ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

ΤΑΣΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ : ΔΥΣΚΟΛΗ ΗΜΕΡΑ

Ξημέρωσε μια δύσκολη ημέρα για όλους μας,για την διαχείριση συνεπειών της μεγάλης χθεσινής πυρκαγιάς στο περιβάλλοντα χώρο της ξενοδοχειακής μονάδας Amanzoe. Πολλές συνέπειες για το ξενοδοχειακό συγκρότημα,για το φυσικό περιβάλλον,για τις αγροτικές καλλιέργειες,για την ευρύτερη τοπική μας οικονομία Να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν για να αντιμετωπιστεί αυτή η πύρινη λαίλαπα ,να δώσουμε την υπόσχεση ότι θα συμβάλλουμε όλοι,ο καθένας με τον θεσμικό του ρόλο να περιοριστούν οι επιπτώσεις,και να αποκατασταθεί όπως προβλέπεται το ευρύτερο φυσικό περιβάλλον.

Το ζητούμενο είναι είναι να εντατικοποιηθούν οι προσπάθειες για να περιοριστούν παρόμοια δυσάρεστα φαινόμενα στο μέλλον.

ΤΑΣΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ

Η πολιτική προστασία στο επίπεδο του Δήμου μας απαιτείται να ενισχύσει με κάθε τρόπο την επιτελική της αποτελεσματικότητα κυρίως στο τομέα της πρόληψης,του αποτρεπτικου ελέγχου,της επιχειρησιακής ετοιμότητας.

Σε αυτήν την δύσκολη στιγμή απαιτείται θετική ενέργεια , συνέργεια όλων για να ξεπεράσουμε γρήγορα αυτήν την δύσκολη κατάσταση όπως διαμορφώθηκε από την χθεσινή πυρκαγιά.

What's your reaction?

Related Posts

1 of 371