ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Στον προαύλιο χώρο του Κωνσταντοπουλείου Μεγάρου οι μαθητές -τριες το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό και η Δ/νση της Τουριστικής Σχολής ΣΑΕΚ Τουρισμού Πελ/σου πραγματοποίησαν την λήξη μαθημάτων για το εκπαιδευτικό έτος 2023 – 2024.

Στην εκδήλωση της Πέμπτης 6 Ιουνίου 2024 παρευρέθηκαν επίσης οι συγγενείς των μαθητών –τριών και εκπρόσωποι Πολιτικών, Δημοτικών, Εκκλησιαστικών και Επιμελητηριακών αρχών που απεύθυναν χαιρετισμό διαβεβαιώνοντας για την στήριξή τους στα δρώμενα της σχολής.

Στην εκδήλωση ο Δ/ντής της σχολής, Κωνσταντίνος Καχριμάνης, παρουσίασε τα πεπραγμένα και τις δράσεις του ΙΕΚ – ΣΑΕΚ του σχολικού έτους 2023 2024 καθώς και την νέα πειραματική ειδικότητα για το επόμενο εκπαιδευτικό έτος στην Διοίκηση Υπνοδωματίων μεγάλων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.. Ευχήθηκε επίσης καλή πρακτική άσκηση σε όλους τους μαθητές -τριες που ξεκινά στα μέσα Ιουνίου σε τουριστικές επιχειρήσεις σε ολη την Ελλάδα.

Στην συνέχεια βραβεύτηκαν οι μαθητές -τριες με την καλύτερη επίδοση στα μαθήματα, στα εργαστήρια, στην συμπεριφορά αλλά και στις γραπτές εργασίες στην επιχειρηματικότητα και διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων.

Στο τέλος της εκδήλωσης όλοι οι προσκεκλημένοι γεύτηκαν τις γαστρονομικές δημιουργίες των μαθητών -τριών σε μπουφέ με έδεσμα γλυκό και ποτό ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε ξενάγηση και επίσκεψη στους εσωτερικούς χώρους του Κωνσταντοπουλείου Μεγάρου για όσους επιθυμούσαν να γνωρίσουν τους χώρους μαθημάτων αλλά και τις σημαντικές εσωτερικές του κτηρίου οροφογραφίες και διακόσμους.

Η Τουριστική σχολή ΣΑΕΚ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Πελ/σου μεταφέρθηκε στην πόλη του Άργους από το καλοκαίρι του 2012 και έχει αναπτύξει 11 τμήματα με τις παρακάτω 4 ειδικότητες σε πρωινή και απογευματινή λειτουργία που ξεπερνούν σε δύναμη τους 180 μαθητές -τριες κατ έτος:

  • Στέλεχος Μονάδων Φιλοξενίας
  • Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας Σεφ
  • Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τουρισμό ( Τουριστικό Πρακτορείο)
  • Τεχνικός Αρτοποίας – Ζαχαροπλαστικής

Η φοίτηση είναι διετής με 6 μηνη αμειβόμενη πρακτική άσκηση σε τουριστικές επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα και οδηγεί μετά από εξετάσεις πιστοποίησης σε Δίπλωμα επιπέδου 5 σύμφωνα με το Εθνικό πλαίσιο προσόντων με προοπτική εισαγωγής σε ΑΕΙ κατόπιν σχετικών εξετάσεων και αντίστοιχης προκηρύξεως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Μεγάλη νίκη των Δαναών

AGGELOS DRITSAS

Φρίκη στον Πύργο: Με κατσαβίδι σκότωσε την 11χρονη ο θείος της – Σεσημασμένος για βιασμό ανηλίκου ο δράστης

AGGELOS DRITSAS

Διεύρυνση ωραρίου της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Κινητή Μονάδα Υγείας Αργολίδας: Που θα γίνουν δωρεάν rapid test

AGGELOS DRITSAS

Συναντήσεις με εμπορικούς επισκέπτες θα έχουν οι 8 Δήμοι της Περ. Πελοποννήσου στην 38η Philoxenia

AGGELOS DRITSAS

Πολύ ενδιαφέρουσα η αποψινή συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ BINTEO

AGGELOS DRITSAS

Αυτοκτόνησε ο πρώην παίκτης του GNTM, Ερμής Καραγιάννης

AGGELOS DRITSAS

«Απάτητες παραλίες», φύλαξη με drone και πλαφόν στις ομπρέλες: Οι αλλαγές από το σχέδιο νόμου

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Απομακρύνθηκε με ρυμουλκό από το σημείο του ατυχήματος το πλοίο ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

19χρονος Γεωργιανός εισέβαλε με μαχαίρι σε γυμνάσιο – Τραυμάτισε τον διευθυντή και έναν μαθητή

AGGELOS DRITSAS

Σωκράτης Δωρής : ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΑΣ !!!

AGGELOS DRITSAS