ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τα MacBook Pros με chipset M3 θα μπορούσαν να φτάσουν στις αρχές του 2024

Ελπίζετε να αποκτήσετε ένα MacBook Pro με επεξεργαστή M3 αυτές τις γιορτές; Μάλλον δεν είστε τυχεροί.

Στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο Power On της Κυριακής, ο δημοσιογράφος του Bloomberg Mark Gurman δήλωσε ότι τα MacBook Pro 14 και 16 ιντσών με τα τσιπ M3 Pro και M3 Max έχουν φτάσει στο στάδιο δοκιμών επικύρωσης του σχεδιασμού, πράγμα που σημαίνει ότι βρίσκονται στο κατώφλι της μαζικής παραγωγής.

Δεδομένου του πόσο μακριά βρίσκονται οι συσκευές στη διαδικασία, ο Gurman λέει ότι αναμένει την κυκλοφορία των φορητών υπολογιστών σε καταναλωτές μεταξύ των αρχών και της άνοιξης του 2024, κάτι που ταιριάζει με το χρονοδιάγραμμα των περσινών ανακοινώσεων των MacBook.

Η Apple φέρεται επίσης να εργάζεται πάνω σε νέες εκδόσεις του MacBook Air, ωστόσο, αυτές δεν έχουν προχωρήσει τόσο πολύ. Ο Gurman λέει ότι τα μοντέλα 13 ιντσών και 15 ιντσών M3 MacBook Air βρίσκονται και τα δύο στο στάδιο των δοκιμών μηχανικής επαλήθευσης, πράγμα που σημαίνει ότι πιθανότατα δεν θα κυκλοφορήσουν πριν από την άνοιξη ή το καλοκαίρι του επόμενου έτους.

Πέρα από τα νέα MacBooks, ο Gurman ασχολήθηκε επίσης με την επερχόμενη κυκλοφορία του iPad της Apple. Ενώ αρχικά υπέθεσε ότι η Apple θα λανσάρει ένα νέο iPad αυτό το μήνα, τώρα πιστεύει ότι αυτό είναι πιθανό να μην ισχύει. Ο Gurman λέει ότι ένα νέο iPad entry-level, το iPad Air και το iPad mini βρίσκονται υπό ανάπτυξη με ταχύτερα τσιπ, ωστόσο, δεν αναμένει ότι κάποια από τις συσκευές θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Ένα πράγμα που περιμένει να κυκλοφορήσει σύντομα είναι ένας νέος τρόπος για να ενημερώνει η Apple το iPhone σας στο κατάστημα. Σύντομα, όταν αγοράζετε ένα νέο iPhone σε ένα κατάστημα λιανικής πώλησης της Apple, η Apple θα μπορεί να τοποθετεί το τηλέφωνό σας σε μια συσκευή στο κατάστημα και να το ενημερώνει στην τελευταία έκδοση του iOS ενώ είναι ακόμα σφραγισμένο στο κουτί. Αυτή η λειτουργία αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του έτους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Γιάννης Μαλτέζος: Τα επόμενα πέντε χρόνια, θα είναι χρόνια προοπτικής και ανάπτυξης για τον τόπο μας

diktio

Η Μαρία Καρυστιανού, για ακόμη μία φορά συγκλόνισε! ΒΙΝΤΕΟ

admin

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Δημοτική Χορωδίας Επιδαύρου για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Ξυπολιά

diktio

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας Ποσειδώνα Διδύμων 2024

admin

«Λουκέτο» και δημοσιοποίηση στοιχείων για ποτά «μπόμπες»

admin

Για βοριάδες 8 Μποφόρ προειδοποιεί το Λιμεναρχείο Ναυπλίου

diktio

5 αυτόματους μηχανισμούς είσπραξης λογαριασμών τοποθέτησε η ΔΕΥΑ Ναυπλίου

diktio

Φιλικό η Ερμιονίδα με την Κορωνίδα την Κυριακή 27/8

diktio

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΙΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

admin

Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου: Ανοιχτά τα καταστήματα στην Επέτειο της απελευθέρωσης 30/11

diktio

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κρανιδίου

diktio

Ημερίδα στο 2ο Γυμνάσιο Ναυπλίου με θέμα: “Πρώτες βοήθειες – ΚΑΡΠΑ με χρήση απινιδωτή”

diktio