτια για Χέλι και Αγγελοκαστρο, εγινε αναβαθμιση της κεντρικης πλατειας και του κεντρου νεότητας, προχώρησε η γραφειοκρατία και ολοκληρώνεται η πλατεία Ιατρείου της Δημαινας, μπήκε σε οριστική τροχιά υλοποίησης ο αγωγός ομβρίων υδάτων, ενώ ολοκληρώθηκε η μελέτη για την επέκταση της Αποχέτευσης στη Δήμαινα (ΕΕΛ Νέας Επιδαύρου).

Η επόμενη μέρα μας βρίσκει να σχεδιάζουμε νέους χώρους σωματικής άσκησης, ολοκλήρωση της βελτίωσης σημαντικών αρτηριών, επάρκεια σε νερό και βατότητα στους αγροτικούς δρόμους!

Μαζί με την ομαδα των υποψηφίων και τους κατοίκους μας, μπορούμε να δούμε την εξωστρέφεια των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων και την περαιτέρω ανάπτυξη του σημαντικού αυτού χωριού, καθώς έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Η Νίνα Κατερίνη στην ΙΡΙΣ Άργους

diktio

Δ. Κωστούρος: Δικαιωνόμαστε απόλυτα όταν λέγαμε για υπόγειες διαδρομές και συναλλαγές κάτω από το τραπέζι (βίντεο)

diktio

ΕΝΔΗΕΡ: ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

diktio

Τροχαίο με παράσυρση πεζού από ταξί στον Πόρο – Στο Νοσοκομείο Ναυπλίου ο τραυματίας

diktio

Π. Τατούλης: Δεν θα ασχοληθούμε καθόλου με τους πολιτικούς μας αντιπάλους

diktio

Καταρρέει η συμφωνία Qualcomm-Iridium, η οποία θα έφερνε δορυφορική συνδεσιμότητα στα τηλέφωνα

diktio

Ο Θεοδώρου Ανδρέας από τους Φούρνους υποψήφιος με τον Γιάννη Μαργέτα

diktio

Πέτρος Τατούλης στην ΕΡΤ: Εάν δεν στηρίξουμε την ανεξαρτησία του θεσμού, τότε η αυτοδιοίκηση γίνεται υπάλληλος ή υπηρέτης της κεντρικής κυβέρνησης

diktio

ΝΑΥΠΛΙΟ ΒΙΝΤΕΟ LIVE : Η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου από το Αυτοδιοίκηση.tv

admin

Χρόνια πολλά Ερμιόνη

diktio

Δημοτική αρχή Δημήτρη Καμπόσου: “Θα σας το ξαναπούμε κ.Μαλτέζο: Δεν έχετε την τεχνογνωσία να διοικήσετε τον Δήμο! Δεν μπορείτε!”

diktio

Στιγμιότυπα από την επίσκεψη του Δημήτρη Κωστούρου στο Αργολικό – βίντεο

diktio