Τρ. Σεπ 22nd, 2020

ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV

DIGITALCITIES I.K.E

Τα νερά του ΠΑΚΟΕ έφεραν φουρτούνα στην “ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΞΑΝΑ”

Οι μετρήσεις του ΠΑΚΟΕ έφεραν περισσότερους τριγμούς στην μεριά Αναγνωσταρά πάρα στον απτόητο Κωστουρο. Η ανακοίνωση του Βαγγέλη ίδια με του Τάκη καμία ουσία και από τους δύο πέρα των συμπερασμάτων για τα εσωπαραταξιακά τους.

Ωστόσο δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε ασχολίαστα τα πράγματα. Η ανακοίνωση Λαμπροπούλου ενόχλησε αρκετούς από την παράταξη Αναγνωσταρά καθώς όπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πληροφορίες στη συνάντηση που πραγματοποίησε η παράταξη Αναγνωσταρά ο Βαγγέλης αρνήθηκε να αναλάβει την ηγεσία του συνδυασμού λόγο επαγγελματικού ασυμβίβαστου.

Τι ακριβώς αναζητά τώρα;;;

Αυτοπροβολή ή προσπάθεια να δηλώσει την μετάνοια του στην άρνηση αυτή;;; Ακαταλαβίστικα πράγματα που οδηγούν σε διάσπαση με πνεύμα φαρσοκωμωδίας. Το κουβάρι πάντως μπλέκεται περισσότερο ενώ ο Κωστούρος είναι σίγουρο πως τρίβει τα χέρια του. Παρακολουθούμε διακριτικά τις εξελίξεις ενώ από την παράταξη Αναγνωσταρά δεν εμφανίζεται κάνεις να διαψεύσει την κρίση ή την ενδεχόμενη διάσπαση.

Η δημοτική αρχή λοιπόν ,ας αφήσει τις απειλές για μηνύσεις και ας ασχοληθεί ουσιαστικά με το κατά την άποψη μου, μεγαλύτερο πρόβλημα του Δήμου μας.
Το δικαίωμα του πολίτη του Δήμου Ναυπλιέων να έχει κατάλληλο πόσιμο τρεχούμενο νερό είναι θεμελιώδες τον 21ο αιώνα.
Δεσμεύομαι απέναντι σε όλους τους Πολίτες ,είτε με στήριξαν στις περασμένες εκλογές ,είτε όχι ,ότι το ως άνω δικαίωμα θα υπερασπισθώ με σθένος μέχρι δικαιώσεως.
Συνεπώς πρέπει :1.Να υλοποιηθεί άμεσα μελέτη για την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης και να ενταχθεί το έργο αυτό στις νέες χρηματοδοτήσεις που θα προκύψουν από την περιφέρεια .
2. Να διενεργούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα μετρήσεις σε σταθερά σημεία σε όλη την περιφέρεια του Δήμου από εξειδικευμένους φορείς του δημοσίου που να πιστοποιούν με ασφάλεια την καταλληλοτητα και ποιότητα του παρεχόμενου νερού.
3. Την άμεση απομάκρυνση της χωματερής από την παραλία της Καραθώνας ,παραλία των παιδικών μας χρόνων η οποία φιλοξενεί χιλιάδες λουόμενους κατά τους θερινούς μήνες. Ας σταματήσει επιτέλους το οικολογικό έγκλημα για το οποίο είμαστε συνυπεύθυνοι όλοι μας επειδή το επιτρέψαμε και επειδή το ανεχόμαστε .
Οφείλει ο ίδιος ο Δήμαρχος να βγεί δημοσίως να δώσει εξηγήσεις και να ενημερώσει τους δημότες υπεύθυνα τόσο για την καταλληλότητα του νερού όσο και για την ζοφερή οικονομική κατάσταση της εταιρεία ύδατος.

Ναύπλιο 4.8.2020

Μετά τιμής

Ευάγγελος Αθ. Λαμπρόπουλος

Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ναυπλιέων

>ΡΟΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

x Close

Like Us On Facebook