ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τα μεσάνυχτα άφησε την τελευταία του πνοή στο Βενιζέλειο το 17χρονο κορίτσι που υπέστη αλλεργικό σοκ

Έφυγε αργά χθες το βράδυ από την ζωή, το 17χρονο κορίτσι που υπέστη αλλεργικό σοκ και νοσηλευόταν κλινικά νεκρό στην ΜΕΘ του Βενιζελείου.

Τα τεστ που έγιναν για να πιστοποιηθεί η λειτουργία του εγκεφάλου, έδειξαν ότι επήλθε ο εγκεφαλικός της θάνατος πριν λίγες ημέρες.

Τα μεσάνυχτα άφησε την τελευταία της πνοή αφήνοντας απαρηγόρητους την οικογένεια, τους φίλους ,τους συμμαθητές της.

Την τραγική είδηση επιβεβαίωσε στην “Π” ο εκτελών χρέη διοικητή στο νοσοκομείο, Ευθύμιος Καρακώστας.

Όλα άρχισαν το πρωί της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου όταν το κορίτσι που αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με τροφικές αλλεργίες και συγκεκριμένα στα γαλακτοκομικά προϊόντα, έφαγε βούτυρο με ψωμί στο ξενοδοχείο όπου έμενε στην περιοχή της Αμμουδάρας.
Είχε έλθει στην Κρήτη εκδρομή με το σχολείο της, το Καλλιτεχνικό Λύκειο Περιστερίου.
Ένιωσε αμέσως δυσφορία και πήγε στο δωμάτιο της για να κάνει ένεση αδρεναλίνης, εκεί που τη βρήκαν λίγο αργότερα χωρίς σφυγμό συμμαθητές και καθηγητές της.
Πριν καταρρεύσει είχε τηλεφωνήσει στην μητέρα της και της είχε πει ότι έκανε την ένεση, αλλά συνεχίζει να μη νιώθει καλά.
Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και η 17χρονη που είχε ήδη πάθει καρδιακή ανακοπή, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διασωληνώθηκε.
Όλο αυτό το διάστημα οι γονείς της δεν έφευγαν απο δίπλα της και παρακαλούσαν, μάταια, να γίνει ένα «θαύμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ιστορικός Ενοριακός Ιερός Ναός Τιμίου Προδρόμου Άργους

AGGELOS DRITSAS

Ξεκινήσαμε το στολισμό του χωριού μας για το Πάσχα

AGGELOS DRITSAS

Ο Υποπτέραρχος (ΕΑ) Χαράλαμπος Μαυρίδης ανανεώνει την υποψηφιότητά του με την “Αλλαγή Πορείας”

AGGELOS DRITSAS

Ο Γιάννης Γεωργόπουλος μίλησε ανοιχτά και ο λόγος του ήταν ξεκάθαρος… ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Σύλληψη για διακίνηση ναρκωτικών στο Κρανίδι

AGGELOS DRITSAS

Εθελοντική ομάδα Αλληλεγγύης Δήμου Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Σταύρος Γαβρήλος: Αντιδήμαρχος Δημοτικού Φωτισμού ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

1ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΑΡΓΟΥΣ Εθελοντική Αιμοδοσία

AGGELOS DRITSAS

Εταιρεία στο Άργος ζητάει πωλητή – οδηγό για 5νθήμερη απασχόληση

AGGELOS DRITSAS

ΣΠΑΝΕΙΚΑ ΑΡΓΟΥΣ :  ΙΧ συγκρούστηκε με αγριογούρουνο ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Ανατριχιάζει το ηχητικό ντοκουμέντο από το τηλεφώνημα που έκανε η άτυχη 28χρονη στην Άμεση Δράση

AGGELOS DRITSAS

Σημαντικά προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης από την ΔΥΠΑ (Πρώην ΟΑΕΔ)

AGGELOS DRITSAS