ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Η ΟΤΔ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΑΡΝΩΝΑΣ Α.Ε. Ο.Τ.Α. πραγματοποίησε εορταστική εκδήλωση για τη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της στην Τρίπολη στο Bar– RestaurantCoppola την Τετάρτη 17/01/2024 και ώρα 13:00 μ.μ.

Η Εορταστική Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή του συνόλου του προσωπικού και των συνεργατών της Εταιρείας των μελών της Διοίκησης καθώς και των εκλεκτών προσκεκλημένων, όπως Δήμαρχοι, εκπρόσωποι της Περιφέρειας και παραγωγικών φορέων.

  Ο κος Μπερέτσος Μαρίνης, Διευθύνων Σύμβουλος της Αναπτυξιακής Πάρνωνα Α.Ε, παρουσίασε το έργο που έχει επιτελεστεί και επιτελείται στην Ανατολική Πελοπόννησο από την εταιρεία καθώς και την ανάπτυξη της στο πέρασμα των χρόνων. Η Εταιρεία πλέον διαθέτει ένα έτοιμο Επιχειρησιακό μηχανισμό στελέχωσης 50 ατόμων και ένα οργανωμένο δίκτυο με συμβάσεις Μηχανικών, Περιβαλλοντολόγων, Γεωπόνων, Γεωλόγων και άλλων Τεχνικών Ειδικοτήτων. Στόχος της είναι η ενεργοποίηση και ενδυνάμωση της τοπικής εταιρικής σχέσης, η μέγιστη πληροφόρηση των δημοσίων και των ιδιωτικών φορέων για τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες που δίνονται μέσα από τα έργα και τα προγράμματα της Εταιρείας αλλά κυρίως η ανάγκη για την υιοθέτηση του στρατηγικού και επιχειρησιακού προγραμματισμού, ως απαραίτητη προϋπόθεση κάθε λειτουργίας στο δημόσιο, κοινωνικό αλλά και επιχειρηματικό περιβάλλον.

  Ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Πάρνωνα, κος Λυσίκατος Χαράλαμπος έκοψε την πίτα και ευχήθηκε με την σειρά του μια δημιουργική χρονιά με προσωπική και επαγγελματική γαλήνη. Ευχές επίσης απηύθυναν και ο δήμαρχος της Τρίπολης, κος Τζιούμης Κωνσταντίνος, ο δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας, κος Δολιανίτης Εμμανουήλ και ο δήμαρχος Ευρώτα, κος Βέρδος Δήμος στους εργαζόμενους και στους προσκεκλημένους της εταιρείας ενώ παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΕΔΠ και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ.  κος Φλώρος Σπυρίδων και το μέλος της κος Μοίρας Κωνσταντίνος 

  Ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, κος Μανδρώνης Κωνσταντίνος και ο κος Τρουπής Ιωάννης, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αρκαδίας απηύθυναν χαιρετισμό και μίλησαν για την πολύ καλή συνεργασία τους με την εταιρεία.

  Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης η κα Τζαβέλα Βασιλική, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού Περιφέρειας Πελοποννήσου, η κα Καράμπελα Κανέλα, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού Περιφέρειας Πελοποννήσου και η κα Σιάμπου ΑικατερίνηΠροϊσταμένη Διεύθυνσης Προγραμματισμού, Ανάπτυξης, Οργάνωσης και Πληροφορικής του Δήμου Τρίπολης. Το παρών έδωσε στην συνέχεια της εκδήλωσης και ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης, κος Μιχόπουλος Κωνσταντίνος.

  Το φλουρί της εκδήλωσης έτυχε στην Προϊσταμένη του Τμήματος Εργων της Τεχνικής Υπηρεσίας στην Τρίπολη κα Καραβασιά Ευαγγελία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

“Πράσινο φως” για νέο 5άστερο ξενοδοχείο στην Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

Δημήτρης Ορφανός: Για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας, για τα παιδιάς μας, για τους γονείς μας

AGGELOS DRITSAS

Συναδελφική ατμόσφαιρα στην κοπή πίτας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σε περιοχές του Δήμου Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS

Τα μεσάνυχτα άφησε την τελευταία του πνοή στο Βενιζέλειο το 17χρονο κορίτσι που υπέστη αλλεργικό σοκ

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Ερμιονίδας: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακατασκευής δημοτικής οδού στη Δ.Κ. Θερμησίας

AGGELOS DRITSAS

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

AGGELOS DRITSAS

Γιάννης Γεωργόπουλος :Aπονομή των βραβείων των συμμετεχόντων μαθητών στον Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό Ανακύκλωσης

Tv

Προμήνυμα νίκης τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Δημήτρη Καμπόσου!

AGGELOS DRITSAS

Αγγίζουν το 100% οι κρατήσεις για τα δύο τριήμερα ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Υποχρεώσεις Κηδεμόνων Ζώων Συντροφιάς βάσει του Ν. 4830/2021

AGGELOS DRITSAS

Ξεκινά ο εμβολιασμός για χιλιαδες καρκινοπαθείς

AGGELOS DRITSAS